- 24 Ocak 2023
- 1.082
- 1.526
- 63
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #17.401
Kız yemez olur muyuzHepinizin abur cubur yemesi içimi rahatlattıben de yiyorum. Canım bazen aşırı aşırı istiyor
![]()
Kocam yanımdakileri tembihliyor artık vermeyin diye hahahahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız yemez olur muyuzHepinizin abur cubur yemesi içimi rahatlattıben de yiyorum. Canım bazen aşırı aşırı istiyor
![]()
Ya ahahhaKız yemez olur muyuz![]()
Kocam yanımdakileri tembihliyor artık vermeyin diye hahahahh![]()
Açıklama yapıldı mı? Ben mi göremedim acabaKızlar doğum izni 6 aya çıkmış merak edenler vardı haberiniz var değil mi![]()
Ya şunu görmek o kadar çok rahatlattı ki beni hahahahBen yeri geliyo cips de yiyorum abut cubur bisküvi vs dehiç acımıyorum her sey den yiyorum
Oğlun istiyor diyorum benYa ahahhane bileyim normalde de severdim de hamileyken yiyince vicdan azabı çekiyordum
ben de kocama diyorum alma diye. Sonra gidip kendim alıyorum
![]()
Bugün bi çocuk doktorunun paylaşımında gördüm ocaktan itibaren uygulamaya geçilecek diye yazmış. İnternet sitelerinde ee güncel haberler varAçıklama yapıldı mı? Ben mi göremedim acaba![]()
Arkadaşımın 2. Bebeği doğdu ikisinde de bu civarda karın geriliği vardı tosun gibi oldu büyüğü maşallahhavuç suyunu deniycem bakalım benimkinin karın çevresinin gelişimi 4 gün falan geri de çıktı sanırım ondan söyledi kilo konusunu
Benim abur cuburla tek bağım cipstir ara sıra gofrettir bu kadar. Ama cipse deliririmmmBen yeri geliyo cips de yiyorum abut cubur bisküvi vs dehiç acımıyorum her sey den yiyorum
A aa hiç duymadım anormal oluşunuuuAy iyi bari çok eskiden takip ettiğim birisi anormal demişti ordan aklıma takıldı bir sıkıntı olsa doktorlar farkederler inşallah![]()
Taslak çalışma son aşaması mecliste Ocak ayında yürürlüğe girmesi bekleniyor diyorlar. Henüz resmi gazetede yayınlanmadı netleşmedi malesef.Bugün bi çocuk doktorunun paylaşımında gördüm ocaktan itibaren uygulamaya geçilecek diye yazmış. İnternet sitelerinde ee güncel haberler var
Ben de 4.Aydan sonra yemeye başladım zaten aşkoYa şunu görmek o kadar çok rahatlattı ki beni hahahah
Tabi ki de sağlıklı beslenelim ama ilk 3 aydan sonra benim bi paket cips yiyişim vardı kendime şaşmıştım sonra pişman oldum geçen eşim almış dedim göz hakkı 2 tane yiyeyim ama yesem çok yicem ahahahah tutuyorum kendimi. Bazen canım aşırı istiyor ya birde eşimle haftasonları hep bi abur cubur film gecelerimiz olurdu alışkanlık oldu herhalde ajjsjsjs
Yok yok hiç üzülme ne yiyebiliyorsak oAy Allah korusun üzülmüyorum pek beslenme işlerine geldiği gibi![]()
Kendi kendime diyorum ki şimdi yiyemezsem ne zaman yicem zaten doğumdan sonra kilo vermeye çalısıcam belki de belli zaman sonra ahhahahaBen de 4.Aydan sonra yemeye başladım zaten aşkoben arada yiyorum valla bi paket olmasa da
Evet ben de aynı kafadayım doğumdan sonra kilo derdine düşeceğim için şu an yiyorumKendi kendime diyorum ki şimdi yiyemezsem ne zaman yicem zaten doğumdan sonra kilo vermeye çalısıcam belki de belli zaman sonra ahhahaha
Senin dediğin gibi zaten yararlı şeyleri gün için de yemeye dikkat ediyorum ama birazcık kaçamakta olur![]()
Yayınlamdı deniliyor o yüzden yazdım aslında.Taslak çalışma son aşaması mecliste Ocak ayında yürürlüğe girmesi bekleniyor diyorlar. Henüz resmi gazetede yayınlanmadı netleşmedi malesef.
Çok şükür canım tabiki iyi hissedip bende dalıyorum ise sonra günlerce pertim hastane harici dışarı çıkmıyorum mesala cikamiyorum da zaten çabuk yoruluyorum şükür hafif mide yanmam var benimde dün gece yine oldu magnezyum başlayım yeniden diyorumBen iyice şımarmıştım ağzımın payını bi aldım geldim canımcumartesi günü gündüz arkadaşımın nişanına gittim sonra Avm ve sinemaya ardından 2 gün perişan oldum ağrıdan. Sonra bebeklerden biri sağ kaburgamın altından kafasını uzatıyor gibi yumru şişlik oluyordu bu bir kasılma mı acaba ben doğuruyor muyum diye doktora gittim. Şimdi çok şükür normale döndüm 5.günde ancak. Sanırım artık iyi de hissetsek yatmak vakti. Sen nasılsın canım
![]()
Ben bir de çalışıyorum ama dayanma gücümün sonlarına yaklaştım gibi hissediyorumÇok şükür canım tabiki iyi hissedip bende dalıyorum ise sonra günlerce pertim hastane harici dışarı çıkmıyorum mesala cikamiyorum da zaten çabuk yoruluyorum şükür hafif mide yanmam var benimde dün gece yine oldu magnezyum başlayım yeniden diyorum
Evet bende mg öyle kullanıyorum tahin aklımdaydı çıkmış sağol canım Allah kolaylık versin az kaldı doğum iznine 30dami cikCaksinBen bir de çalışıyorum ama dayanma gücümün sonlarına yaklaştım gibi hissediyorummagnezyum benim doktorum 1 gün arayla verdi mesela böyle başlayabilirsin bence bir de ben her sabah 1 tatlı kaşığı tahin yiyorum hem mideye hem bağırsaklara hem de bebeklere kilo aldırıyor diye aklında bulunsun canım
Yok yok. İçerden seni uyarıyor. Annee ben burdayım ha Cok dalma oralaraKızlar tam telefonu elime alıyorum ellerimi de bağdaş yapıp karnımın üstünde tutuyorum bebişim yitiyor rahatsız mı oluyor acaba sizinde başınıza geldimi ?![]()
Birde gerdiriyor böyle valla bağırıyorum telefonu atıyorum elimdenYok yok. İçerden seni uyarıyor. Annee ben burdayım ha Cok dalma oralara![]()
Şaka bir yana. Bebişler bir süre sonra karnımızda nereye baskı uygulanırsa oraya tekmmeliyorlar. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Ben ilk gebeliğimde nst cektirirken hep onu tekmeliyorlardi![]()