Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar,
Benimde Mayıs'ta olacak sanırım. Daha doktora gitmedim. Son adet tarihi 27 temmuzdub

Merhabalar,
Benimde Mayıs'ta olacak sanırım. Daha doktora gitmedim. Son adet tarihi 27 temmuzdu
benim de 29 temmuzdu program 5 Mayısı doğum olarak gösteriyor bakalım :)

Hayırlısı olsun inşallah canım sağlıkla doğsun da inşallah kararı verirsiniz sonrasında artık.

Benim dış gebelikmiş maalesef değer sürekli düzenli katlanarak gitti en son 1450 lerde gördük bugün 1200 çıktı ve sol tüpüm de kan toplamış yaklaşık 4 cm olmuş. İlaç tedavisi yaptı bir doz serumda yani hayırlısı artık yine çok üzüldüm bundan önceki de 17 hafta kaybım varpıhtılasma testlerim normal bilmiyorum

Merhaba pentinin invisible up balensiz sütyenleri var, ben hamile kaldığımdan beri onlar dışında başka sütyen kullanamadım, hem çok rahat hem de tişörtleri de çok güzel gösteriyor tavsiye ederim normalde penti ürünlerini hiç sevmiyorum, tek kullandığım penti ürünü bu

Merhaba, benim doktorum da 12. Haftaya perinatolog muayenesinde fetal tarama yaptır, ordan çıkıp bana gel, fetal dna hangi paketi seçeceğimize ona göre karar verelim dedi. Ultrason sonuçlarında herhangi bir riskli durum görünmezse temel paketi seçeriz dedi.

Canım çok üzüldüm rahimde keseyi görmemiş miydin sen

Çok geçmiş olsun. 17.hafta da neden kaybettiniz belli mi

Cinsiyeti öğrendik erkek , adına yağız yazabilirsiniz

Onlar tek yumurta ikiziydi sebebi yok maalesef kanda pıhtılaşma testleri de yaptırdım patolojiler de temiz geldi ani komtrole gittiğimde kalplerinin durduğunu öğrendik
Bsşınız sağolsun çok zor. İnşallah Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin hepimizede

Çok çok geçmiş olsun hafta olarak SATA göre kaçıncı haftanizdi ,bu zamana kadar nasıl fark edilmesi acaba

Onlar tek yumurta ikiziydi sebebi yok maalesef kanda pıhtılaşma testleri de yaptırdım patolojiler de temiz geldi ani komtrole gittiğimde kalplerinin durduğunu öğrendik
Başınız sağ olsun ben de tek yumurta ikizlerine hamileyim 10.haftadayız yaşadığınız şey beni de korkuttu acaba benim de olur mu diye

Fetal dna testimde yeterli numune bulunamadığı için tekrar kan vericem.Doktor endişelenme ikiz gebeliklerde olur dedi ama elimde değil

11. haftada kan vermiştiniz sanırım
Fetal Dna 10.- 11. haftalarda yapılabilir deniliyor ama o tarihler çoğu zaman bebeğin dnasının anne kanına geçmesi için erken
Burada da birkaç kez konuşulmuştu
Endişelenmeyin doğru zamanda kan verince sonucunuz güzel çıkacaktır

İnşallah öyle çıkar moral olarak çökmüş durumdayım
İnsan ister istemez endişeleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…