Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba ilk haftalarda yazmıştım. Sonra iş ve mide bulantısı kusmayla giremedim buralara pek 13+3teyim. 11 haftada fetal dna ile kız bebişimiz olacağını öğrendik denizzehra
Hala bulantılarım ve kusmam bitmedi. Azaldı ama devam ediyor. Birde dün adet ağrısı yaşadım karnımda. Bugün geçti ama dün sürekli tuvalete gittim adet oldum olucam diye. Yaşayan var mı böyle bir şeyi ?

Kızlar benim de kontrolum 10+4 te olacak, fetal dna vermek istiyorum natera panorama acaba direkt kan alırlar mı yoksa biraz daha beklerler mi

Bende ikiz deyince bazı samimi olduğum insanlar tuhaflaştı sormayı dahi kestiler
Amaç ne anlamadım
Normalde saçma konulara dahi arar yazarlardı Önceden bebek yokken de apır sapır konuşurlardı
Güya destek olmuş gibisinden ama hep bi şüpheli konuşmalar

Bazı insanları anlamak gerçekten çook çok zor. Özellikle bebek söz konusu olunca bazı kişiler farklı bir tavır sergiliyor. Siz sormasını aramasını beklemekte çok haklısınız. Ona göre davranırsınız sizde artık. Bazı insanlada arkadaşının sevinci değilde üzüntüsü güzel geliyor malesef

Güzel kızlar nasılsınız ben muayeneden çıktım bi sıkıntı görünmüyor dedi ve hemen cinsiyetleri söyledi çok şaşırdık fetal DNA yaptırabilirsiniz ama Detaylı ultrason daha iyi olur direk onu yaptırın dedi bi doktor önerdi ona randevu aldık.

Kaçıncı hafta. Erkekmiymiş cinsiyetler

Kızlar benim de kontrolum 10+4 te olacak, fetal dna vermek istiyorum natera panorama acaba direkt kan alırlar mı yoksa biraz daha beklerler mi
Ben 10+1 de vermiştim 1 hafta sonra sonucum gelmişti. Firmayla 9. Haftada iletişime geçmiştim. Haftaya verebilirsiniz demişti kontrol den sonra hemen kan vermiştim canım

O kadar haklısınız ki ,bazı insanlarında bebekten öncesinden genel durumdan bahsediyorum,canımi sıkan hayatımda bir olumsuzluk oldigunda bayılıyorlar sohbete bana nasihat etmeye,dinlemeye,ama misal gözle görülür somut kendilerinin bir sorunu oldugunda ben sıkma canını diyince bozulup yok sıkmiyorum diyip gene konuyu benim dertlerime çektiklerini anladım ve hepsini sildim ,evet kizlar inanın dostunuzu sizin sevincinizi ,başarınızı sevinen insanlardan seçin,derdi kederi hepsi rol yaparak paylaşıyor hatta siz detay verin iyice sevinsin istiyor,hayatın bana öğrettiği en altın kural bu belkide,en çok kiskandikari da genel olarak cevremdekilerin, eşimle diyalogumuz,gerçekten beni çok sever sayar ,influencerler gibi anlar yormaz,zorlu bir evliligimiz.oldu hala da öyle ama hiç pişman etmedi beni en çok buna huzursuzlaniyorlsr ki bende asla övmem yanlarında da işte malesef gelip gidince bilip anlıyorlar cin gibiler ,artık kesinlikle buna göre davranacagim,davranırım da ama işte insan dostum sandığı kişiye verdiği.emege üzülüyor başka bir şey degil

Ben 10+1 de vermiştim 1 hafta sonra sonucum gelmişti. Firmayla 9. Haftada iletişime geçmiştim. Haftaya verebilirsiniz demişti kontrol den sonra hemen kan vermiştim canım
O zaman benden de alırlar oof inşallah sağlıklı gelir çok stresli

Benim kaybım 12.hafta olduğu için yaptı doktorum iyiyim ağrım yok, çok nadir lekelenmem oluyor, görünce sizi merak etmiştim.
Teşekkür ederim serklajlının halinden serklajlı anlar benim kaybım da 13+5 te olmuştu . Bu sebeple tedirgin oluyorum hep. Sağlıkla geçsin süreciniz inşallah

Allah kötü gününüzü göstermesin Hiç takılmayın inanın dışarıya kapalı olan çiftler evlilikler her zaman bir adım önde

Gözünüz aydın ne güzel bir kız bir erkek olabilirmiş benim tek yumurta ikizi olduğu için ya iki kız ya iki erkek olucaklar inşallah
Teşekkür ederim
Evet ama sizin ki daha güzel
Ben tek yumurta ikizlerini çok severdim
Tabi kendimde ikiz aklımın ucuna gelmezdi ama onlar daha sevimli iki aynı bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…