• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    163
en korktugum sey ya kocama benzesin istiyorum oglusum ama sürekli o aynı oglum aynı kardesimde dersede cinnet geciririm herhalde🤫🤫
Benimkini ben hariç herkese benzetmişlerdi doğunca hele ilk günlerini aynı dedesi aynı aynı diye diye geçirdiler. Şuan fotokopi makinesinden çıkmış gibi çocuğum aynı ben.😄 genetik aktarımımın devamını diliyorum🤪 şaka şaka bu kez babasının kopyası olsun 😄

Ay benim cumartesi randevum var şeker yüklemesi için 24 olcam bakalım kime benziyor
Arkadaşlarım sana benzettim dedi benim ailem de öyle
Biri oğluna benzetiyor bilin bakalım kim shshshdjfkfm
Ayyy cumartesi miiii 🤭 Doğru seninle aramızda 1 hafta gibi bi şey var senden bi hafta sonra da ben gidiyorum kısmetse 24. Hafta olarak
Şu şeker yüklemesi kesin yapılıyor mu belli ? Yoksa test falan yapıp ona göre mi yaptırcaksın bi şey demiş miydi doktorun ?
Yaaa ajajjaja sevgili kayınvalidelerimiz 🤭😅😅 Benimkide oğluna benzetti 😅😅😅

Arkadaşlar ailesi bebek doğumu için boğmaca aşısı olacak olan var mı? Buradaki doktorlar aileniz sizinle olacaksa ilk 3 ay aşılanıp gelsinler dediler. Türkiye’de sağlık ocağında falan bunu beyan etseler aşıyı özel satın alsak yaparlar mı acaba. Boğmaca aşısı 2. Ay yapılıyormuş bebeği korumakn temastan en az 4 hafta önce aşılanıp gelsinler dediler. Bizde yaptırtmak istiyoruz ikimizin annesine de
Ay bunuda ilk defa duydum. Benim bir tek annem olcak yanımda ama o zaman eşler de mi olcak ? Ayy eşim de hiç sevmiyor aşı olmayı 🥹
Tabi gerekliyse tabi olcakta.. Aha doktora sorulacak bi soru daha eklendi. ogretmenhanim ogretmenhanim canım sen cumartesi gidiyordun doktora sende sorsan ya 🥹 Ne kadar çok görüş o kadar iyi olur. Gerekliyse yaptırsınlar tabi.

Canım geçmiş olsun antibiyotik sonrası probiyotik alınmazsa mantar yapıyor maalesef ki mantar gebeleri cok seviyomuş doktorum öyle söyledi. Bol su iç ve şekerli tatlı gıdalardan meyveden vs bi süre uzak dur. Tatlı şeyler daha cok mantarı tetikliyor. Doktora gidene kadar idare eder seni
Canım da sırf tatlı çekiyor bu aralar abarttım onu da. Sabah bir sorcam doktoruma mesajla çok teşekkür ederim canım 🙏

Ayyy cumartesi miiii 🤭 Doğru seninle aramızda 1 hafta gibi bi şey var senden bi hafta sonra da ben gidiyorum kısmetse 24. Hafta olarak
Şu şeker yüklemesi kesin yapılıyor mu belli ? Yoksa test falan yapıp ona göre mi yaptırcaksın bi şey demiş miydi doktorun ?
Yapacak çünkü ben hızlı kilo aldım bi de perinatolog mutlaka yaptır dedi damarimin akışı yavaşmış🥲
Hatta 8 saat aç susuz dedi ama ben gece aşırı tuvalete kalkıyorum nasıl susuyorum bilseniz😀

Benim ilk gebelikte doktor direk yapmıştı bu doktorum açlık tokluk baktı bebekte aşırı bir irilik su da fazlalık yok açlık tokluk baksak yeterli dedi çok şükür bir şey de çıkmadı. Doktordan doktora değişiyor bu durum.

Bence tam tersi ya ben sezeryan oldum zaten ilkinde bu da sezeryan olacak. Sonda oluyor kanamayı kontrol ediyorlar falan derken altta pijama olsa rahat edilmez sürekli indir kaldır zor bana göre. Kızımı aralıkta doğurdum hiç serin gelmedi bana klima da var zaten odalarda emzirme falan derken üşümedim hiç.
Ben de sezaryen oldum hem gecelik hem alt üst götürmüştüm. Alt üst takımın sadece üstünü giy dediler altıma çarşaf örttüler. Yürüyüş öncesi alt pijamayı giymiştim.

Ne güzel en azından şimdi yiyormuş 🥰 benim kız doğduğundan beri hep böyle. Küçük doğdular çene kasları zayıftı. Biberini 40 ml bitirmesi 40 dk sürüyordu. 3.5 ay ağzına akıttım. Emerken yorulduğu için. Sürekli ogurmesi kusması vardı. Bunlar zamanla azaldı ama o yüzden persentilin hep en alt sınırda devam ediyor. Bugün kontrolü vardı gastroda. Çok şükür çölyak falan değilmiş. Tamamen yememekten kaynaklı. Bakalım vitamin falan toparlicaz inşallah. 😊
Şimdi okula gidiyorlar. Okulda en küçük benimkiler. Biraz onlara arkadaş gibi bakmıyor arkadaşları 🥺 bizimkilerde civciv gibi onların peşinde koşturuyor. İster istemez üzülüyorum.
Ya annesin sonuçta üzülüyor insan inşallah toparlayacaklar az ama sık yedir inşallah bı de ben atom denen bir karışım yapmıştım chia tohumlu falan ona bak istersen çok şükür bir hastaliginin olmaması çok iyi çok sevindim🤲🏻

Küçük bebekler inanılmaz çabuk büyüyorlar ya 🫠 tombiği doyurmakta mesele 😂
3.5 gibi ideal hahahahaha 😂😂😂
Ay gerçekten ilk bebeğim 3900 doğdu ve ilk günler sütüm yetersiz geldi büyük doğan bebeğin midesi de büyük oluyor doğal olarak. Ama minnak bebekler patır patır kilo alıyorlar arkadaşımın 2600 doğdu benimkini geçti sonra

Benim titreme daha operasyon başlamadan olmuştu anestezi iğnesini yapmadan önce. O yüzden korku ve heyecan olduğunu düşünüyorum benimkinin. Uyuştuktan sonra çok bişey olmadı bana hissetmedim. Odaya çıkınca da öyle üşüme olmadı bende ya herkes farklı işte. Siz de sezeryan mi olmuştunuz benim belden aşası uyuşmuştu ama sanki sakinleştirici de veriyorlar gibi geldi bana.
Evet sezeryan oldum canım benimde sadece belden aşağısı uyusturuldu ama ben sağ gbi normal doğum yapcam inadiyla 8 saat acilmam olmamasına rağmen suni sancı aldım

Yapacak çünkü ben hızlı kilo aldım bi de perinatolog mutlaka yaptır dedi damarimin akışı yavaşmış🥲
Hatta 8 saat aç susuz dedi ama ben gece aşırı tuvalete kalkıyorum nasıl susuyorum bilseniz😀
Ay hadi bakalım hayırlısıyla yaptır yaz mutlaka ✨
O tulavet meselesi .. Dün gece saat başı kalktım hani kalktığıma değse içim de yanmayacak 😅 Neyse canım o bi kaç saat artık sabırla geçsin inşallah 🙏🏻

Benim ilk gebelikte doktor direk yapmıştı bu doktorum açlık tokluk baktı bebekte aşırı bir irilik su da fazlalık yok açlık tokluk baksak yeterli dedi çok şükür bir şey de çıkmadı. Doktordan doktora değişiyor bu durum.
Evet benimki de açlık tokluğa göre yaparız dedi ama bakalım o gün kan vericem bakalım bi . İnşallah çıkmaz tabi , hiçbirimizde .. 🤲🏻

Kızlar size de oluyor mu şöyle ayda bir iki kere gaz ve şişkinlik yokluyor birkaç gün boyunca bağırsaklar sürekli sıkışıyor ya. Wrtkk prilam ilacı kullanmıyorum onu kullanmadığımdan beri sindiremiyor sanırım akşamları tatlı vs yesem beni mahvediyor aç da yatamıyorum sürekli acıkıyorum illa yediklerime dikkat etmem gerekiyor yaklaşık 20 gündür ne yesem yiyeyim gece 12'de de yesem bir şey olmuyordu birkaç gündür yine gazım var bir tek ben mi yaşıyorum bunu yahu😭 21 haftalığım

Doktoruma mesaj atmıştım şikayetlerimi yazmıştım mantarla alakalı. "Neopeneyran Fort l fitil ve travacort krem kullanabilirsin" demiş. Araştırınca daha güvenli olan ilaçlar var diyor chatgpt. Kullanan oldu mu bunları hamilelikte vajinal mantar için

Kızlar size de oluyor mu şöyle ayda bir iki kere gaz ve şişkinlik yokluyor birkaç gün boyunca bağırsaklar sürekli sıkışıyor ya. Wrtkk prilam ilacı kullanmıyorum onu kullanmadığımdan beri sindiremiyor sanırım akşamları tatlı vs yesem beni mahvediyor aç da yatamıyorum sürekli acıkıyorum illa yediklerime dikkat etmem gerekiyor yaklaşık 20 gündür ne yesem yiyeyim gece 12'de de yesem bir şey olmuyordu birkaç gündür yine gazım var bir tek ben mi yaşıyorum bunu yahu😭 21 haftalığım
Ben de bu ara ne yemek yesem gaz yapıyor az ya da çok.
Bağırsak ve mide daha yavaş çalıştığı için galiba.

Back
X