• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    113
Kızlar göğüs uçlarınız ağrıyor mu? Benimkiler aşırı hassas pluyor bazen ve aşırı kuru ağrılı sütyen giymesem bile. Şu anda da öyle. Göğüs ucu keemi mi kullanayım hangisini kullanayım kullanacaksam acil destek 😒😒

Selam kizlar, 2-3 gundur sol kalcamda inanilmaz bir agri oluyo kas sıkısmasi gibi internetten arastirdim siyatik piriformis kası agrisi falan yaziyor dayanamiyorum yururken de kasiyor. Bu sekilde agrisi olan var mi napiyosunuz tum hayat kalitem dustu
Benim de sağ kalçamda var :( 14+4'teyim. Yaklaşık bir ay önce hafif şekilde başladı, son zamanlarda ise oldukça arttı. Bazen uzandıktan sonra kalkamıyorum ya da yatakta dönmek çok zor oluyor. Geçen gün temizlik yaptıktan sonra yürümekte bile zorlandım. O günden beri kendimi fiziksel olarak hiçbir şekilde zorlamıyorum.

Salı günü doktor randevum vardı. Siyatik sinir sıkışması olduğunu, hamilelikte pelvik bölge genişlediği için bu sinirin sıkışabileceğini söyledi. Tamamen normal olduğunu, endişelenecek bir durum olmadığını belirtti. Yüzmeyi tavsiye etti ve 10 seanslık fizik tedavi yazdı. İlk seansa salı günü gideceğim.
Bunun dışında internette “hamilelikte siyatik sinir sıkışması egzersizleri” aratırsanız oldukça fazla egzersiz önerisi bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Benim de sağ kalçamda var :( 14+4'teyim. Yaklaşık bir ay önce hafif şekilde başladı, son zamanlarda ise oldukça arttı. Bazen uzandıktan sonra kalkamıyorum ya da yatakta dönmek çok zor oluyor. Geçen gün temizlik yaptıktan sonra yürümekte bile zorlandım. O günden beri kendimi fiziksel olarak hiçbir şekilde zorlamıyorum.

Salı günü doktor randevum vardı. Siyatik sinir sıkışması olduğunu, hamilelikte pelvik bölge genişlediği için bu sinirin sıkışabileceğini söyledi. Tamamen normal olduğunu, endişelenecek bir durum olmadığını belirtti. Yüzmeyi tavsiye etti ve 10 seanslık fizik tedavi yazdı. İlk seansa salı günü gideceğim.
Bunun dışında internette “hamilelikte siyatik sinir sıkışması egzersizleri” aratırsanız oldukça fazla egzersiz önerisi bulabilirsiniz.
Dediginiz gibi yatakta donemiyorum yuruyemiyorum. Bugun ise gidicektim nasil gidicem bilemiyorum. Kafayi yicem yururken ciddi aci veriyor dun aksam agladim acisindan

Back
X