• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Zamanında mı doğmuştuuu pekiii ??
Ben bazen kilo aldıkça olsun bebekte alıyor diyorum bir de utanmadan 🥹
Birde şeyi merak ediyorum hazır tecrübeli anne bulmuşken sorayım
İlk doğumunda ultrason kilosu ile doğan bebeğinin kilosu arasında çok fark var mıydı ?
38+0 :) yakindi.200 gr fazla idi ultrason

Kızlar eğer düşüneniniz var ise Doona bebek arabası baya indirime girmiş hepsiburadada

Kızlar ya siz ultrason fotoğrafından size ya da eşinize benzetebildiniz miii bebeği Ahahahahah işteyim durup dururken şunu bi kızlara sorayım perileri geldi 😅😅😅
Fotoğrafa kalmadan daha detaylıda yüzünü görür görmez doktorla aaa babası bu dedik 😄😄 ama kızımın ultrason fotoğrafına da benziyor sanki 😄
Bizde ilk oğlan babaya benzer diyorlar 😂 özetle hepsi babaya benzeyecek gibi hahahahah 😂😂😂
Bizde de oğlan dayıya benzer derler ben babasının kopyası olsun istiyorum ama dayı da olur ya 🤪😄

Ben tdap aşısı ilk dozu 21.haftada yaptırmıştım. İkinci dozu dün 25+3te yaptırdım. Tetanoz grip aşısı gibi zayıflatılmış virüs. Bir zararı yok doktorum da önerdi tek dozun tam koruyuculuğu yok yıl olmuş 2025 Tetanozdan kimseye bir şey olmamalı bunun aşısı var diyor doktorum.

Zamanında mı doğmuştuuu pekiii ??
Ben bazen kilo aldıkça olsun bebekte alıyor diyorum bir de utanmadan 🥹
Birde şeyi merak ediyorum hazır tecrübeli anne bulmuşken sorayım
İlk doğumunda ultrason kilosu ile doğan bebeğinin kilosu arasında çok fark var mıydı ?
Cokk az oynadi bende, kayda deger bisey degildi yani. Dr un profesyonelligine, cihazin kalitesine göre tabi oynamalar da olabilir

Ahahahahhaah ya benimki daha önce de konusu geçmişti aynı kayınvalidem doğal olarakta eşim. Çünkü annemle eşim çok benziyor birbirine ahahah hatta kayınvalidem babasına benziyor demişti , e dedim babası da sana benziyor ahahhaha böyle kime benzicek takıntım yok zaten ama bir de kız benim genelde ilk kız bebek baba tarafına benzer derler bizde tabi öyle bi rivayet 😅
(Ilk dogan)Oglum ikimize de benzemedi dogdugundan beri 😂 hep soruyolar hatta dayiya mi benzio diye ama dayi da yok 😬 kizimi enteresan bis sekilde insanlarin bi kismi ayni annesi bi kismi ayni babasi diyo karma bisey oldu sanirim. Gözleri mavi, baba da mavi öyle olunca hemen baba denebiliyo bu da var. Göz rengi mühim😀

Kızlar ben sabah 7.30 da uyanıyorum 2.30 da okuldan gelip uyuyorum hemen uyumadığım zaman resmen vücudum uyuşuyor kalktım yemek yedim ayaklarim kollarim sanki uyuşuyor
Ödemden muhtemelen ama böyle bi şey yaşayan var mı ya🥲
Dün mesela uyumadim hep dışardaydım inanın aksam 9 gibi mahvoldum

Merhaba arkadaşlar 23 haftaya gireceğiz insallah Tetonoz henüz olmadım bana böyle aşılar ateş yapıyor covid aşısında öyle olmuştum en azından şimdi doktoruma sorunca sen bilirsin ben öneriyorum ama hassassan senin bileceğin bir durum dedi yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım sizler yaptırdınımı ? Herhangi bir sorun yaşayan oldu mu ?
Bende bu hafta oldum doktorum ol mutlaka dedi ilk doz boğmaca yaptı sağlık ocağındaki hemşire 1 ay sonra ikinci dozu normal tetanoz yaparız dedi bir sorun yaşamadım çok şükür korkuyordum çünkü

Aksamlari karnim inanilmaz gerginlesiyor ya. Bazen yemegi de kaciriyorum karnim kocaman oluyo sertlesiyo benim gibi olan var mi 🥹 tutamiyorum kendimi cok istahla yiyip pisman oluyorum 🥹

Kızlar ben sabah 7.30 da uyanıyorum 2.30 da okuldan gelip uyuyorum hemen uyumadığım zaman resmen vücudum uyuşuyor kalktım yemek yedim ayaklarim kollarim sanki uyuşuyor
Ödemden muhtemelen ama böyle bi şey yaşayan var mı ya🥲
Dün mesela uyumadim hep dışardaydım inanın aksam 9 gibi mahvoldum
Bende hemen hemen öyleyim uyku konusunda ama uyuma fırsatım olmuyor tek farkımız bu. 😊 saat 6.45 te oğlum anne bak yıldızlar gitmiş sabah oldu diyerek kaldırıyor. Yatmıyor da geri bende hazırlık yapıyorum okula. Sonra hep beraber çıkıyoruz ders bitiş saatime göre iki gün13.30 birgün 14.20 de birgün de 16.00 de bakıcısından alıp eve geliyorum. Uykudan ve yorgunluktan patlıyorum ama eşimi beklemek zorunda kalıyorum. Öğlen uykusuna da yatmıyor oğlum öyle olunca saat 21.00 da en geç oğlumla ikimiz yanyana uyuyoruz. Çünkü bensiz uyumuyor. Hamilelik ten dolsyı da daha çok üzerime geliyor.

Bu arada ayrıntılıya gittim erkek kesin. İsmi inşallah Mehmet Emin olacak. Sonuçlarda iyi çıktı ama suyu fazla çıktı. Şekere dikkat et dedi.

Back
X