- Konu Sahibi denizzehra
-
- #4.661
Bende ikiz deyince bazı samimi olduğum insanlar tuhaflaştı sormayı dahi kestilerArkadaşlar ben bebeği ,beklemiyordum,olunca çok çok şaşırdım,tamamen beklenmeyen gebelikti,çocuk defterini kapatmistik,neyse öğrenince çok yakın bir arkadaşıma söyledim ilk,çok şaşırdı o da falan filan,neyse dedi bana git doktora boş gebelik mi,dış mi bebek kese var mı filan ertesi gün gittim aradı dedim bebek var sorunsuz,sonra kanamam oldu bir kaç gün sonra,bunu da konuştuk,daha da bir aydan fazlador ne aradı ne.sordu,fırsat mi bulamadı.ne bir mesaj ile sordu,nasılsın kanama durdu mu ,gerçekten artık insanlari anlamiyorum 2sene önce boşandı her döneminde yanındaydım sürekli birlikte vakit geçiriyorduk evde durmak istemediği için bir dönemde insan merak edip aramaz mi ben mi beklemekte haklıyım,artık insanlardan sıfır beklenti tamam da bu kadar da mi tamam
Bazı insanları anlamak gerçekten çook çok zor. Özellikle bebek söz konusu olunca bazı kişiler farklı bir tavır sergiliyor. Siz sormasını aramasını beklemekte çok haklısınız. Ona göre davranırsınız sizde artık. Bazı insanlada arkadaşının sevinci değilde üzüntüsü güzel geliyor malesefArkadaşlar ben bebeği ,beklemiyordum,olunca çok çok şaşırdım,tamamen beklenmeyen gebelikti,çocuk defterini kapatmistik,neyse öğrenince çok yakın bir arkadaşıma söyledim ilk,çok şaşırdı o da falan filan,neyse dedi bana git doktora boş gebelik mi,dış mi bebek kese var mı filan ertesi gün gittim aradı dedim bebek var sorunsuz,sonra kanamam oldu bir kaç gün sonra,bunu da konuştuk,daha da bir aydan fazlador ne aradı ne.sordu,fırsat mi bulamadı.ne bir mesaj ile sordu,nasılsın kanama durdu mu ,gerçekten artık insanlari anlamiyorum 2sene önce boşandı her döneminde yanındaydım sürekli birlikte vakit geçiriyorduk evde durmak istemediği için bir dönemde insan merak edip aramaz mi ben mi beklemekte haklıyım,artık insanlardan sıfır beklenti tamam da bu kadar da mi tamam
Kaçıncı hafta. Erkekmiymiş cinsiyetlerGüzel kızlar nasılsınızben muayeneden çıktım bi sıkıntı görünmüyor dedi ve hemen cinsiyetleri söyledi çok şaşırdık fetal DNA yaptırabilirsiniz ama Detaylı ultrason daha iyi olur direk onu yaptırın dedi bi doktor önerdi ona randevu aldık.
11+4 teyim bugünKaçıncı hafta. Erkekmiymiş cinsiyetler
Ben 10+1 de vermiştim 1 hafta sonra sonucum gelmişti. Firmayla 9. Haftada iletişime geçmiştim. Haftaya verebilirsiniz demişti kontrol den sonra hemen kan vermiştim canımKızlar benim de kontrolum 10+4 te olacak, fetal dna vermek istiyorum natera panorama acaba direkt kan alırlar mı yoksa biraz daha beklerler mi
Bende ikiz deyince bazı samimi olduğum insanlar tuhaflaştı sormayı dahi kestiler
Amaç ne anlamadım
Normalde saçma konulara dahi arar yazarlardıÖnceden bebek yokken de apır sapır konuşurlardı
Güya destek olmuş gibisinden ama hep bi şüpheli konuşmalar
O kadar haklısınız ki ,bazı insanlarında bebekten öncesinden genel durumdan bahsediyorum,canımi sıkan hayatımda bir olumsuzluk oldigunda bayılıyorlar sohbete bana nasihat etmeye,dinlemeye,ama misal gözle görülür somut kendilerinin bir sorunu oldugunda ben sıkma canını diyince bozulup yok sıkmiyorum diyip gene konuyu benim dertlerime çektiklerini anladım ve hepsini sildim ,evet kizlar inanın dostunuzu sizin sevincinizi ,başarınızı sevinen insanlardan seçin,derdi kederi hepsi rol yaparak paylaşıyor hatta siz detay verin iyice sevinsin istiyor,hayatın bana öğrettiği en altın kural bu belkide,en çok kiskandikari da genel olarak cevremdekilerin, eşimle diyalogumuz,gerçekten beni çok sever sayar ,influencerler gibiBazı insanları anlamak gerçekten çook çok zor. Özellikle bebek söz konusu olunca bazı kişiler farklı bir tavır sergiliyor. Siz sormasını aramasını beklemekte çok haklısınız. Ona göre davranırsınız sizde artık. Bazı insanlada arkadaşının sevinci değilde üzüntüsü güzel geliyor malesef
Yaaaa çok.cok harika bir kız bir erkek ikizler çok sevimli oluyor ilk bebekleriniz mi.gule güle büyütün11+4 teyim bugün
oo bi tanesi kız bi tanesi yüksek ihtamalle %90 erkek dediikiside uyuyormuş
O zaman benden de alırlar oof inşallah sağlıklı gelir çok stresliBen 10+1 de vermiştim 1 hafta sonra sonucum gelmişti. Firmayla 9. Haftada iletişime geçmiştim. Haftaya verebilirsiniz demişti kontrol den sonra hemen kan vermiştim canım
Teşekkür ederimBenim kaybım 12.hafta olduğu için yaptı doktorumiyiyim ağrım yok, çok nadir lekelenmem oluyor, görünce sizi merak etmiştim.
Allah kötü gününüzü göstermesinO kadar haklısınız ki ,bazı insanlarında bebekten öncesinden genel durumdan bahsediyorum,canımi sıkan hayatımda bir olumsuzluk oldigunda bayılıyorlar sohbete bana nasihat etmeye,dinlemeye,ama misal gözle görülür somut kendilerinin bir sorunu oldugunda ben sıkma canını diyince bozulup yok sıkmiyorum diyip gene konuyu benim dertlerime çektiklerini anladım ve hepsini sildim ,evet kizlar inanın dostunuzu sizin sevincinizi ,başarınızı sevinen insanlardan seçin,derdi kederi hepsi rol yaparak paylaşıyor hatta siz detay verin iyice sevinsin istiyor,hayatın bana öğrettiği en altın kural bu belkide,en çok kiskandikari da genel olarak cevremdekilerin, eşimle diyalogumuz,gerçekten beni çok sever sayar ,influencerler gibianlar yormaz,zorlu bir evliligimiz.oldu hala da öyle ama hiç pişman etmedi beni en çok buna huzursuzlaniyorlsr ki bende asla övmem yanlarında da işte malesef gelip gidince bilip anlıyorlar cin gibiler ,artık kesinlikle buna göre davranacagim,davranırım da ama işte insan dostum sandığı kişiye verdiği.emege üzülüyor başka bir şey degil
Evet ilkYaaaa çok.cok harika bir kız bir erkek ikizler çok sevimli oluyor ilk bebekleriniz mi.gule güle büyütün
Ne güzel haber. Bir de bir kız bir erkek resmen piyangoyu tutturmak gibi birşey. Sağlıkla doğsunlar11+4 teyim bugün
oo bi tanesi kız bi tanesi yüksek ihtamalle %90 erkek dediikiside uyuyormuş
Çok iyi olmuş çok Allah nasip etmiş bir kız bir oğlan maşallahEvet ilkhep tek bebek hayalim vardı
Bi tane olsun diye uğraşıyorduk
Bi anda iki bebekHepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Amin amin,Allah herkesin kalbine göre versin en güzel dua bu benceAllah kötü gününüzü göstermesinHiç takılmayın inanın dışarıya kapalı olan çiftler evlilikler her zaman bir adım önde
Gözünüz aydın ne güzel bir kız bir erkek olabilirmişEvet ilkhep tek bebek hayalim vardı
Bi tane olsun diye uğraşıyorduk
Bi anda iki bebekHepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Ne güzel haber. Bir de bir kız bir erkek resmen piyangoyu tutturmak gibi birşey. Sağlıkla doğsunlar
Teşekkür ederimGözünüz aydın ne güzel bir kız bir erkek olabilirmişbenim tek yumurta ikizi olduğu için ya iki kız ya iki erkek olucaklar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?