- 8 Şubat 2025
- 90
- 68
- 3
- 29
- Konu Sahibi denizzehra
-
Rahim büyüyüp kalınlaşıyor, ondan mı oluyor acaba? İki büklüm oturduğum için net bir şey de diyemiyorumBende de var otururken özellikle daha fazla oluyor. Ara ara hissediyorum benimde aklıma takılmıştı
Çok geçmiş olsun canim. Bebeğe Bir zararı olmaz Allah'ın izniyle. Ama ilerlememesi için bir doktora görün istersen. Ben kızıma hamileyken bobrek ve idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim. Böbreğimdeki taştan dolayı. Bir sıkıntı olmamıştı bebekle alakalı. Ama ben çok zorlandım.İyi geceler herkese
Benim zaman zaman aşırı şiddete ulaşan local diş eti ağrılarım başladıağrının dayanılmazlığı mı dersiniz, yaşattığı korku stres mi dersiniz, hiçbişy yedirtmemesini mi dersiniz zaten hamileliğimin başından beri iştahım yok pek … En çok korktuğum yerden gol yedim resmen öncesinde diş eti problemin vardı bu arada korktuğumdan hep erteledim. Şimdide bu belirsizlik ve acı … Yaşayan var mı acaba tuzlu su gargara adaçayı gargara karbobat ve karadutözü suyuyla çalkalama yapıyorum. Bebeğe bir zararı olur mu en çok kafamdaki şiş ve ağrıyorlar (
Kabızlık yaşamamak için her sabah bundan içiyorum. Ve henüz kabızlık problemi yaşamadım hiç. Doktora sormadım ama bir zararı olacağını düşünmüyorum. Hamilelikten öncede kullanıyordum çünkü.Kızlar selam bu gaz sancısı ve kabızlık beni bitiyor sizde durumlar nasıl
Herkes doktor kontrollerini burda paylaşsın lütfen hepimiz de birbirimizin tecrübelerinden faydalanalım çok heyecanlı bir süreç geçiriyoruz birbirinin derdine sevincine ortak olalım
Kızlarr 4+2 yim kese ne zaman gözükür kalp atışı kaçıncı haftada duyulur bilgi verebilir misiniz daha önce yazdıysanız özür dilerim göremedim beta takibinden ziyade kaçıncı haftalarda gözükür
Ben yarın gideceğim doktora. 6+2 olacak tam. İnşallah kalp atışını duyabiliriz
Daha gitmedim. Randevum 3 buçuktaCanım gittin mi doktora
Hemen hastaneye lütfen.kanama alanına baksınlarKızlar ya benim kahverengi akıntım kırmızıya döndü az önce, çok gerginim halbuki Duphaston kullanıyorum
Okuldayım çalışıyorum, doktorum bana 2 saatlik mesafede, ben gidene kadar mesai bitmiş olur ve bulunduğum ilçede ultrason cihazı bile yok… Ağrım yok fakat, o biraz içimi rahatlatıyorHemen hastaneye lütfen.kanama alanına baksınlar
Karanfil yağı bulabilirsen ağrıyan yere sürebilirsin canım lokal ağrı kesiciİyi geceler herkese
Benim zaman zaman aşırı şiddete ulaşan local diş eti ağrılarım başladıağrının dayanılmazlığı mı dersiniz, yaşattığı korku stres mi dersiniz, hiçbişy yedirtmemesini mi dersiniz zaten hamileliğimin başından beri iştahım yok pek … En çok korktuğum yerden gol yedim resmen öncesinde diş eti problemin vardı bu arada korktuğumdan hep erteledim. Şimdide bu belirsizlik ve acı … Yaşayan var mı acaba tuzlu su gargara adaçayı gargara karbobat ve karadutözü suyuyla çalkalama yapıyorum. Bebeğe bir zararı olur mu en çok kafamdaki şiş ve ağrıyorlar (
Hayırlı olsun kucağınıza almak nasip olsunherkese merhaba bende tüp bebekle hamile kaldım23 ağustosta transfer olmuştum. Hesaplamaya göre bugün 5+0 oluyor. Bugün doktor kontrolüm vardı. Kese ve yolk sac görüldü doktorum boyut ve haftayla alakalı bişey demedi bende heyecandan sormayı unuttum haftaya yine çağırdı haftaya tam net öğrenirim muhtemelen. Bugün doktora girmeyi beklerken lekelenmem oldu. Doktor kanama alanımın olmadığını bu lekelenmelerin normal olduğunu söyledi. 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?