• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
🥲 biliyorum ama doktorumun isteklerine hayır dememek için, biliyorum saçma ama gerçekten doğurana kadar amuda kalk dese yaparım 😂
tek istediğim favori gebesi olmak 😂😂ve erken bile doğursam elinden geleni yapması malum sağlık sektörü de artık ticarethaneye döndü
Şunu okuyunca önce güldüm sonra çok üzüldüm :(
Paramız ile bile kendimizi güvenilir ellerde hissetmiyoruz

Şunu okuyunca önce güldüm sonra çok üzüldüm :(
Paramız ile bile kendimizi güvenilir ellerde hissetmiyoruz
Aynen öyle muayene ve doğum için verdiğimiz para yetmiyor şeker yüklemesi de bunlarda kan uyuşmazlığı iğnesi de bunlarda ilave ek gelir kazanmalarına destek oluyoruz resmen bile isteye sinir bozucu ama döngünün içinden de çıkamıyorum

Demirim benm de düşük hap kullandığım halde. Üstelik çok yan etki yaşıyordum mide bulantısı falan şimdilik demir ilacını kestik takviye olarak bi demir alıyorum bakalım etki edecek mi. Doktorum yükselmesse bana da damardan vereceğini söyledi. Doğumdan önce kansızlık istemiyorlar bebekte de kansızlık problemi olabiliyormuş bu yüzden. Hamilelikten önce de 2 kere damardan ilaç almıştım gerçekten daha çabuk toparlıyor bi yan etki de yaşamamıştım gayet konforluydu.
Damardan yükleme konusunda bir tereddütlüydüm ama bu mesajla rahatladım. Teşekkür ederim. :anneadayı: Doğumun rahat geçmesi açısından da sanırım demir önemli ya. Doğum kolay olsun diye gibi bir şey söyledi bugün doktorum. İnşallah toparlarız.

Kızlar altıma kaçırcak gibi oluyorum ya bebişin ayakları aşağıda yada baş aşağı pozisyona geçti 🤣 sizde durumlar ne ?

Sesli güldüm 🤣 bir sağlıkçıdan bunu duymak tatmin etti beni doktorum da inşallah aynı fikirdedir 😂😂 sosyal medya ünlüsü ayrıca doktorum Erson Aksu paylaşıyor bebişleri falan da sonra ünlü olacağız bir de izleyin beni lütfen hahaha 🤣
Ya o doktorun yeni paylaştığı bir bebis var şuan 3. Paylaşım maşallah onu açıp açıp birkaç kez izledik eşimle. Doktorunda enerjisi çok güzel 😄

Back
X