- 24 Temmuz 2013
- 366
- 168
- 323
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #3.661
Öyle hemen etkileneceğini sanmıyorum ya. Eskiden kadınlar ne şartlarda hamilelik yaşamişlar insan nesli çoktan tükenirdi öyle olsa. Ben de bugün 2 kere ağladım napalim yani onlar doğunca biz hep onların ağlamasını dinliycez şimdi azicik da onlar bizi dinlesinKizlar size birşey danışcam.az önce anneannem kafamı bozdu sinirlendim bağırıp çağırdım yükseldik baya kalbim çarptı hızlı hızlı neyseki hemen sakinlestim odama gidip ağlayınca.on dakika da geçti yani ama şimdide kafama bebeğim takılıyor.ona zarar vermemistir bu kısa süreli gerginlik degilmi.yardimlariniza ihtiyacım var aramızda benim gibi olan oldumu
Ay evet ya hamileyiz diye biz insan degilmiyiz.zaten normaldede gergin sınırlı bir yapım var elimden geldiğince sakin kalmaya çalışıyorum ama anneannem malum yaşlı beni çileden çıkardı bugün.neyseki bağırıp çağırıp ağladım sakinlestim hemen.zaten iki gunede gidiyor normale dönerim insallah.bebisler iyi olsunda gerisi mühim değilBen 5-6 haftalıkken çok stresli şeyler yaşadım kavga ettim bağırdım çağırdım doktora sordum hiçbirşey olmaz dedi. Tabiki bebek için stres yapmamaya çalışmak daha iyi olur ama bazende elde olmayan sebepler olabiliyor. Takma kafana hiç birşey olmamıştır sen kendin içinde stresli olmamaya çalış
Ay evet ya bazen bişey üzülüp sinirlenip ağlıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum bebeğime zararmi verdim diye.ama insanın elinde degilki.normalde sinirim birse şimdi üç oldu hamilelikle.tahammulum hiç yok biseye.bebislerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallahÖyle hemen etkileneceğini sanmıyorum ya. Eskiden kadınlar ne şartlarda hamilelik yaşamişlar insan nesli çoktan tükenirdi öyle olsa. Ben de bugün 2 kere ağladım napalim yani onlar doğunca biz hep onların ağlamasını dinliycez şimdi azicik da onlar bizi dinlesinYine de gerginlikten uzak kalmaya çalışalım tabi çünkü biz de normalden fazla etkileniyoruz bu süreçte her şeyden
Ben 14+4 üm 10+4 de iken nipt testi verdim o şekilde öğrendim kusma yoktu ancak bulantı çoktu şükür o bulantılar da bitti denebilecek kadar azaldıKaç haftalık gebesiniz
Bulantı kusmanız oldu mu
Sağlıkla bebişinizi kucağınıza alın inşallah
Ayyy maşallah tebrik ederim sağlıkla gelsinler minnak larKızlar selam, fetal dna sonucum çıkmış kızım olacakmış
Ne zaman azaldı bulantılarınız? Birde ilaç kullandınızmı acaba?Ben 14+4 üm 10+4 de iken nipt testi verdim o şekilde öğrendim kusma yoktu ancak bulantı çoktu şükür o bulantılar da bitti denebilecek kadar azaldı
Daha garanti olur :)Doktorum haftaya ver diyince bende öyle randevu aldım 11+2 de kan vermiş olacağım :)
Servisin sallanmasıyla bebeğine zarar gelmez ki bebek çok korunaklı bir yerde etrafı zarlarla ve dokularla kaplı doktorumun bana anlattığı kadarıyla günlük hayatını rahat geçir bile isteye bebeğine zarar veremezsindi. Sen kendini ve rahmini kasma yolculukta stres yapma yeter :)kızlarım ya beni servis korkutuyor bu aralar çok odaklandım sanırım biraz o yüzden çok hissetmeye başladım. Sabah bir saat akiam bir saat olmak üzere servsle yolculuk yapıyorum ve yollar aşırı kötü baya baya sallanıyoruz tangur tungur gidiyoruz. ben korkmaya başladım bişey olursa diye . Karnımda hafif agrılarda hissettim ama odaklandıgım içinde olabilir. Servis bitince dayak yemiş gibi hissediyorum. Benim gibi aynı durumda olan varmı veya yaşamış biri. şuan 10. haftamdayım ama korkuyorum .
2doktora gidiyorken ikisine de mi mesela tarama testi yaptıracaksınız ben de öyleyim birinde tarama yapıldı diğerinde haftaiçi yapılacak olarak planlandı ama çok dolandırıcıymışım gibi hissediyorum hahaha
Birden azalma olmadı her hafta gitgide azalma oldu 10. Haftadan itibaren azalmalar baya oldu ancak şuan bile tam bitti diyemiyorum ağzımın içi ekşisi gibiNe zaman azaldı bulantılarınız? Birde ilaç kullandınızmı acaba?
Bir kız daha geliyor hayırlı olsun :)Kızlar selam, fetal dna sonucum çıkmış kızım olacakmış
Şu ağızdaki ekşi tat çok berbat o geçmiyor sanırımBirden azalma olmadı her hafta gitgide azalma oldu 10. Haftadan itibaren azalmalar baya oldu ancak şuan bile tam bitti diyemiyorum ağzımın içi ekşisi gibimidemi hafif hassas hissediyorum
Valla benim bak devam sivilceler çıkıyorbenim de o kadar yağlanıyor ki yüzüm ve sivilce çıkıyor normalde hiç çıkmaz bu da kız eminim
Veritasa yaptıracağız bizKızlar fetal DNA hangisini yaptırdınız
Natera ya yaptırdımVeritasa yaptıracağız biz
Kaç güne sonucu geldiNatera ya yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?