- 16 Ekim 2024
- 1.721
- 1.113
- 48
- 36
- Konu Sahibi perfectbaby
-
AA bu da yeni çıkmış pratik görünüyor canım senin hiç yoksa bundan Alman mantıklı olur tabiGiyilebilir Çiftli Göğüs Pompası | Lansinoh
Gyilebilir çiftli göğüs pompası, kablosuz, sessiz ve taşınabilir tasarımıyla annelere rahat ve verimli süt sağım deneyimi sunar. Kolay kullanım ve hijyenik temizlik.lansinoh.com.tr
Bunu almayı düşünüyorum
Ben eskiden elektrikli kullanmıştım ama kablo vs otur tut bekle, öyle yapmak istemiyorum madem alıcam dedim böyle alayım bundan da baya memnun insanlar ya bakalımAA bu da yeni çıkmış pratik görünüyor canım senin hiç yoksa bundan Alman mantıklı olur tabi
İyi düşünmüşsün benceBen eskiden elektrikli kullanmıştım ama kablo vs otur tut bekle, öyle yapmak istemiyorum madem alıcam dedim böyle alayım bundan da baya memnun insanlar ya bakalım
Giyilebilir Çiftli Göğüs Pompası | Lansinoh
Gyilebilir çiftli göğüs pompası, kablosuz, sessiz ve taşınabilir tasarımıyla annelere rahat ve verimli süt sağım deneyimi sunar. Kolay kullanım ve hijyenik temizlik.lansinoh.com.tr
Bunu almayı düşünüyorum
İşte eller serbest dediğim bu sen işini gücünü yaparken sagıyor benim arkadaşlar çok memnunGiyilebilir ne canım ?
Kızlar yetiştim bendegeç oldu biraz ama güzel grup olmuş eline sağlık P perfectbaby evet kızlar ilk sorum herkes cinsiyeti öğrendi sanırım? Birde alışveriş için hangi haftayı düşünüyorsunuz aranızda ikinci kez anne olanlar daha tecrübeli . Fikirlerinize ihtiyacım olacak
HoşbuldumHoşgeldinBen biraz daha beklicem alışveriş için şu an 15. Hafta diye görünüyor son kontrole göre, 20 den sonra yavaş yavaş alırım şu detaylı ultrasonu da atlatalım kafam onda şu an dilerim herşey yolunda der
Evet anladım canım yeni alacaklar için bence çok iyiymişİşte eller serbest dediğim bu sen işini gücünü yaparken sagıyor benim arkadaşlar çok memnun
Hoşgeldin canım her daim yanındayızKızlar yetiştim bendegeç oldu biraz ama güzel grup olmuş eline sağlık P perfectbaby evet kızlar ilk sorum herkes cinsiyeti öğrendi sanırım? Birde alışveriş için hangi haftayı düşünüyorsunuz aranızda ikinci kez anne olanlar daha tecrübeli . Fikirlerinize ihtiyacım olacak
HoşgeldinHoşbuldumbencede mantıklı 20 hafta detaylı ultrason bitince alışveriş yapmak. İnşallah her ultrasonumuz sorunsuz ve harika geçer.
CanımsınHoşgeldin canım her daim yanındayız
Hoşbuldum kuzumHoşgeldinne güzel dualarla geldin. Çok aminnnn
Ah ah canım ben oğlanda son güne kadar nerdeyse sırt üstü yattım zararlı aslındaKızlar yüz üstü yatan varmı aranızda? Ben gece yüz üstü uyurken buluyorum kendimi sonra sola dönüyorum ama erken haftalarda mı rahatsız etmiyor acaba? yada ne zaman dikkat etmeliyiz? Fazla karışık sordum
Aynen haklısın canım alıştırmak lazım sonra zorlanmadan içinAh ah canım ben oğlanda son güne kadar nerdeyse sırt üstü yattım zararlı aslındaama şimdiden alıştırmak gerekiyor yoksa doktor dikkat et dediği zaman insan yine aynı alışkanlığına dönüyor alışamıyor yeni duruma ben şimdiden bu sefer sola yatmaya çalışıyorum
Henüz almadım canım ama 10 haftadan itibaren bebe yağı kullanıyorum. Bio_oil ve Lıerak krem almayı düşünüyorum varsa öneriniz alalım hanımlar
Ben diğerinde lierac kullanmıştım ama bacaklarımı unuttuğum için orda çatlama olmuştu karnımda olmadı son günler belli belirsiz oldu o kadar şimdi yine sanırım lierac kullanırım aman bacaklarınızı filan unutmayınHenüz almadım canım ama 10 haftadan itibaren bebe yağı kullanıyorum. Bio_oil ve Lıerak krem almayı düşünüyorum varsa öneriniz alalım hanımlar
Almadım canım bende , benim de göbeğimde çatlağım olmadı ilkinde ama bacaklarda var kullanmak lazım
Canım ben yan yatarak başladığım geceyi yüz üstü bitiriyorum bilmeden. Geçen gün o kadar uzun süre yarı yüzüstü yatmışım ki kalktığım bebek aksi tarafına toplanmıştı çok korktum hatta. Ben zararlı olduğu düşünüyorum dikkat etmek lazımKızlar yüz üstü yatan varmı aranızda? Ben gece yüz üstü uyurken buluyorum kendimi sonra sola dönüyorum ama erken haftalarda mı rahatsız etmiyor acaba? yada ne zaman dikkat etmeliyiz? Fazla karışık sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?