- 26 Temmuz 2025
- 446
- 278
- 18
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #15.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canımKızlar selam, ben yine bi hastalık sorusuyla geldim3 gündür falan sağ kalçamdan bacağıma bir acı giriyo aniden, siyatik gibi ama çok keskin, oturma yatma yürüme fayda etmiyo, ayağımın üstüne bile basamıyorum başlayınca, böyle bir şey yaşayan çözümü olan var mı? Doktora mı gitmek lazım röntgen falan çekilemiyor ya ne yapabilirler bilemedim… sinir sıkışması falan mı var acaba… kafamda deli sorular açıdan ağlayarak yazılmış bir mesajdır, şimdiden teşekkürler
![]()
Çok sağolasınKuzum çok geçmiş olsun
Benimde gebelik öncesi tansiyon öyküm var hem ailede hemde bende hep yüksek bende doktorumda en çok bundan korkuyor bende her gün ölçüyorum
Allah’ın izni ile stres olmadığım sürece sinirli değilsem iyi gidiyor ama beni bunlar çok etkiliyor
Hergün takip etmekte fayda var, çok sıkıntı yapma Allah’ın izni ile takip ettiğin sürece hiç bişey olmaz![]()
Bi tane kadın doğum doçentinin sayfasından almıştım canım hatta videosu da vardı bilemiyorum ki buna göre bakıyorum hep
Normalde gebelik halk arasında 9 ay olarak biliniyor ama 40 hafta 10 aya denk geliyor bence 9 aya sığdırmak için öyle yapmışBurda 3,6,8 ve 9 aylık bölümler 5 hafta hesaplanmış. Neden ki? Bu her hekimin kabul ettiği çizelge mi acaba?
Bence de o amaçla yapmış. 10 ay sürüyor. Benim bu cuma 7. Aya giresim var daNormalde gebelik halk arasında 9 ay olarak biliniyor ama 40 hafta 10 aya denk geliyor bence 9 aya sığdırmak için öyle yapmış![]()
erkekAy benimki de öyle bide sabah çok erkenden tepikliyor uyandırıyor cinsiyeti ne seninkinin![]()
Bi arkadasim ayni seyi yasiyo ne kadar zor olduguna sahidim allah kolaylik versin. Fizyoterapi cok iyi geliyo ona 20 li haftalarinda basladi sürekli gidiyor massj falan da yapiyolar orda sanirim. Dru yönlendirmisti tabiKızlar selam, ben yine bi hastalık sorusuyla geldim3 gündür falan sağ kalçamdan bacağıma bir acı giriyo aniden, siyatik gibi ama çok keskin, oturma yatma yürüme fayda etmiyo, ayağımın üstüne bile basamıyorum başlayınca, böyle bir şey yaşayan çözümü olan var mı? Doktora mı gitmek lazım röntgen falan çekilemiyor ya ne yapabilirler bilemedim… sinir sıkışması falan mı var acaba… kafamda deli sorular açıdan ağlayarak yazılmış bir mesajdır, şimdiden teşekkürler
![]()
Yasalaşması bekleniyor resmi yerler değil ama gazete ve avukat sayfaları paylastiKızlar bir ara doğum izni 24 haftaya çıkacak diye söylenti vardı hani var mı kulağına bi şeyler gelen? Bize denk gelir mi ki bu sene, zaman geçtikçe umudum azalıyor![]()
Genelde magnezyum eksikliğine bağlıyorlar kaslar gevsesin diye hamilelerde kullanılıyor benim de bu ara yine başladı 23 haftaligimKızlar selam, ben yine bi hastalık sorusuyla geldim3 gündür falan sağ kalçamdan bacağıma bir acı giriyo aniden, siyatik gibi ama çok keskin, oturma yatma yürüme fayda etmiyo, ayağımın üstüne bile basamıyorum başlayınca, böyle bir şey yaşayan çözümü olan var mı? Doktora mı gitmek lazım röntgen falan çekilemiyor ya ne yapabilirler bilemedim… sinir sıkışması falan mı var acaba… kafamda deli sorular açıdan ağlayarak yazılmış bir mesajdır, şimdiden teşekkürler
![]()
Burda 3,6,8 ve 9 aylık bölümler 5 hafta hesaplanmış. Neden ki? Bu her hekimin kabul ettiği çizelge mi acaba?
doktorlar zaten hafta ve trimesterlarla ilgileniyor bence de bu takvim biz insanlarla uğraşmayalım diye 9 aya yuvarlanmış olabilir çünkü 10 aylığım desen bu sefer hamilelik 9 ay ama dicekler işin içinden yine çıkamıycazNormalde gebelik halk arasında 9 ay olarak biliniyor ama 40 hafta 10 aya denk geliyor bence 9 aya sığdırmak için öyle yapmış![]()
bu ara tekrar haberlerde görmeye başladım umarım bize de yetişir dört gözle bekliyorumKızlar bir ara doğum izni 24 haftaya çıkacak diye söylenti vardı hani var mı kulağına bi şeyler gelen? Bize denk gelir mi ki bu sene, zaman geçtikçe umudum azalıyor![]()
Teşekkür ederimm. Ben 20.haftada 1.dozu oldum canım 24.haftada çağırdılar 2.doz için. 4 hafta arayla yapılıyor o zamanSana da çok geçmiş olsun canımşimdilik yok bişey bakalım, inşallah olmaz
2.doz için 28.haftayı söylediler sizinde öyle mi ?
doktorlar genelde 28-30. haftadan önce her gün hissetmemek sorun değil diyolar aslında ki sen azda olsa hissetmişsin bugünde kendini gözlemleyip ona göre hareket edebilirsin bence stres yapma her şey yolundadırkızlar günaydın 23+5 haftalıgım düne kadar her gün sert tekmeleri hissediyorum dün çok azaldı hatta gece hissedeyim diye beklerken uyuyakalmısım. Neredeyse hissetmeye başladıktan sonra her akşam hissederdim cumartesi randevum var öne ceksem mi diye panıkledim. şeker yüklemesi yaptırıcaktım o yüzden cumartesiye aldım![]()
Henüz her gün sürekli hissedebileceğimiz zamanda değillerkızlar günaydın 23+5 haftalıgım düne kadar her gün sert tekmeleri hissediyorum dün çok azaldı hatta gece hissedeyim diye beklerken uyuyakalmısım. Neredeyse hissetmeye başladıktan sonra her akşam hissederdim cumartesi randevum var öne ceksem mi diye panıkledim. şeker yüklemesi yaptırıcaktım o yüzden cumartesiye aldım![]()
Yaz başından beri belki daha önceden konuşuluyor, bi bal çaldılar ağzımıza bekliyoruz öylebu ara tekrar haberlerde görmeye başladım umarım bize de yetişir dört gözle bekliyorum![]()
Okulumuza milli eğitim müdürü gelmişti aile yılıyla ilgili konuşma vs yaptı bu iznin uzatılmasından bahsetti müdür belki sana yetişmez vs diye şaka yaptı umarım şakadırYaz başından beri belki daha önceden konuşuluyor, bi bal çaldılar ağzımıza bekliyoruz öylesene bitmeden kabul edilir diyor bi kesim ama, umudum azalmaya başladı ya
![]()