Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler herkese
Benim zaman zaman aşırı şiddete ulaşan local diş eti ağrılarım başladı ağrının dayanılmazlığı mı dersiniz, yaşattığı korku stres mi dersiniz, hiçbişy yedirtmemesini mi dersiniz zaten hamileliğimin başından beri iştahım yok pek … En çok korktuğum yerden gol yedim resmen öncesinde diş eti problemin vardı bu arada korktuğumdan hep erteledim. Şimdide bu belirsizlik ve acı … Yaşayan var mı acaba tuzlu su gargara adaçayı gargara karbobat ve karadutözü suyuyla çalkalama yapıyorum. Bebeğe bir zararı olur mu en çok kafamdaki şiş ve ağrıyorlar (

Çok geçmiş olsun canim. Bebeğe Bir zararı olmaz Allah'ın izniyle. Ama ilerlememesi için bir doktora görün istersen. Ben kızıma hamileyken bobrek ve idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim. Böbreğimdeki taştan dolayı. Bir sıkıntı olmamıştı bebekle alakalı. Ama ben çok zorlandım.

Kızlar selam bu gaz sancısı ve kabızlık beni bitiyor sizde durumlar nasıl
Kabızlık yaşamamak için her sabah bundan içiyorum. Ve henüz kabızlık problemi yaşamadım hiç. Doktora sormadım ama bir zararı olacağını düşünmüyorum. Hamilelikten öncede kullanıyordum çünkü.

Eklentiler

• 1000031759.webp
    27 KB · Görüntüleme: 16
Herkes doktor kontrollerini burda paylaşsın lütfen hepimiz de birbirimizin tecrübelerinden faydalanalım çok heyecanlı bir süreç geçiriyoruz birbirinin derdine sevincine ortak olalım

Selam arkadaşlar
Bugün tam 6 haftalık olduk
Doktorum yurt dışına çıktı, haftaya gelecek
Kalp atışı karından 7. haftada duyuluyor dedi
Haftaya da 7 haftalık olacağız inşallah
Döndüğü zamana denk geliyor yani
Hamileliğim boyunca 2 ayrı doktora gitmeyi düşünüyorum o yüzden doktorum burada yokken diğer doktorla tanışayım diye 6 Eylül’de başka doktora gittim
5+5 teydik ve karından kalp atışını duyduk çok şükür
Ultrasona göre değişiyormuş demek ki
Erken duymayı beklemiyordum sürpriz oldu
Şu an her şey çok güzel gidiyor çok şükür
Sadece geçen haftadan beri mide bulantım var
Hafta içi 2- 3 saat bulanıp geçiyordu ama hafta sonu çok kötü oldu
Bütün gün geçmedi
Bugün hafta sonuna göre daha iyiyim ama biraz önce yine başladı bulantım
Sizde bulantı oluyor mu

Kızlar kan sonucum 5+1de 514 çıktı, doktorun dediğine göre en az 2000 olması gerekiyormuş kesenin görünebilmesi için değerim düşük olduğu için görünmemiş

Kızlar selam hepinize. Testlerin 8-6-5-5 eylül şeklinde. 7 eylül yani dün dpo 14 (adet gecikmemin 3. Günü) 3+6 olarak kan testi 187 çıktı. Yarın tekrar kan vereceğim. İdrar testlerinde koyulaşmaları görüyorum ama Beta biraz düşük mü sizce. Daha düşük olup gebeliğe devam eden var mı. Kimyasal ve düşüğüm oldu daha önce. Şuan yine riskli görünüyor muyum sizce. Bu ay hsg çekildim aynı ay hamile kalmış oldum.

Eklentiler

• ff539147-128c-4d0c-8dfc-a322a894df73-1_all_49108.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 14
Karanfil yağı bulabilirsen ağrıyan yere sürebilirsin canım lokal ağrı kesici

herkese merhaba bende tüp bebekle hamile kaldım 23 ağustosta transfer olmuştum. Hesaplamaya göre bugün 5+0 oluyor. Bugün doktor kontrolüm vardı. Kese ve yolk sac görüldü doktorum boyut ve haftayla alakalı bişey demedi bende heyecandan sormayı unuttum haftaya yine çağırdı haftaya tam net öğrenirim muhtemelen. Bugün doktora girmeyi beklerken lekelenmem oldu. Doktor kanama alanımın olmadığını bu lekelenmelerin normal olduğunu söyledi. 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum

Merhabalar doktor randevusu dan ciktim. Keseyi ve yolk saç gördü ama henüz kalp atışı yok dedi. Normalde 6 haftalık ama 5 haftalık görünüyor küçük dedi. Bir hafta sonra tekrar çağırdı .

Herkese selamlar, öncelikle hepimizin çok sağlıklı, mutlu, huzurlu, çook kolay bir hamilelik geçirmesini dilerim. Ben de son 3 gündür gebelik testi yapıyorum, günden güne koyulaştı ikinci çizgi. Bugün sabahki en koyu haliydi. Akşam acilde kan vereceğim. İnşallah her şey yolunda giderse ben de Mayıs annesi olarak aranıza katılıyorum

Hayırlı olsun kucağınıza almak nasip olsun Sorması ayıptır lekelenme renginiz ne? Bende de var ilaç kullanmama rağmen geçmedi bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…