Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Söylemesi ayıptır peçeteye sürüntü şeklinde bir kere geldi daha da gelmedi, ama kafa karıştırıyor işte… Rahmin büyümesinden kaynaklıdır diye umut ediyorum
Çok önemli bir durum değildir ben de de olmuştu kırmızı geçti daha da olmuyor bir hafta sonra o lekelerde biter inşallah her şey yolunda iyiyi düşünelim leke den kurtulunca da haber ver lütfen

Benim haftam ilerdeydi o yüzden antibiyotik kullanmadım diye hatırlıyorum. Ama emin değilim .Buscopan vermişti sanırım. Bol su iç canım. Yıllardır bunu çeken biri olarak en iyi çözüm o.
Öyle yapıyorum şu 3 günde içtiğim suyu son zamanlarda içmemişimdir

Çok önemli bir durum değildir ben de de olmuştu kırmızı geçti daha da olmuyor bir hafta sonra o lekelerde biter inşallah her şey yolunda iyiyi düşünelim leke den kurtulunca da haber ver lütfen
İnşallah biter, saatli bomba gibi geziyorum ortalıkta gerginlikten Veririm inşallah

Kızlar kaçıncı haftalardasınız kalp atışını duydunuz mu ben 5 + 5 keseyi çoktan gördü kalp atışı için haftayı bekliyorum ama bulantım çok oluyor öyle geceleri ve sabahları sizde öyle misiniz ya da benim haftamdayken öyle miydiniz

Ben tam 6 haftalığım canım
5+5 te karından ultrasonda kalp atışını duydum çok şükür
5. haftada bulantım başladı, hala devam ediyor
Başta günde 2- 3 saat sürüyordu
Birkaç gündür her an midem bulanıyor
Genelde yatıyorum ama geçmiyor

Çok sevindim erkenden duymuşsun ben de bugün duymak için çok umutlanmıştım yapacak bir şey yok bekleyeceğiz
Benim de gece ve sabahları çok oluyor gün içinde de bugün oldu yemeklerden tiksinmeler başladı bana o kadar erken geliyor ki milletin yedinci haftalarda başlıyor ama yine de mutluyum inşallah sağlıklı kucağımıza alırız miniklerimizi

Ultrasona göre değişiyor sanırım canım
Ben 2 ayrı doktora gidiyorum
İlk doktor karından kalp atışı 7. haftada duyuluyor dedi o yüzden haftaya bakacak
İkinci doktor 5+5 te duydu
Doktorlarım sürekli bulantın var mı diye soruyor o yüzden bu haftalarda da normal herhalde bulantı
Bazılarının dediğin gibi ileri haftalarda 1- 2 gün bulanıyor geçiyor
Bebişlerimiz sağlıklı olsun da dayanırız
İnşallah canım
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Merhaba güzel anneler Mayıs 2024te ikiz doğum yapmıştım. Tüp bebek yavrularım. Sürpriz bir şekilde doğal yoldan gebe kaldım. Bugün ilk defa ultrasonda gördük. Sat 29 temmuz. Mayıs 2026'da da anne olacağım sanırım. Allah herkesin yolunu açık etsin gönlüne göre versin İkiz gebeliğe heveslenen anne adayları gördüm burda. Pek heveslenecek bir şey değil bence ne gebeliği, ne doğumu ne de doğumdan sonrası

Bende birşey sormak istiyorum size, bugün 3’de randevum vardı 4+2’yim sat’a göre karından baktı birşey göremedi doktor kan istedi sonucum 3519 çıktı bu değere göre görmem gerekmiyormuydu keseyi ? En son 31 ağustosda kan verdim 94 çıkmıştı sonucum 2 kat artması bekleniyor fakat benim 2 katından daha çok artmış hesabıma göre. Az önce dayanamayıp acile gittim doktor evet değerin 2 katından daha çok artmış dedi yarın tekrar polikliniğe gel dedi başka birşey söylemediler. Bu değere göre keseyi görmem gerekmezmiydi bugün ?

Öncelikle size de hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın inşallah Kontrol aralıkları epey uzunmuş, problemsiz bir gebelik geçirirsiniz umarım… Allah korusun acil durumlarda ne yapıyorlar peki?
Çok teşekkür ederim hepimiz inşAllah sağ salim kavuşalım bebeklerimize inşAllah en yakın ultrason 30-40 dakika uzakta ben devlet hastanesine gittim vatandaşlık almam için ilk oraya gitmem gerekiyodu bir takım evraklar için falan ve evet kontrol arası uzun ve acil durumda kesinlikle devlete gitmem biraz uzakta özel hastane var bundan sonra oraya giderim

Bizde bugün görüştük benim doktorumun 17 ekime kadar boş randevusu yokmuş özel mail attılar öncelik yapabilir misiniz diye yarın haber verecekler yoksa nasıl olacak bilmiyorum
Yurtdışında yaşamak zor ya ben daha alışamadım hamileyken böyle hastaneyle doktorla uğraşmaya başladık bakalım bide çocukla nasıl olucak acaba

Amin inşallah süreçten banada haber ver , haberleşelim

Kızlar benide yazın bat 9 Eylül bugün kan verdim 600 çıktı 4+2 oluyor sanırım
Çok iyi çıkmış kan sonucun dr ultrasonda bakıyor hafta için normalde benim 7 hafta olması gerekirken 5+6 çıktı geç döllenme oluyor bazen

Çok iyi çıkmış kan sonucun dr ultrasonda bakıyor hafta için normalde benim 7 hafta olması gerekirken 5+6 çıktı geç döllenme oluyor bazen
Benimde 6 hafta 1 gündü hatta kalp atışı duyarım demiştim. Doktor 5 haftalık ancadir dedi. Ve duyamadik. Üzüldüm biraz açıkçası. Normal bir şeydir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…