- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #17.761
Sevindim valla basur açısındanVajinusmus ile normal doğum hakkında bilgim yok açıkçası ama basur sorun oluşturmuyor yine de hekimden hekime fikir değişir mi sormak lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevindim valla basur açısındanVajinusmus ile normal doğum hakkında bilgim yok açıkçası ama basur sorun oluşturmuyor yine de hekimden hekime fikir değişir mi sormak lazım
Benim ilk gebelikte basur sorunum başladı onda daha yoğundu bunda da arada yokluyor son zamanlarda iyice başlar mı bilmiyorum ama ilk doğumda sorun çıkmadıSevindim valla basur açısındandiğerinide bir sorayım doktoruma tşk ederim
![]()
Bana doktorum tek doz yeterli dedi o yüzden 2. Dozu olmayacağım. Hatta 2 doktor da aynı şeyi söyledi.Anladım canımm , bende arada kaldım ama bi arkadaşım vardı yakınımda yakın zamanda doğurdu ona da bi sorayım bakayım ne yaptı aynı doktora gidiyorduk
Benim gebelikten öncede vardı maalesef ya lanet birşey ırsi miş galiba ailemde de var bir ayrılmadı gitti kıçımdanBenim ilk gebelikte basur sorunum başladı onda daha yoğundu bunda da arada yokluyor son zamanlarda iyice başlar mı bilmiyorum ama ilk doğumda sorun çıkmadıdoğuma engel farklı sorunlar oluşmuştu ajshd basur çoğu gebelikte oluşuyor malesef
Galiba bende olmıcam gibi. Sen daha önce aşı oldun mu bu 10 sene içinde hiç ? Bende o da yok sadece bu tek dozu oldumBana doktorum tek doz yeterli dedi o yüzden 2. Dozu olmayacağım. Hatta 2 doktor da aynı şeyi söyledi.
AhahahaBenim gebelikten öncede vardı maalesef ya lanet birşey ırsi miş galiba ailemde de var bir ayrılmadı gitti kıçımdan![]()
5 sene değil miydi süresi benim de kafam karmaşık oldu bak şimdiGaliba bende olmıcam gibi. Sen daha önce aşı oldun mu bu 10 sene içinde hiç ? Bende o da yok sadece bu tek dozu oldum
Bende doktoruma danışmadan vurdurdum 2.dozu ama içim hiç rahat değil pişman oldum açıkcasıBana doktorum tek doz yeterli dedi o yüzden 2. Dozu olmayacağım. Hatta 2 doktor da aynı şeyi söyledi.
Şuan tetanoz ile ilgili konu açmış biri okuyun iyice kafanız karışsınBende doktoruma danışmadan vurdurdum 2.dozu ama içim hiç rahat değil pişman oldum açıkcası
Bende olmadım aşı. Doktora da olmadığımı söyledim o da 3 lü karma aşı tek doz yaptırmanı istiyorum dedi.Galiba bende olmıcam gibi. Sen daha önce aşı oldun mu bu 10 sene içinde hiç ? Bende o da yok sadece bu tek dozu oldum
Evet ilk doz için olmamak olmaz diye düşünüyorum ben de ama 2. %100 şart değil sanki.Bende olmadım aşı. Doktora da olmadığımı söyledim o da 3 lü karma aşı tek doz yaptırmanı istiyorum dedim.
Sağlık ocağındaki ebeye de sordum simdi 3 lü karma aşılar tek doz yeterli oluyor doktora kalmış 2. Doz dedi.
Doktorum değişti yeni doktora sordum o da tek doz yeterli dedi. Hepsi de aynı şeyi söyleyince kafam rahat oldu açıkçası.
İçine sinmiyorsa yaptırmayabilirsin. Çok zorunlu olsaydı herkese aynı uygulama yapılırdı diye düşünüyorum.![]()
Erken doğumu tetikliyor diye okumuştum inşallah öyle bişe değildirŞuan tetanoz ile ilgili konu açmış biri okuyun iyice kafanız karışsınbenim karıştı çünkü..
Onu duydum bak ama aklımın ucundan bile geçmiyor nedenseErken doğumu tetikliyor diye okumuştum inşallah öyle bişe değildir![]()
Bende şimdi yakın zamanda doğuran arkadaşlarımı aradım. 2 sene önce doğuran arkadaşım ben sadece tek doz tetenoz olmuştum dedi ama 3 lü değilmiş o .5 sene değil miydi süresi benim de kafam karmaşık oldu bak şimdibenim 5 yılı aştığı için 2.yi de kesin vurulurum diyorum çünküü
Allah'a emanet bebişlerimizOnu duydum bak ama aklımın ucundan bile geçmiyor nedense
Haklısın . Bende neden bilmiyorum içimden bi ses olmamam gerektiğini söylüyor. Sanırım olmıcam. Tek doz da olmasam farklı düşünürdüm belki ama oldum tek dozu benim de doktorum olmanı da öneririm ama olmasan da olur diye mesaj atmış.Bende olmadım aşı. Doktora da olmadığımı söyledim o da 3 lü karma aşı tek doz yaptırmanı istiyorum dedi.
Sağlık ocağındaki ebeye de sordum 3 lü karma aşılar tek doz yeterli oluyor doktora kalmış 2. Doz dedi.
Doktorum değişti yeni doktora sordum o da tek doz yeterli dedi. Hepsi de aynı şeyi söyleyince kafam rahat oldu açıkçası.
İçine sinmiyorsa yaptırmayabilirsin. Çok zorunlu olsaydı herkese aynı uygulama yapılırdı diye düşünüyorum.![]()
Aa ne tesadüf gerçekten çok güzel kumaşı da işlemesi deYıllar önce ben de oradan yaptırmıştım severek de giydirmiştim kumaşı çok güzel![]()
Hayda korktum 2.dozun ertesi günüErken doğumu tetikliyor diye okumuştum inşallah öyle bişe değildir![]()
Hemoroid normal doğuma engel değil, bir çok insanda ilk gebelikte olmadıysa bile doğum sonrası (ıkınmaktan) yada lohusayken hemoroid görülürKızlar bende basur sorunu var normal doğuma engel mi acaba ve vijanamusum sanırım böyle olunca da oluyor mu normal bilginiz var mı ?
Tüm dozları yaptırdıysanız 10 sene koruması var5 sene değil miydi süresi benim de kafam karmaşık oldu bak şimdibenim 5 yılı aştığı için 2.yi de kesin vurulurum diyorum çünküü