- 27 Temmuz 2013
- 2.921
- 1.200
- 373
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #4.601
Bende Antalyadayım :)Merhaba yeni gördüm Antalya'da yaşıyorum ama dün serklaj oldum, oldunuz mu merak ettim.
Merhabalar, ben Genoks'tan Cumartesi günü verdim bugün sonuçlandı. Çok şükür temiz çıktı sonucumuz da. Doktorumun tavsiyesiyle direkt kendisinin kliniğinde kan vererek gönderdik fetal DNA testimizi, genel olarak memnun kaldık açıkçası. Şehir AnkaraMerhaba Ankarada Genoks a test veren oldu mu? Veya önerebileceğiniz bir firma var mı? İkili testten sonra fetal dna testi vereceğiz araştırma aşamasındayız
MerhabaAy merhabasevindim görünce
Hangi doktora gidiyorsunuz belki denk gelirMerhabaBende öyle gerçekten çok mutlu oldum
Ofm ye gidiyorum şuanlıkHangi doktora gidiyorsunuz belki denk gelir
Çok teşekkür ederim, darısı bekleyenlerin başına inşallahGözünüz aydın sonuçların güzel çıkmasına çok sevindim epey bi beklemiştiniz sonuç için sabrınızın mükafatı güzel olmuş :)
Ben de vitale, Rıza Hakan GüralpOfm ye gidiyorum şuanlıkRecep Bayraktar'a siz
Yakınız gene de hastane olarak uzak sayılmayızBen de vitale, Rıza Hakan Güralp
Yakınız gene de hastane olarak uzak sayılmayız
Yanlış hatırlamıyorsam 3 kızınız vardı bu 4.bebeginiz değil mi,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAmin saol canım
Evet 4.bebegim saolun hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahYanlış hatırlamıyorsam 3 kızınız vardı bu 4.bebeginiz değil mi,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Tebrik ederim çok mutlu oldumMerhabalar, ben Genoks'tan Cumartesi günü verdim bugün sonuçlandı. Çok şükür temiz çıktı sonucumuz da. Doktorumun tavsiyesiyle direkt kendisinin kliniğinde kan vererek gönderdik fetal DNA testimizi, genel olarak memnun kaldık açıkçası. Şehir Ankara
Amin amin hayırlı sağlıklı olsunlar ,kimin neyin hayırlı olacağını kurban olduğum Allah bilirEvet 4.bebegim saolun hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Benim de böyleydi, doktorum 12den sonra başla dedi. Doktorunuza danışın benceMeraba 9+6 yım karnim kasin maya başladı yağ surmeye baslamam mi gerekiyor
Ben çok yeni görüşmüştüm genoksla. 16500 tl fiyat verdi açıkcası içime pek sinmediği için intergen e çok daha makul bir fiyata yaptırdım. Evden gelip kanımı aldılar şuana kadar ki süreçten memnunum. Dilerseniz araştırın içinize hangisi sinerse oraya yaptırın. İnşallah temiz sonuçlar alırsınızTebrik ederim çok mutlu oldumGüncel fiyatı nedir acaba 16.000 tl diye duydum ama çok yakın bir zamandan değildi
Ben 15.000 TL'ye yaptırdım ama belki doktor anlaşması var diyedir, dışardan arayıp öğrendiğinizde fiyatta değişiklik olur mu hiç bilmiyorum bir sormak lazımTebrik ederim çok mutlu oldumGüncel fiyatı nedir acaba 16.000 tl diye duydum ama çok yakın bir zamandan değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?