Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım keseyi görmüşler kimyasal ve dış gebelik riskini elenmiş yani.ama düşük riskine karşı progesteron verirler en azından.agrim şiddetli derse
Kese göründü ama bebek görünmedi yazmış kimyasal gebeliklerde kese boş kalıyor.
Bu arada hazirandaki gebeliğimde kese görünmüştü ama bebek yok diye dış gebelik olabilir diye şehir dışına seyahet edemez raporu verdiler acil ameliyat olmam gerekebilir diye. Dış gebelikte geç müdahale anne hayatını tehdit ediyor. İç kanama geçirebilir. (Ben bu kadar detay vermek istememiştim endişelenmemesi üzülmemesi için hepimizin duygusal yapısı bile çok farklı) ( bi cümle birimize iyi gelirken diğeri cok etkilenip kötü hissedebiliyor.)

Evet zaten doktora kesin gitmesi lazım normal olmadığını söyledim. Sözel ifadelerle doktorda teşhis koyamaz en iyi muayane ile anlasılır ne olduğu.
Herkesin vucut tepkisi cok farklı.
Yani bazen tutunma kanaması sandıgınız kahverengi leke düşük kanaması olabiliyor şiddetli ağrı hatta bazen hic agrı olmadan da düşük olabilir. Sessiz düşük deniyor. Vucut tepkisi herkeste farklı hatta her hamilelikte bile aynı vucut cok farklı tepkiler veriyor.

Son düzenleme:
Bana neden progesteran vermedi acaba
Doktordan doktora göre değişiyor. Bazıları önlem olsun diye bazı hastalara başlatıyor bazıları kanaması olan hastaya bile vermeyebiliyor. Tahlilinde değerlerin düşük olmasına rahmen bi takviye yazmayan doktorlar var. Bi doktorun güzel bi lafı vardı "gebe uzman doktora denk gelmemiş demek ki "

Doktor meselesi çok şans işi ya. Allah hepimizi işinin ehli doktorlar ile karşılaştırsın
Kesinlikle bi önceki gebeliğimde dış gebelikti ama doktor anlayamadı bekletti boşuna benimde ilk gebeliğimdi bilgi sıfır doktora güvendim ama canımı kurtardığıma sükrediyorum. Sorunlu durumlarda kesinlikle baska doktor görüşü öneririm kızlar Allah bi daha yaşatmasın

Çok geçmiş olsun, çok şükür sen iyisin

Doktor meselesi çok şans işi ya. Allah hepimizi işinin ehli doktorlar ile karşılaştırsın
Evet burda birbirimizden okuduklarımızında bu konuda faydası olacağını düşünüyorum. İnsan doktoruna gidip danışıyor. Kendi arastırmaya baslıyor. Bir farkındalık olusuyor her konuda. Birbirimize destek olacagız

Kesinlikle öyle gebelikten önce buranın çok faydasını gördüm şimdi de görmeye devam ediyorum, birbirimize destek olarak sağlıkla tamamlayacağız umarım

Çok geçmiş olsun, çok şükür sen iyisin
Çok sağol canım çok şükür psikolojisini anlatmak çok uzun sürdü

Kesinlikle ilk gebelikte özellikle bilgisizlik korkular çok bi de çok yeni kimseyede söylemedim fikir alışverişi burda çok iyi olur hep güzel haberler alalım inşallah

Kesinlikle öyle gebelikten önce buranın çok faydasını gördüm şimdi de görmeye devam ediyorum, birbirimize destek olarak sağlıkla tamamlayacağız umarım
Bende çok faydasını gördüm. Seni tanımayan birinin senin iyiliğin için yardımcı olduğu bir yer. Hatta dostluğa evrilen kişiler oldu burası farklı bir yer

Çok geçmiş olsun

Her zaman bilmediğimiz birşey çıkabiliyor. Hamilelikte herşey derya deniz. mutlaka bilen biride çıkıyor. Danışalım birbirimize

evet keseyi gördüler bebeği görmediler haftaya perşembe gel dedi yeni gebelik olabilir ama boş gebelik kesinlikle değil dedi sadece

Kızlar ben bunları kullanıyorum takviye olarak pazartesi doktor randevusu aldım siz neler kullanıyorsunuz

Eklentiler

• IMG_2812.webp
    126,3 KB · Görüntüleme: 6
evet keseyi gördüler bebeği görmediler haftaya perşembe gel dedi yeni gebelik olabilir ama boş gebelik kesinlikle değil dedi sadece
Boş gebelik değil dediyse çok güzel
Sabırla bekleyeceksin yapacak başka birşey yok.
Şiddetli ağrım var diyince üzülmüştüm, şuan çok mutlu oldum senin adına

Boş gebelik değil dediyse çok güzel
Sabırla bekleyeceksin yapacak başka birşey yok.
Şiddetli ağrım var diyince üzülmüştüm, şuan çok mutlu oldum senin adına
yaa çok teşekkr ederim umarım hepimiz sağlıklı şekilde bebişlerimize kavuşuruz ben ilk tüp bebek yapırdım tutmadı buda kendiliğinden süpriz oldu o yüzden çok korktum şansımdan doktorlarımın hepside kötü çıktı özelden tutunda devlettekiler bile acildeki bile sıkıntılı doktor beni buldu yani o derece şanssızm bu yüzden korktum biraz

Doktor konusunda bende çok şanssızdım. O yüzden artık çok şansa bırakmamaya çalışıyorum. Doktor sempozyumlarını dinliyorum. Mesela bugün vitamin takviyeler üzerine dinledim. Çokta fayfalı bilgiler vardı.
İzlemek isteyen olursa:
Doktora gittiğimde kan testlerime göre şu takviye ihtiyaç var mı vs diye soracağım. Ön araştırmalı gidiyorum artık.

çok iyi gerçekten bende artık şansa bırakıyorum

Kızlar ben bunları kullanıyorum takviye olarak pazartesi doktor randevusu aldım siz neler kullanıyorsunuz
Çok güzel. Doktorun mu önerdi bunları?
Bende solgarınkini kullanıyorum metil folatta. Elimde normal b12 vardı onu kullanıyorum. Ama bende Metilkobalamin formunu almayı düşünüyorum. D vitamini damla kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…