Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Fetal DNA’da raporda cinsiyet çıkıyor, ikili taramada raporda çıkmıyor
Ultrasonda bazı verilerden tahmin ediyorlar ama dediğiniz gibi kesin cinsiyet bilgisini 16. haftada söylüyorlar
Erken yapılan tahminlerin yanlış çıktığı da çok oluyor
14. haftada da pozisyonuna göre görebilirim dedi o yüzden 14. haftada gideceğim ben
Ben de Çin Takvimi’ne, bulantıya, kese şekline, kafaya tuz dökme gibi hurafelere inanmıyorum çünkü tam tersi çıktığı da çok olmuş
İnsan çok heyecanlanıyor, merak ediyor ama elbet öğreneceğiz
Siz 11. haftadasınız sanırım
Hiç mi öğrenmek istemiyorsunuz

Benim yüzümde sivilce ve lekeler oluştu bir kızım var sağlıkla olsunlar ama ben de ilk günden beri kız hissediyorum ama tüm çevrem erkek diyor hemde herkes aklım karışıyor benimde ama bende rüyamda iki kez erkek gördüm :) Doktorum kendi kızını 11. Haftada görmüş bana da 13 e doğru gel dedi 3 kasımda ikili taramaya gideceğim pozisyon uygun olursa cinsiyeti söylerim dedi

Evet evet hic öğrenmek istemiyorum,doktorum ve ultrason cihazı coook iyi düzeyde,kızım da da aynı dönemde doktora gittim ve gerek cimsiyet kilo ve boy banko bildi,geçen hafta kontrole gittim istesem sorardım ve kesin tahmin ederdi ama neden bilmem istemedim,kanama alanım olduğu için bugün ya da yarında gideceğim ama yine sormeyecegim,fetal içinde sonucu bana soylemesin olumlu olumsuz genel bir değerlendirme yapsın istiyorum,cinsiyetin hiç önemi yok yaşı yakın bir kız ve bir erkek annesi olarak diyebiliriz ki.esim. ve ben onlar başkaları için kız erkek olabilir ama bizim evladımız,kaygısı,sevgisi,emeği,gelecek kaygısı inanın ayninin aynısı hiiic zerre farkı yok,verene layık görene.binlerce şükür

Sirke sudocrem işe yarıyormu acaba

İnşallah iyi çıkar sonra kafam rahat edecek Hepimizin iyi çıksın inşallah
Siz NIPT testi yaptırdınızmı acaba?

Bizi de haberdar edin

herkese merhaba . bugun tam 13 +0
dün dr kont vardı hersey yolunda ikili test yaptırmadm usg ölçümleri de normal dedi dr
cinsiyet tahmini yaptı yuzde 90 erkek ama haftaya tekrar gel gene bakalm dedi
çok şaşırdm cunku aşırı kız hissediyordum. çin maya rus takvimleri hepsi kız. bizde durumlar böyle hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah

Benim bir oğlum var 8 yaşında. Doktorum oğlumu tam 12. Haftada 2 li test ultrason esnasında söylemişti. Kesin erkek diye öylede oldu :) şuan 12+3 üm bakalım yarın belki yine ölçümler esnasında görebilir diye düşünüyorum. Kısmet tabiki sağlık öncelikle. Ben folata devam ediyorum şuan progestanda alıyorum düşük riskim yoktu ama kasılmalarım oluyordu. Bakalım yarın hepsini soracağım nasıl devam ediceğime çok teşekkür ediyorum sizede

2doktora gidiyorken ikisine de mi mesela tarama testi yaptıracaksınız ben de öyleyim birinde tarama yapıldı diğerinde haftaiçi yapılacak olarak planlandı ama çok dolandırıcıymışım gibi hissediyorum hahaha

Korkmayın ama gerekeni yaptırın,pek çok kadının öyle çıkıyor ama sonraki tetkiklerde düzelmiş değişmiş oluyor icinizi rahat tutun
Umarım kızlar sağolun biraz olsun ferahladım yarın test vereceğim inşallah hemen ve olumlu sonuçlanır

Kızlar merhaba cinsiyet tahmininiz var mı sizce neye göre kız ya da erkek olur
(Bu arada herkes hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına alır bebeklerini inşallah )

Kizlar size birşey danışcam.az önce anneannem kafamı bozdu sinirlendim bağırıp çağırdım yükseldik baya kalbim çarptı hızlı hızlı neyseki hemen sakinlestim odama gidip ağlayınca.on dakika da geçti yani ama şimdide kafama bebeğim takılıyor.ona zarar vermemistir bu kısa süreli gerginlik degilmi.yardimlariniza ihtiyacım var aramızda benim gibi olan oldumu

Ben 5-6 haftalıkken çok stresli şeyler yaşadım kavga ettim bağırdım çağırdım doktora sordum hiçbirşey olmaz dedi. Tabiki bebek için stres yapmamaya çalışmak daha iyi olur ama bazende elde olmayan sebepler olabiliyor. Takma kafana hiç birşey olmamıştır sen kendin içinde stresli olmamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…