• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Demiri damardan almak gerçekten çok hızlı toparlıyor, b12 de yerlerdeydi benim onun içinde alerji yapabilir demişlerdi ama 1 ay iğnesini kullandım bir sıkıntı yaşamadım bünye meselesi galiba inşallah alerji yapmaz. Doktorların normalde bile kabul edeceği değerler değiller bunlar, hamileyken daha önemli 🥲
İlk gebelikte b12 d vitsmini ve ferretin 0'3'5 di 1hafta hergün 2iğne oldum birinde 2ilaç vardı 1 hafta sonunda tavan yapmıştı cok şükür. Ama d vitamini eksilkiği kalıcı kaldı

İlk gebelikte b12 d vitsmini ve ferretin 0'3'5 di 1hafta hergün 2iğne oldum birinde 2ilaç vardı 1 hafta sonunda tavan yapmıştı cok şükür. Ama d vitamini eksilkiği kalıcı kaldı
D vitamini bizim ülkemizde birçok kadının yaşadığı vitamin eksikliğiymiş. Ne yazık ki kolay yükselmiyor bende bıkıp pes edip üstüne düşmüyorum.. Arkadaşım da aynı sıkıntıları çekiyor neler neler kullanıyor senelerdir ama bana mısın demiyor

demir serumları alerjik olur genelde, bende de yapmıştı. Zaten hastanede gözetim altında takıyorlar. Bebeğe zararı olabilecek şeyleri vermez doktorlar merak etme 🫶🏻
Bnm 2. Doğumda kandaki oksijen seviyem düşüyormuş son çağre takviye yapmoşlardı. Devlet hasranesşnde idim emzirme eğitimi vardı serun ile oraya gittim ama kadın anlatıyır ben boşlapa bakıyorum baş dönmesi anlatamam ladın gelip iyimisin dedi başım dönüyor dedim kapadı serumu alerji yapmış dedi dra smyle dedi ve çıkartmışlardı. Doğumun 3. Günü imza atıp yeter demiştim 🤣 çıkmıkmıştım

D vitamini bizim ülkemizde birçok kadının yaşadığı vitamin eksikliğiymiş. Ne yazık ki kolay yükselmiyor bende bıkıp pes edip üstüne düşmüyorum.. Arkadaşım da aynı sıkıntıları çekiyor neler neler kullanıyor senelerdir ama bana mısın demiyor
Aynen bendr bıktım ve içmedim ilaç ama en sonra yine düşük tabii ama biraz yükselmişti hatta psikomojikmş yaa drmiştim 😅. Alt tarafı kilo verimini engelliyor unutkanlık yapıyr filan 😂

Aynen bendr bıktım ve içmedim ilaç ama en sonra yine düşük tabii ama biraz yükselmişti hatta psikomojikmş yaa drmiştim 😅. Alt tarafı kilo verimini engelliyor unutkanlık yapıyr filan 😂
Stres, dengesiz ruh hali ve evet kilosal olaylar, uykusuzluk, unutkanlık, depresyon hissi ohooo daha bir sürü sayarım bakma kız çok önemli bir vitamin kendisi aslında 😄

25+4 üz bizde ve dün bütün gün adet olacakmışım gibi ağrım vatdı kasıklarımda. Bide bnm son 1aydır neredeyse vajina kemiğim ağrıypr/acıyor hatta dokununcada. 3. Gebelik ama ilk defa yaşıyorum sizdr var mı?

25+4 üz bizde ve dün bütün gün adet olacakmışım gibi ağrım vatdı kasıklarımda. Bide bnm son 1aydır neredeyse vajina kemiğim ağrıypr/acıyor hatta dokununcada. 3. Gebelik ama ilk defa yaşıyorum sizdr var mı?
Doktor daha önce rahim ağzı uzunluğu ile ilgili yorum yapmış mıydı? Acaba çok mu yoruluyorsun 2 çocuk olunca

Ben de nasıl beynine işlediysem artık eşimin bana dün diyor keşke 5 Ay sen, 4 Ay ben dönüşümlü taşıyabilseydik bebeği,sana yardımım olurdu 😁 yine az olan ayı kendine aldı arada 😁
Valla keşke ben kesin ilk 5 ayı itelerdim
Kusmaları bir yaşasaydı da görseydi dünya kaç bucakmış 😬 Bak yine sinirlendim tüm kocalara 🙄

Az önce kese fotoğrafı var buzdolabının üstünde diyorum kendi kendime buydun ne oldun 🤭💖 Maşallah ✨
Ne bileyim bazen hızlı geçiyor gibi geliyor bazen geçmiyor gibi geliyor . Panik olmasak birde daha iyi olcak
Oya çok tatlı. O minicik keseyi görünce nasıl mutlu olmuştuk şimdi koca bebiş oldular :nazar: İlk gebelik terörü olarak panik hallerimiz var. Dün saatlerce ağladım. Doktora yazdım, cevap gelmedi diye yine ağladım. Öyle saçma bir ruh hali :-)

bende de var bu henüz doktoruma soramadım. Normal dururken değil de yattığım yerden kalkarken falan özellikle. Sanıyorum ki ya karın kaslarımı ya da bacak kaslarımı kullanınca oluyor.

Back
X