Veeee şükürler olsun haftalardır beklediğim detaylıdan çıkmış bulunuyorum

Allah’ım doktor anlattıkça nutkum tutuldu sabaha kadar anlatsa dinlicem adamı o da bi güzel anlatıyor ahahaha şükürler olsun şimdiye kadar olan her şeyi çok iyi dedi . 21+6 da gittim ultrason 21+3 çıkardı. Doktor haftasına oldukça uygun dedi. Malum benim erken doğum fobim var. O da bu ihtimal %10 senin değerlerin için şu an bu gözükmüyor dedi. Tabi Allah bilir. Adam hep ben bu zamana kadar olan şeyler için konuşuyorum . Mesela beyin 2 yaşına kadar gelişiyor o zaman gelişim tamamlanıyor doğduktan sonra da hep kontroller gerekiyor yani şimdiye kadar güzel her şey dedi şükürler olsun.
Tansiyonu sordum sabah heyecandan galiba 11 8 çıktı ama 13-9 mu ne o zamab doktoruna bi görün anlık iniş çıkıslar da normal dedi
Bebek hareket aşağıda hissediyorum dedim normal artık bazen ayagı aşağı gelir aşağıda hissedersin korkulacak bir şey değil dedi.
Kilosu 428 gram çıktı. Boyunu yazmamış ama bu FL değerinden anladığım 26.5 cm bi şey

Suyu iyi dedi birde rahim yaşlanması şu an için yok dedi şükürler olsun. Böyle kızlarım

Ultrason görüntüsü aldık ama zor gösterdi kaynanama benziyor aynı ahahhaha sağlıklı olsun artık diyelim ahahaha
Detaylıya gitmeyen varsa da inşallah güzel sonuçlar alırlar valla hepimize çokça dua ediyorum