- 27 Eylül 2018
- 5.620
- 11.396
- 248
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #11.661
Gerçekten çok saçma kızımda doktorumun uyandırma çabalarını hatırlıyorum. Burada özelde yaşadığım saçma tecrübede doktor öfledi pöfledi resmen söylendi göremiyorum diye iyi ki de böyle hoş bir haberi onun ağzından duymadım. Devlette ultrason fotoğrafı vermiyorlar cinsiyeti gördü ve doktor hanım telefonunla çekebilirsin dedi telefonumu doktorun masasına bırakmışım. Sorun değil kalkmadan güzel bir poz yakalar dondururum çekersin dedi ve bebek pozisyon değişip bacaklarını kapatmıştı ona rağmen uğraştı birdaha gördük yakalayıp nebileyim devlette bu çabayı ilk defa gördümKesinlikle durumu tam da böyle. Biz maalesef görev gereği güneydoğu'dayız ve bulunduğum şehirde 3 tane özel hastane var bir tanesi bebek çetesi ile adı anılmış onu zaten eledik sonra ilçe dışında bir hastaneye gittim daha önceden tanıdığım bir doktordu evet tatlı dilli çok çok ilgili falan ama daha ilk muayenede Bir önceki doğumumu bile sormadı ssvd iistiyoruem çok fazla istiyorum hem de umarım bu sefer normal doğum nasip olur da hep bir alelacelelik Yani ben bebeğimin ense kalınlığının ölçüsünü bilmiyorum daha önce de bir sıkıntı yok dedi ölçü falan söylemedi cinsiyet için ikinciye gittik teyit etmeye o gün bebek çok hareketliydi ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama hareketli bebeği görmek uyuyan bebeği görmeye göre daha kolay olmaz mı istediği kadar özel olsun Bir önceki kayıt açtırmaya gittiğimde devletteki doktor çok daha ilgilenmişti şu anda kıyaslama yapıyorum fark büyük burada devlete sırf çok beklememek adına gitmek istemiyorum kapıda kadınların dedikoduları bir bir buçuk saat beklemeler Bu yüzden özel istiyorum yoksa devlet özel ayrımı yapmıyorum ki kaldı ki devlet daha güvenilir hepimizde biliyoruz. Devlette randevuma gittikten sonra evime yakın olan özel hastanede iyi bir doktor buldum ssvd yaptırıyor umarım onunla yoluma güzel ilerlerim o da hoşuma gitmezse devlete geçeceğim baska secenek yok burda resmen