- Konu Sahibi denizzehra
- #4.241
Bazen canım yemek istiyor yiyorum ama sonra 4-5 saat kendime gelemiyorum geğirme mide gurultusu bulantı11+1deyim hiç çözüm bulamadımtahammülüm de düştü artık çok zorlanıyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen canım yemek istiyor yiyorum ama sonra 4-5 saat kendime gelemiyorum geğirme mide gurultusu bulantı11+1deyim hiç çözüm bulamadımtahammülüm de düştü artık çok zorlanıyorum
![]()
İştahınız varken yemeye çalışınBazen canım yemek istiyor yiyorum ama sonra 4-5 saat kendime gelemiyorum geğirme mide gurultusu bulantı![]()
Oyyy inşallah sizin 12 ye az kalmıs ben daha 7+ lardayımİştahınız varken yemeye çalışınbende şu an iştah da gitti, iki lokma zor yiyorum yine de mide aynı. Yesem bulanıyor yemesem bulanıyor. Çevremdeki hiçbir hamilede böyle bir şeye denk gelmedm, arkadaşlarım da yaşamamış. Onun için çok korkuyorum 12 bitince azalmazsa diye. Doktor 12den sonra azalmasını bekleriz dedi
![]()
25 mg vermişti doktorumKaç mg kullaniyorsunuz ben yıllardır levotiron kullanırım şuan 100luk alıyorum ve her ay düzenli kontrole gidiyorum hamilelikte çok önemli tsh
İlacı yeni aldım daha ve kahvaltıdan 1 saat önce alıyorum 25 mg levotiron tam içiyorumilaç emilemiyor veya tarihi geçmiş olabilir mi? kahvaltıdan en az 30 dk önce içmek lazım
Ben de aynı şekilde 1 saat önce içiyorum ama belki de 25 mg az geliyor bana ilk yarım başlanmıştı sonra tama çıktı demek ki o da etki etmiyor 50 mg verir belkiKahvaltıdan bir saat önce almak gerekiyor direkt öncesi kullanınca etkili olmuyor sanırım dikkat etmek lazım belki ondandır benm de tiroit 4.8 çıktı 50 mg başladım bir hafta yarım sonra tama geçtim bir ay sonunda 1.9 çıktı aynen devam et dedi doktor belki endokrine yönlendirirler sizi daha detaylı test için
Canım en doğrusu doktorunuzun ultrason ile ölçümü ile birlikte son adet tarihinize göre söylediği haftalık internet hesaplamasını baz almayınSelamlar gebelik haftasını nasıl
hesaplıyoruz. İnternette hesaplama var oraya sat yazınca 12+6 diyor , üstünde 13 haftadasınız diyor hangisini baz alıyorum kafam karıştı benim
Düşük bir mg zaten değerinizi etkilememesi normal heleki gebelikte.50 ye çıkarır ya da bikac gün 25 bikac gün 50 şeklinde alırsın.sakin doz artıyor diye endiselenip üzülme içmemek daha kötü.ve kolay kontrol altına alınan bir rahatsızlık.doktor düşük dozdan başlayarak etkisine bakmak istiyor ona göre arttiriyor25 mg vermişti doktorum
Birde beslenmene dikkat et yani en azından kan vereceğin günden bir gün önce patates,lahana,turp,karnabahar,brokoli falan tüketme25 mg vermişti doktorum
Çok teşekkür ederim zaten salı günü gideceğim büyük ihtimalle 50 mg yapar dozu. Aşağıda yazmışsınız, genellikle patates tüketiyorum seviyorum da diğer kan verişim de dikkat ederim artıkDüşük bir mg zaten değerinizi etkilememesi normal heleki gebelikte.50 ye çıkarır ya da bikac gün 25 bikac gün 50 şeklinde alırsın.sakin doz artıyor diye endiselenip üzülme içmemek daha kötü.ve kolay kontrol altına alınan bir rahatsızlık.doktor düşük dozdan başlayarak etkisine bakmak istiyor ona göre arttiriyor
Benim gebeliğin başında 6ya fırladı 50 mg ile başladılar geçen baktım 2ye düşmüştü. Acaba bende de doz azaltma yaparlar mıÇok teşekkür ederim zaten salı günü gideceğim büyük ihtimalle 50 mg yapar dozu. Aşağıda yazmışsınız, genellikle patates tüketiyorum seviyorum da diğer kan verişim de dikkat ederim artık
Evet, o kontrolden bahsediyorum. Burada 12.haftanin sonuna kadar mümkün dediler. Randevu almaya çalıştım ama kabul etmediler ilerleyen haftaları. Hepsi geç kaldığımı söyledi hatta. Bugün 12+6 oldum.Benim doktorum 13. Hafta içindeyken fetal tarama (perinatolojide detaylı ultrason) istedi, 12+0’a randevu aldım. Aynı gün fetal dna için de konuşuruz dedi. Bahsettiğiniz eğer perinatoloji kontrolüyse 11 ile 14. Haftalar arasında yapılabiliyor, genelde de 12yi öneriyorlar diye biliyorum ama illa ki 12 olacak diye bir durum da yok diye hatırladım. Daha bilgili arkadaşlar da yine yorum yapacaktır![]()
Çok iyi düşmüş belki yapabilirler keşke bana da 50 mg verselermiş belki bekledikleri yükseklikte değildi benimki o yüzden düşük dozda verdilerBenim gebeliğin başında 6ya fırladı 50 mg ile başladılar geçen baktım 2ye düşmüştü. Acaba bende de doz azaltma yaparlar mı
Her sabah aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim. içmeyince nefes darlığı yapıyor onu da farkettim önemli bir ilaçÇok iyi düşmüş belki yapabilirler keşke bana da 50 mg verselermiş belki bekledikleri yükseklikte değildi benimki o yüzden düşük dozda verdiler
Bir de soğukta tut hormon ilacı ya sıcakta bozulma özelliği varÇok iyi düşmüş belki yapabilirler keşke bana da 50 mg verselermiş belki bekledikleri yükseklikte değildi benimki o yüzden düşük dozda verdiler
Ben de İntergen firmasına verdim benim henüz çok olmadı 1 hafta olacak yarınİzmir Alfa Genetik’e vermiştim doktorumun tavsiyesi üzerine… Epey de zaman geçti aslında ama hayırlısı deyip bekliyoruz. Sizin ne kadar oldu vereli?
Bende çok sık tonsilit olurdum. Transferden beri ne zaman ağrımaya başlasa sirkeli su ( 1 çay bardağı ) az az 1 saat içinde içiyorum ) yada bol tuzlu gargara yapıyorum. 2 günde üzerinde beyazlık olmadan ve ateş ağrı olmadan geçiyor. Antibiyotik ihtiyacım olmuyor hem dene istersen. Çok geçmiş olsunBoğaz enfeksiyonu geçiriyorum ateşim yükselince parol alıyorum antibiyotik için cesaret edemedim henüz. Ne yapsam bilemedim şu üç ay da bitmedi bir türlü![]()
En kısa süre içinde öğreniriz inşallahBen de İntergen firmasına verdim benim henüz çok olmadı 1 hafta olacak yarın