- Konu Sahibi denizzehra
-
Doktorun oradayken kahvrenegi suluydu. Ama o sulu akıntı fitilden dolayı oluyordu zaten sadece rengi kahverengiydi. Şimdide arada geliyor eve geldiğimden beri 1 kere gördüm o da kahverengi. Siz keseyi gördünüz mü ?Hayırlı olsun kucağınıza almak nasip olsunSorması ayıptır lekelenme renginiz ne? Bende de var ilaç kullanmama rağmen geçmedi bir türlü
Keseyi gördüm çok şükür ama benimki neredeyse 1 haftadır ara ara oluyor kahverengi. Bugün ilk defa kırmızı görünce çok korktumDoktorun oradayken kahvrenegi suluydu. Ama o sulu akıntı fitilden dolayı oluyordu zaten sadece rengi kahverengiydi. Şimdide arada geliyor eve geldiğimden beri 1 kere gördüm o da kahverengi. Siz keseyi gördünüz mü ?
Kırmızıyı doktoruna söyledin mi ? Bir iğne varmış galiba adını hatırlamıyorum acilde onu yaptırıyorlarmış. Gidemiyorsan bile haber ver bence belki o iğneyi yaptırır. Ben transferin 8. Gününde de bu şekilde 1 gün içinde 3 defa gördüm lekelenme. Birde şimdi bugün başıma geldi. Şimdi kontrol ettim yine gelmiş ama az. Silince bişey yok fitil akıntısıyla geliyor. Zor biliyorum ama stres yapma. Dinlenebiliyorsan uzat ayaklarını dinlen. Bol bol su içKeseyi gördüm çok şükür ama benimki neredeyse 1 haftadır ara ara oluyor kahverengi. Bugün ilk defa kırmızı görünce çok korktum
Ağrısız kanamanın bu dönemlerde normal olduğunu söyledi ama gel de bana anlatKırmızıyı doktoruna söyledin mi ? Bir iğne varmış galiba adını hatırlamıyorum acilde onu yaptırıyorlarmış. Gidemiyorsan bile haber ver bence belki o iğneyi yaptırır. Ben transferin 8. Gününde de bu şekilde 1 gün içinde 3 defa gördüm lekelenme. Birde şimdi bugün başıma geldi. Şimdi kontrol ettim yine gelmiş ama az. Silince bişey yok fitil akıntısıyla geliyor. Zor biliyorum ama stres yapma. Dinlenebiliyorsan uzat ayaklarını dinlen. Bol bol su iç
Cuma günü gideceğim inşAllahBu hafta doktora gidecek misin canım kese için
Hepimiz aynıyız doktorlar problem olmadığını söylese bile ister istemez panikliyoruzAğrısız kanamanın bu dönemlerde normal olduğunu söyledi ama gel de bana anlatSağlıklıysa zaten bir şekilde tutunacaktır dedi, verdikleri tüm ilaçlar, iğneler içimiz rahat etsin diye dedi.
Hem de nasıl oluyor gün boyu her şey de çok kötü kokuyor dünki canımın istediği tatlıyı daha tatmadan bugün iğrenç geliyorSelam arkadaşlar
Bugün tam 6 haftalık olduk
Doktorum yurt dışına çıktı, haftaya gelecek
Kalp atışı karından 7. haftada duyuluyor dedi
Haftaya da 7 haftalık olacağız inşallah
Döndüğü zamana denk geliyor yani
Hamileliğim boyunca 2 ayrı doktora gitmeyi düşünüyorum o yüzden doktorum burada yokken diğer doktorla tanışayım diye 6 Eylül’de başka doktora gittim
5+5 teydik ve karından kalp atışını duyduk çok şükür
Ultrasona göre değişiyormuş demek ki
Erken duymayı beklemiyordum sürpriz oldu
Şu an her şey çok güzel gidiyor çok şükür
Sadece geçen haftadan beri mide bulantım var
Hafta içi 2- 3 saat bulanıp geçiyordu ama hafta sonu çok kötü oldu
Bütün gün geçmedi
Bugün hafta sonuna göre daha iyiyim ama biraz önce yine başladı bulantım
Sizde bulantı oluyor mu
Aynen öyle, bol dua bol rahatlamaHepimiz aynıyız doktorlar problem olmadığını söylese bile ister istemez panikliyoruzama kötüyü düşünüp kötüyü çağırmayalım bol bol dinlenip bol bol su içip dua edip rahatlatacağız kendimizi mecbur
İçini ferah tut canım doktorda korkulucak bişey yok demiş zaten stres yapma bende yurt dışında yaşıyorum rusyada olduğum şehirde ultrason yok başka şehire gönderiyo ultrason için bugün doktora gittim ay sonuna gönderiyo ultrasona zor bir durum yaniOkuldayım çalışıyorum, doktorum bana 2 saatlik mesafede, ben gidene kadar mesai bitmiş olur ve bulunduğum ilçede ultrason cihazı bile yok… Ağrım yok fakat, o biraz içimi rahatlatıyor
ilk değerim 70 ti. 4 gün sonra 462 çıktıHayırlı olsun kaç gün sonra verdiniz kan
Öncelikle size de hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallahİçini ferah tut canım doktorda korkulucak bişey yok demiş zaten stres yapma bende yurt dışında yaşıyorum rusyada olduğum şehirde ultrason yok başka şehire gönderiyo ultrason için bugün doktora gittim ay sonuna gönderiyo ultrasona zor bir durum yani
Merhaba bende şuan 5.haftamdayım ve idrar yolu enfeksiyonum var kanda da crp yüksek çıktı mecburen antibiyotiğe başladım. Siz nasıl atlatmıştınız?Çok geçmiş olsun canim. Bebeğe Bir zararı olmaz Allah'ın izniyle. Ama ilerlememesi için bir doktora görün istersen. Ben kızıma hamileyken bobrek ve idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim. Böbreğimdeki taştan dolayı. Bir sıkıntı olmamıştı bebekle alakalı. Ama ben çok zorlandım.
Sıkıntı yoktur inşallah içinizi ferah tutun. Miniklerin bize ilk aydaki sürprizleri bitmiyorAğrısız kanamanın bu dönemlerde normal olduğunu söyledi ama gel de bana anlatSağlıklıysa zaten bir şekilde tutunacaktır dedi, verdikleri tüm ilaçlar, iğneler içimiz rahat etsin diye dedi.
Benim haftam ilerdeydi o yüzden antibiyotik kullanmadım diye hatırlıyorum. Ama emin değilim .Buscopan vermişti sanırım. Bol su iç canım. Yıllardır bunu çeken biri olarak en iyi çözüm o.Merhaba bende şuan 5.haftamdayım ve idrar yolu enfeksiyonum var kanda da crp yüksek çıktı mecburen antibiyotiğe başladım. Siz nasıl atlatmıştınız?
Ne kadar bir akıntı çok mu damla damla mıKızlar ya benim kahverengi akıntım kırmızıya döndü az önce, çok gerginim halbuki Duphaston kullanıyorum
Bende kefir aldım onu içmeye başlayacağım iyi gelir inşallahKabızlık yaşamamak için her sabah bundan içiyorum. Ve henüz kabızlık problemi yaşamadım hiç. Doktora sormadım ama bir zararı olacağını düşünmüyorum. Hamilelikten öncede kullanıyordum çünkü.
Bende Amerikadayım bugün telefonla arayacaklar daha ultrason için randevum bile yok bugün belki verirlerİçini ferah tut canım doktorda korkulucak bişey yok demiş zaten stres yapma bende yurt dışında yaşıyorum rusyada olduğum şehirde ultrason yok başka şehire gönderiyo ultrason için bugün doktora gittim ay sonuna gönderiyo ultrasona zor bir durum yani
Ay hadi inşallahSıkıntı yoktur inşallah içinizi ferah tutun. Miniklerin bize ilk aydaki sürprizleri bitmiyorsürekli yüreğimiz ağzımızda
Söylemesi ayıptır peçeteye sürüntü şeklinde bir kere geldi daha da gelmedi, ama kafa karıştırıyor işte… Rahmin büyümesinden kaynaklıdır diye umut ediyorumNe kadar bir akıntı çok mu damla damla mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?