- Konu Sahibi denizzehra
-
- #7.101
YaaaKızlar bu sabah prodictor ile test yaptım. Hemen çıktı ikinci çizgi sanırım pozitif ama gecikmeyi bekleyeceğim yinede çünkü hiçbir belirtim yok sadece midem yanıyor akşamlarıEki Görüntüle 3684702
HahaBenim bebekler ikiz bolca yenidoğan kıyafetlerinden aldım büyük doğacaklarını tahmin etmiyorum.İyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim
3 ayda aldım ama yeni doğan aldım çoğunklu ikiz anneleri destek bekliyorum :)
Bence kan verin yâda direkt kadın doğum doktoruna gidin o sizi yönlendirecektirBenim demir ve vitaminlerim eksikti en son baktığımda gebelik düşünmüyordum o sıralar. Şu anda düşüktür büyük ihtimalle bir zararı olur mu ilk defa böyle bir şey yaşıyorum her şey korkutuyor beni ona zarar vermek istemem
Canım sen dedikten sonra da bu A vitamine baktım türü beta karoten imiş.A vitamini çok yüksek değil mi
Ben de oyle dusunuyorum bana da kucuk alma diyorlar da 4 kilo cocuk dogurmayacagiz sonucta buyuk dogsalar keske ama ben de yenidogan ve 3 ay olarak aliyorum yenidogani az aldim suan genelde 3 ay aliyorum ama ben kurutmaya atinca da ceker diye dusunerek oyle aliyorumBenim bebekler ikiz bolca yenidoğan kıyafetlerinden aldım büyük doğacaklarını tahmin etmiyorum.İyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim
Kurutmaya atmamayı düşünüyorum.Ben de oyle dusunuyorum bana da kucuk alma diyorlar da 4 kilo cocuk dogurmayacagiz sonucta buyuk dogsalar keske ama ben de yenidogan ve 3 ay olarak aliyorum yenidogani az aldim suan genelde 3 ay aliyorum ama ben kurutmaya atinca da ceker diye dusunerek oyle aliyorum
Evet evet bende baktım türü olarak güvenilirmiş sadece DHA yokmuş içeriğinde onuda araştırıyorum senin söylediğin vitamini Amazon’dan sipariş ettim yarın gelecek bekliyorum , nature made markasının bütün vitaminleri çöp olduCanım sen dedikten sonra da bu A vitamine baktım türü beta karoten imiş.
Önemli nokta: Beta-karoten bitkisel formdur, vücut ihtiyacı kadarını A vitaminine çevirir. Gebelik için güvenli deniliyor. Ama bi çok vitaminde bu A vitamini için yüksek dozu riskli görülen Retinol / Retinyl palmitate / Retinyl acetate (hayvansal A vitamini).
Patikli pantolon ya da tulum önermiyorum. Onları birkaç defa giydirebilirsiniz anca. Bilekli pantolon olursa yeni kıyafet alana kadar yazın şort gibi idare edilebiliyor. Kıyafetler çekebiliyor 3 aylıktan başlamanız iyi olmuş.Benim bebekler ikiz bolca yenidoğan kıyafetlerinden aldım büyük doğacaklarını tahmin etmiyorum.İyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim
DHA olayınıda yarın randevum var doktoruma soracağım. Düzenli balık yemekte onun yerine geçiyormuş diye okumuştum şimdiye kadar o açığı somonla kapadım bakalım ama her zaman düzenli yiyemedimEvet evet bende baktım türü olarak güvenilirmiş sadece DHA yokmuş içeriğinde onuda araştırıyorum senin söylediğin vitamini Amazon’dan sipariş ettim yarın gelecek bekliyorum , nature made markasının bütün vitaminleri çöp oldu
Kurutmasiz yetişemem gibi geliyor asmaya yer yok yani kapali balkonda ip var orada da kurutmaya atamadiklarimi asiyorum kurumak bilmiyorlar belki yaz sicaginda asarim sadece o zaman da ütü gerekebilir bilmiyorum yasayip gorucezKurutmaya atmamayı düşünüyorum.
Bi döküp ne var ne yok bakıcam yoksa 3 ve üzeri almam lazım
Ben balıktan tiksindim hamilelik başında yiyemiyorum , randevunuz sıkıntısız geçer inşallahDHA olayınıda yarın randevum var doktoruma soracağım. Düzenli balık yemekte onun yerine geçiyormuş diye okumuştum şimdiye kadar o açığı somonla kapadım bakalım ama her zaman düzenli yiyemedim
Evet bende 8-10 tane yenidoğan aldımBenim bebekler ikiz bolca yenidoğan kıyafetlerinden aldım büyük doğacaklarını tahmin etmiyorum.İyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim
Ben reglime 4 gün kala awox erken gebelik testi ile öğrenmiştim ilk dakikada çıkmıştı çizgi ama çok çok silikti daha önce 4-5 ay bu testi kullandığım için kuruma çizgisi olmadığından emindim hemen gittim kan verdim ve 9.90 ile daha çok çok yeniyken öğrendim sonucu bir doktora danıştılar hastanede çok çok yeni bir hamilelik bu kadar az bir değerle haber verdiğim nadir hastalardansınız demişti galiba predictor testte yapmışsın çizgin epey koyulaşmış betahcg değerin kan verirsen mutlaka normal değerden yüksek çıkacaktır çünkü önce kanda sonra idrar da yükselir betahcg değeri idrarda net çizgiyi gördüysen kanda görmemen çok mümkün değil :)Reglime 3 gün var ben mi yanlış görüyorum diye testi açtım hayalet çizgi olabilir mi
Eki Görüntüle 3684604
Evet o yüzden hamilelikte havuç faydalı ama ciğer fazla tüketmek zararlıCanım sen dedikten sonra da bu A vitamine baktım türü beta karoten imiş.
Önemli nokta: Beta-karoten bitkisel formdur, vücut ihtiyacı kadarını A vitaminine çevirir. Gebelik için güvenli deniliyor. Ama bi çok vitaminde bu A vitamini için yüksek dozu riskli görülen Retinol / Retinyl palmitate / Retinyl acetate (hayvansal A vitamini).
Benim demir ve vitaminlerim eksikti en son baktığımda gebelik düşünmüyordum o sıralar. Şu anda düşüktür büyük ihtimalle bir zararı olur mu ilk defa böyle bir şey yaşıyorum her şey korkutuyor beni ona zarar vermek istemem
Bende hiç sevmiyorum bebeğin ayağı takılıyor çıkıyor ayak kısmından üstüne ayrı bir de çorap giydiriyorum,bacakları o kadar ince ki kımıl kımıl birde hep bebeklerPatikli pantolon ya da tulum önermiyorum. Onları birkaç defa giydirebilirsiniz anca. Bilekli pantolon olursa yeni kıyafet alana kadar yazın şort gibi idare edilebiliyor. Kıyafetler çekebiliyor 3 aylıktan başlamanız iyi olmuş.
Ben yarın 19. Haftaya gireceğim inşallah. Daha henüz net birşey hissetmedim ki görece zayıf olmama rağmen. Sürekli sessizce dinliyorum hareketini hissedermiyim diye ama bebek mi gaz mı bağırsaklardan gelen kıpırtı mı ayırt edemiyorumHanımlar iyi geceler
17+ olup bebek hareketlerini hissedenler var mı ?
Varsa bu hareketleri her gün hissediyor musunuz?
Kızlar selam size yazmıştım geçenlerde sonra çok kötüleştim hep soğuk algınlıgı hem de benim mide bulantım kusmam coktu zaten iyice arttı 2 gün hastanede yattım serumla zor toparladılar idrarda keton pozitif çıkıyordu
ketonun pozitif çıkmasının ne gibi sıkıntısı oluyor bende fe çıktıKızlar selam size yazmıştım geçenlerde sonra çok kötüleştim hep soğuk algınlıgı hem de benim mide bulantım kusmam coktu zaten iyice arttı 2 gün hastanede yattım serumla zor toparladılar idrarda keton pozitif çıkıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?