Bütün organlarını gösterdi göz Lensleri de mevcut dedi suratında burun dudaklar gözler lensler. Ama benim detaylım devletteydi üç boyutlu veya 4 boyutlu ultrasonla görmedik normalde ultrasonla suratını gösterdi resmen nasıl yaptı bilmiyorum ama çok değişik bastırarak muayene ediyor Yani suratını gösterdi iki gözü göründü bak bu göz çukurları gözlemleri burun delikleri alt dudak üst dudak falan sanki bana bakıyordu bakarken tabii onların eğitimi farklı oluyor normal kadın doğumculardan adam bayağı uzmandı yani çok net gösterdi her şeyi benim durumum çok karışık Ben henüz doktor bulamadım kendimi hamileliğimi öğrendiğimde sakarya'daydım şimdi Güneydoğu görevimiz var o yüzden mardin'deyiz kendi evimiz Sakarya'da tatillerde gidiyoruz evimiz falan bozmadık burada da iki tane özel hastane var Ben ssvd istiyorum yani Sezeryan sonrası vajinal doğum hem bu yüzden hem de devlete karşı biraz güvenemediğim için özel istiyorum Ama ne zaman gitsem devlete çok çok güzel ilgilendiler şaştım kaldım dedikleri gibi değilmiş önce başka bir ilçede özel doktora gittim doktorun tatlı dili çok güzel ama istediğim elektriği alamadım. Suanda ssvd yaptıran evime 2 kilometre yakında özel bir hastane buldum yani orada bir doktor var Hazal Erdoğan sürekli normal doğum yaptırıyor daha önce sezeryan yapanları iki şehir arası git gel olduğu için bir türlü denk gelemedi biri aydır kendisine başlayamadım dün de detaylı olduğu için 24 haftada İnşallah 4 boyutlu göreceğim bebeğimi ilk defa ama 7 yıl önce bile Ben kızımı 3 boyutlu görüyordum çok net belli oluyor gerçekten Biraz uzun oldu kusura bakma

Bu arada buradaki özellerde kötünün iyisi öyle söyleyeyim ikili üçlü ve detaylı ultrasonda devletteki uzmanları öneriyorlar hatta dün bana devletteki bir notolog hangi doktor seni yönlendirdi bana dedi oradan anladım zaten doğruymuş İnşallah hazır Erdoğan'la anlaşırız ve bana normal doğum yapabileceğimi söyler