- 4 Şubat 2025
- 223
- 225
- 18
- 28
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #15.501
20+6 da 27 cm demişti bize detaylı ultrasondakizlar bebişlerinizin boyu 20. haftalarda kaç cm di![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20+6 da 27 cm demişti bize detaylı ultrasondakizlar bebişlerinizin boyu 20. haftalarda kaç cm di![]()
çok geçmiş olsun ne dedi doktorKızlar hastaneye geldim bakalım grip için doktorum ne dicek ölüyorum ya![]()
20+1de 25 cm canım seninki kaç çıktıkizlar bebişlerinizin boyu 20. haftalarda kaç cm di![]()
Daha girmedim valla tşk ederimçok geçmiş olsun ne dedi doktor
Çok geçmiş olsunKızlar hastaneye geldim bakalım grip için doktorum ne dicek ölüyorum ya![]()
Merhaba ben kullanıyorumMerhabalar Elenatal 2 kullanan var mı? İçinde a vitamini var bu sakıncalı değil mi? sanırım beta karoten olan a vitamini güvenli ama çok da bilmiyorum nasıl oluyor doktoru bu konuda açıklama yapan oldu mu acaba
Benimki 22 cm idikizlar bebişlerinizin boyu 20. haftalarda kaç cm di![]()
Yaaa gözün aydın olsun , benim de cuma günü detaylım ama heyecandan beklemekten zaman geçmiyorArkadaşlar detaylı ultrasonumuz yapıldı Çok şükür her şey çok güzel çıktı doktor çok ilgilendi her şeyini gösterdi böbrekte kalpte beyinde ağızda ayaklarda ellerde parmaklarda hiçbir sorun yok binlerce şükürSATA göre 19+5 dim. Ve tabii ki cinsiyetimiz yine erkek çıktı değişmedi Ben daha hiçbir şey almadım kızımdan kalma bebek arabamız baby nest süt sağma makinesi göğüs kalkanı vesaire vesaire bu tarz şeylerimiz mevcut şimdi kıyafet alışverişi alışverişi puset ana kucağı falan bayağı bir heyecan geldi daha bir heyecanlandım bugün alışveriş için
![]()
Bir kayınvalideyi destekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi amaaa.. ahahaha şaka şakaVe arkadaşlar Benim kızımın adı Alya Ben oğlum için Tuna istiyorum ama eşimle anlaşamıyoruz pek yanaşmıyor yani kötü de değil diyor ama başka isim istiyor. Yine de beni kırmamak için Kağan Tuna dedi. Uras Tuna dedi. Kayınvalidemden hiç beklenmedik bir isim geldi O da Asil de güzel dedi asla karışmaz teklif bile etmez koyun diye ama bir öneride bulundu asil Tuna da var yani ben iki isim sevmiyorum nedense tek isim koymak istiyorum sadece Tuna olsa daha güzel olur diyorum siz ne düşünüyorsunuz isimlerimiz için![]()
Ben Urası çok beğeniyorum erkek olsaydı eşimi bu isim için zorlayacaktımVe arkadaşlar Benim kızımın adı Alya Ben oğlum için Tuna istiyorum ama eşimle anlaşamıyoruz pek yanaşmıyor yani kötü de değil diyor ama başka isim istiyor. Yine de beni kırmamak için Kağan Tuna dedi. Uras Tuna dedi. Kayınvalidemden hiç beklenmedik bir isim geldi O da Asil de güzel dedi asla karışmaz teklif bile etmez koyun diye ama bir öneride bulundu asil Tuna da var yani ben iki isim sevmiyorum nedense tek isim koymak istiyorum sadece Tuna olsa daha güzel olur diyorum siz ne düşünüyorsunuz isimlerimiz için![]()
Ay sonunda benim gibi düşünen biri isimlerde ğ olunca bana bir şeyler oluyorBen Urası çok beğeniyorum erkek olsaydı eşimi bu isim için zorlayacaktımAsil Tuna ve Uras Tuna çok güzel bence Kağansa “yumuşak ğ” içerdiği için hoşlanmadım
![]()
Ne dedi doktor sana da ilaç verdiler mi çok geçmiş olsunDaha girmedim valla tşk ederim
İçine hangisi siniyorsa onu koy bence deAy sonunda benim gibi düşünen biri isimlerde ğ olunca bana bir şeyler oluyorKaan ismi de orjinali değilmiş orjinali Kağanmıs buyuzden acabada kaldım. Uras da seviyorum onda da diyorlar kiiii Hayatı boyunca Z mi S mi diye soracaklar ahahahö Uras işte ya
bakalm artk bastırcam kocama naz niyaz. 2 isim koymam koymam dedm basıma mı gelecek ne ,
![]()
Bende şöyle bi değişiklik oldu umursamamaya başladım ne arkadaşlarım ne başkaları sanırım annelik böyle bişey önceliğim hep kızım ailemiz.Kızlar ya ben bi konuda size bi şey danışmak istiyorum.
Hepimizin hormonlarından dolayı çok sinirlendiğimiz çok enerjik olduğumuz zamanlar illa ki oluyordur. Ama ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç kendim gibi değilim. Eşim bu haline tekrardan aşık oldum diyor ama ben başka bi insan oldum. Önceliklerim değişti kendime ayırdığım zaman değişti haftada 2 dısarda yemek yerdim arkadaşlarımla haftasonu plan yapardım. Şimdi oralara verdiğim hem maddi hem manevi olarak zamanı gereksiz buluyorum. Çok fazla kendimi de boşlamak istemiyorum. Sonra birden çöker miyim psikolojik olarak onu da bilmiyorum . Böyle o dengeyi kendimde henüz kuramadım gibi hissediyorum![]()
Yaaa ne güzel anlattınBende şöyle bi değişiklik oldu umursamamaya başladım ne arkadaşlarım ne başkaları sanırım annelik böyle bişey önceliğim hep kızım ailemiz.
Tabi ki mesafe koyma kimseyle ama zorunda hissetme zaten hassas ve yorgun olduğun bi dönemdesin. Çok yakın bi arkadaşım aramamaya başladı ben her şeyinde yanındaydım hep arayıp sorardım şimdi kaç aydır nasılsın bile demedi önceden olsa bişey mi var diye ben arardım şimdi önceliğim hep kendim ve bebeğim.
Kayınvalidemlere bile gitmiyorum kaç aydır çünkü enerjim yok. Okuldan geliyorum direk uyuyorum.
Biraz gamsız oldum sanırım ben de.
![]()
Dün bi video izliyordumYaaa ne güzel anlattın
Evet bu süreç aslında bana da hayır demeyi öğretti biraz. Evime zaten bağlı biriydim ama şu an ultra bi evcimenlik oldu . Sadece böyle çok mu kapattım acaba kendimi diye düşündüm ama galiba böyle de olması gerekiyor biraazz. Teşekkür ederimm
Bu süreçte özellikle bazı konularsa yalnız olmadığımı hissetmek iyi geliyor bana da![]()