Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    39
Geçmiş olsun şifa versin inşallah

Böyle yazılar bqna umut oluyor

ev tipi doppler cihazının bebeğe zararı oluyo mu acaba

Kızlar merhaba ben 14+2 yim bugün cinsiyetimizi öğrendik çok şükür, erkek olacakmış bebeğimiz ( denizzehra )sağlıklı hayırlı evlat olur inşallah. İnşallah sizin de gönlünüze göre olurdaha öğrenmeyenler için örnek olsun diye yazıyorum ben başından beri erkek hissediyordum mide bulantım olmadı hiç. Cildim kötüleşmedi ve canım baharatlı ekşi şeyler çekti. Normalde tatlıcı olmama rağmen

Ay doğrudur valla bir kaç yerde okuyunca merak ettim açıkçası
Ben daha 13.haftadayım ve hissettiğimi düşünüyorum buna inanıyorum :) bu4. Gebelik onunla bi alakası olabilir mi bilmiyorum. Bugün mesela sabah yatakta sırt üstü uzandım ayaklarımı karnıma doğru çektüm bir anda sezaryen dikişimin orada bişey topaklandı ve sertleşti elime dokunun hissettim yani o sertliği çok değişikti.
Ama sonra bi daha yapamadım

Den tecrübelisin canım muhtemelen ayırt edebiliyorsundur ilk gebelik değilse daha erken hissediliyormuş zaten öyle okumuştum. Benim ilk gebeliğim şuan hissediyor olsam bile bağırsak hareketiyle karıştırıyorum muhtemelen

İlkinde hatırlıyorum 20küsür haftada hissetmiştim :) ama hissedince bağırsak hareketiyle aradaki farkı anlıyor insan :)

Kızlar merhaba. Bugün çocuklarla parka gittik, gezdik, eve geldik salladık uyuttuk derken ben de uzanayım dedim. Uyandığımda karnımda ve vajinamda baya ağrı vardı. Hiç böyle olmamıştı. Dinlenince geçer mi acaba?

Ay doğru diyorsun bu seferde bugün hareket etmedi iyi mi diye kafayı yerim kesin of bu hamilelik beni anksiyete sahibi yaptı bu kadar evhamlı bir insan değildim ben
Doğunca da ayrı oluyor evhamlar :) hep güzel günler görelim inşallah hep birlikte

Yorulduğunuz için olabilir. Dinlenince geçmezse doktora bir sorun

Bende sürekli bundan yakınırım çok ayakta durup hareket edince hemen karnım kasıklarım ağrır sanırım sizde biraz fazla ayakta vakit geçirmişsiniz uzanın dinlenin geçer allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…