- 10 Kasım 2024
- 4.105
- 23.190
- 228
- 30
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.801
Doğrudur. Antibiyotik içmeye başladığımdan beri daha iyiyimmEvet doktor bu haftada bu kadar bulantı kusma beklemeyiz idrar yolu enfeksiyonu tetikliyor olabilir dedi.
Amin hepimiz inşallahOk
sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebişinizi
Rahim ağzı bir anda açılmış olabilir dendi . Kanama ile gittim , kese etrafında kanama alanı yoktu , kalp atışımız vardı. Aynı günün gecesinde uyurken bir anda adet olurken pıhtı geldiğini hissedersiniz ya onun gibi düşük yaptım . Patolojiye gönderildi bebek ama bir şey çıkmadı . Ve çok enteresan vücut doğum yapmış gibi algıladı sütüm gelmişti. Sonrasında da önlem amaçlı serklaj oldum .Umudum- 14.haftada ki kayıp nedendi. Ben sanıyorum ki 12 den sonra artık sıkıntı yok. Şaşırdım şuan.
Hadi ya bende hep kız hissettim hadi bakalım hayırlısıEvet ben de beğeniyorum hem hafif bir isim değil bence hem de havalıben de hep kız hissediyordum şimdi erkek anneliğine alışmaya çalışıyorum
Yaa çok geçmiş olsun. Onun cinsiyeti neydi.Rahim ağzı bir anda açılmış olabilir dendi . Kanama ile gittim , kese etrafında kanama alanı yoktu , kalp atışımız vardı. Aynı günün gecesinde uyurken bir anda adet olurken pıhtı geldiğini hissedersiniz ya onun gibi düşük yaptım . Patolojiye gönderildi bebek ama bir şey çıkmadı . Ve çok enteresan vücut doğum yapmış gibi algıladı sütüm gelmişti. Sonrasında da önlem amaçlı serklaj oldum .
Defalarca sordum hep kız dedi ama bilemiyorum ki kaç haftalikken sordun bu yapay zeka benim ömrümü yedi heEvet bana kesin degil ama eglenceli yorum yaparim, kiz dedi iki kiz geliyor
Aşkım bende sevmiyorum yalan diyemicem ama mide bulantısı için doktor ilaç verdi bana bak o çok iyi geldi sende doktoruna de istersen sadece bende uyku yapıyorBen davet edilen yere koşarak gidiyorum çünkü evde bulantidan yiyemediklerimi başka yerlerde yiyebiliyorum. E hazır yemek daha ne olsunGeçen gece acillik oldum üstüste kustum mide asidim yemek borumu boğazımı tahriş etti yutkunmakta bile zorlanıyordum serum iğne yedim sabah hâlâ kötüydüm akşama önceden ayarlanmış arkadaşlarla yemek planım vardı kalktım gittim. Evden uzaklaşmak iyi geliyor bana. Ama sizin sevmediigniz bir ortamsa gitmeyebilirsiniz tabi eşiniz çok takacaksa o gitsin
Philips en iyisi askimKızlar ateş ölçer almayı düşünüyorum ama hangisi iyi bunların bilemedim ki, daha önceki çocuklarından tecrübe eden alan memnun kalanlar, kalmayanlar marka model paylaşabilir mi
13.haftadayim doktor bakti 13 hafta 3 günüm uygulamada doktor bugün ölçü 12 hafta 5 gün ama hiç göstermedi sagolsun sıpamYarın 14. Haftaya giriyorum hala cinsiyet öğrenemedik :) var mı bizim gibi bu haftalarda hala bekleyenler?
Emin olun 15. Hafta asla erken değil sizin doktorunuzun ultrason cihazi yeterli değildir ,merak ediyorsanız başka bir hastaneye gidip öğrenebilirsinizAaaa çok enteresan . Erkek çocuk halbuki belli ediyor işte nasıl kız olmuş sonradan . Bebekleri karıştırmış filan olmasınlarbugun bana da 15. Hafta erken cinsiyet için dediler . Kız diyen oldu öncesinde . Eşim böyle oldukça acaba erkek mi diye umutlanıyor
Hayır 3:) belden anestezi ile yaptım ikisini ve çok memnun kaldım ,istemiyordum ilkinde korkudan normal doğum,sezeryanla erken alınıyor deniyor ya,bebek gününü geçti aşağı bile inmedi ,41 de artık zorunlu aldılar,tehlikeye atamayiz dediler aksi durumdaTeşekkür ederim.Sizin ilk çocuk değildi sanırım . Normal doğum mu yapmıştınız
Göstermeme ayrı oluyor evet bebek bacak arasını kapatıyor sıkıca ya da sırtı dönük oluyor ama onda da ayrıntılı da artık komple bakıldığı için yumurtalık ,vs mutlaka söylüyorlar13.haftadayim doktor bakti 13 hafta 3 günüm uygulamada doktor bugün ölçü 12 hafta 5 gün ama hiç göstermedi sagolsun sıpam
Var tabi olmaz mı çok hemde ,tersi de çok bunda emin olun ultrason kalitesi önemli misal Kordon pipi diyorlar ya o da cihazda bitiyor,hoca renklendiriyor Kordon komple renkli oliyir ordan ayırt ediyorlarİyi aksamlar herkese, bugün kontrolüm vardı 12+3teyim, doktor cinsiyeti gördü ve erkek dedi, kesin mi diye sordum evet dedi ama hala icimden bir sey kız diyor neden böyle oldu acabaoysa ki %51 oranla erkek de istiyordum ama hala acaba mı oluyorum
Erkek oldugu söylenip sonra kıza dönen var mı acaba
Çok geçmiş olsun peki öncesinde hiç kanama ya da lekelenme oldumu acaba benimde 26 haftalık bi kaybım oldu karnımda kalbi durdu şimdi çok korkuyorum bir yandanda içimi ferah tutmaya çalışıyorum çok zorRahim ağzı bir anda açılmış olabilir dendi . Kanama ile gittim , kese etrafında kanama alanı yoktu , kalp atışımız vardı. Aynı günün gecesinde uyurken bir anda adet olurken pıhtı geldiğini hissedersiniz ya onun gibi düşük yaptım . Patolojiye gönderildi bebek ama bir şey çıkmadı . Ve çok enteresan vücut doğum yapmış gibi algıladı sütüm gelmişti. Sonrasında da önlem amaçlı serklaj oldum .
Teşekkür ederimMesela duşta sıcak suyla açılıyor bi de suyu kaynatın tencereyle sonra başınızla havlu ile kapatın iyice tenceredeki buhar size gelsin bana doktor en doğal yollardan biri demişti çok zorlanırsan da oksijenli su kullan dedi ama ben kullanmadım
Ayrıntılıya daha varya 2 hafta sonra inşallah görürüz hayirlisiylaGöstermeme ayrı oluyor evet bebek bacak arasını kapatıyor sıkıca ya da sırtı dönük oluyor ama onda da ayrıntılı da artık komple bakıldığı için yumurtalık ,vs mutlaka söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?