Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun kucağınıza almak nasip olsun Sorması ayıptır lekelenme renginiz ne? Bende de var ilaç kullanmama rağmen geçmedi bir türlü
Doktorun oradayken kahvrenegi suluydu. Ama o sulu akıntı fitilden dolayı oluyordu zaten sadece rengi kahverengiydi. Şimdide arada geliyor eve geldiğimden beri 1 kere gördüm o da kahverengi. Siz keseyi gördünüz mü ?

Doktorun oradayken kahvrenegi suluydu. Ama o sulu akıntı fitilden dolayı oluyordu zaten sadece rengi kahverengiydi. Şimdide arada geliyor eve geldiğimden beri 1 kere gördüm o da kahverengi. Siz keseyi gördünüz mü ?
Keseyi gördüm çok şükür ama benimki neredeyse 1 haftadır ara ara oluyor kahverengi. Bugün ilk defa kırmızı görünce çok korktum

Keseyi gördüm çok şükür ama benimki neredeyse 1 haftadır ara ara oluyor kahverengi. Bugün ilk defa kırmızı görünce çok korktum
Kırmızıyı doktoruna söyledin mi ? Bir iğne varmış galiba adını hatırlamıyorum acilde onu yaptırıyorlarmış. Gidemiyorsan bile haber ver bence belki o iğneyi yaptırır. Ben transferin 8. Gününde de bu şekilde 1 gün içinde 3 defa gördüm lekelenme. Birde şimdi bugün başıma geldi. Şimdi kontrol ettim yine gelmiş ama az. Silince bişey yok fitil akıntısıyla geliyor. Zor biliyorum ama stres yapma. Dinlenebiliyorsan uzat ayaklarını dinlen. Bol bol su iç

Ağrısız kanamanın bu dönemlerde normal olduğunu söyledi ama gel de bana anlat Sağlıklıysa zaten bir şekilde tutunacaktır dedi, verdikleri tüm ilaçlar, iğneler içimiz rahat etsin diye dedi.

Ağrısız kanamanın bu dönemlerde normal olduğunu söyledi ama gel de bana anlat Sağlıklıysa zaten bir şekilde tutunacaktır dedi, verdikleri tüm ilaçlar, iğneler içimiz rahat etsin diye dedi.
Hepimiz aynıyız doktorlar problem olmadığını söylese bile ister istemez panikliyoruzama kötüyü düşünüp kötüyü çağırmayalım bol bol dinlenip bol bol su içip dua edip rahatlatacağız kendimizi mecbur

Hem de nasıl oluyor gün boyu her şey de çok kötü kokuyor dünki canımın istediği tatlıyı daha tatmadan bugün iğrenç geliyor

Okuldayım çalışıyorum, doktorum bana 2 saatlik mesafede, ben gidene kadar mesai bitmiş olur ve bulunduğum ilçede ultrason cihazı bile yok… Ağrım yok fakat, o biraz içimi rahatlatıyor
İçini ferah tut canım doktorda korkulucak bişey yok demiş zaten stres yapma bende yurt dışında yaşıyorum rusyada olduğum şehirde ultrason yok başka şehire gönderiyo ultrason için bugün doktora gittim ay sonuna gönderiyo ultrasona zor bir durum yani

Öncelikle size de hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah Kontrol aralıkları epey uzunmuş, problemsiz bir gebelik geçirirsiniz umarım… Allah korusun acil durumlarda ne yapıyorlar peki?

Merhaba bende şuan 5.haftamdayım ve idrar yolu enfeksiyonum var kanda da crp yüksek çıktı mecburen antibiyotiğe başladım. Siz nasıl atlatmıştınız?

Sıkıntı yoktur inşallah içinizi ferah tutun. Miniklerin bize ilk aydaki sürprizleri bitmiyor sürekli yüreğimiz ağzımızda

Merhaba bende şuan 5.haftamdayım ve idrar yolu enfeksiyonum var kanda da crp yüksek çıktı mecburen antibiyotiğe başladım. Siz nasıl atlatmıştınız?
Benim haftam ilerdeydi o yüzden antibiyotik kullanmadım diye hatırlıyorum. Ama emin değilim .Buscopan vermişti sanırım. Bol su iç canım. Yıllardır bunu çeken biri olarak en iyi çözüm o.

Bende Amerikadayım bugün telefonla arayacaklar daha ultrason için randevum bile yok bugün belki verirler

Kizlar merhaba.cuma günü kaset test ile gebeliği öğrendim hastaneye gittim ultrasonla baktı katından keseyi ve bebeği gordu.vajinal bakınca kalp atışıda başlamış ama dinletmem erken dedi.crl 2.5mm ölçtü ve 5+6 hafta dedi. Kanda beta bakmadı bile.velhasip sizlere sorum ben normalde çok afedersiniz günde bir kez tuvalete çıkan biriyim ama son bir haftadir bu sayı günde üçe çıktı.ishal değilim ama yemeklerden bı saat sonra tuvalete gitme isteği oluşuyor.genelde herkes kabızlık yaşadığını söylemiş.benim durumda olan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…