Ben de tontiş bebek seviyorum tabi sağlıklı olsunlar öncelikle :)) Ama sizinkiler gerçekten çok iyi kiloda hiç endişe etmeyin.
Kaşar peyniri, ceviz, çiğ badem, çiğ fındık, çiğ kabak çekirdeği, yeşil elma, kivi, havuç, avokado ve bol yeşillik, ev yapımı kefir ve yoğurt her gün tüketmeye özen gösteriyorum. Haftada iki gün somon balığı, iki gün kırmızı et, bir gün beyaz et (hindi eti tercih ediyorum) iki gün de bakliyat ve sebzeye yer veriyorum. Yumurta hala midemi bulandırıyor onu da hafta da iki kere yemeye çalışıyorum. Haftada 3 gün akşam yatmadan 2 saat önce süt içiyorum. Gluten alerjim var ekmek, makarna, pilav, bulgur, buğday hamur işi yiyemiyorum kinoa tercih ediyorum arada çok canım isterse, ekmek olarak karabuğday ya da tam tahıllı yiyorum. Ve günde 3 litre su içiyorum. :)))
Ben 8 Kasım'a aldım benim doktorum 1-15 Kasım arası almamı istedi. Ama ikiz sizinkiler bence normal tarihi 20 haftayı en ideal olarak belirlemişler siz de 20+5 oluyorsunuz bir de bence fazlasıyla yeterli. İnşallah güzel sonuçlarınızı da yazarsınız buraya birlikte kutlarız