Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 50,0%
  • erkek

OY: 3 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    6
Folik asit tüketmeye başladınız mı doktorum bana hala vermedi ama kullandığım d vitamini, magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum Solgar ın yeterli olur mu acaba bir sonraki kontrolde doktora soracağım

Folik asit tüketmeye başladınız mı doktorum bana hala vermedi ama kullandığım d vitamini, magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum Solgar ın yeterli olur mu acaba bir sonraki kontrolde doktora soracağım
Kullandıklarınız yerine folik asit kullanmaniz gerekiyor. Kan tahlili yaptırmadan diğerlerini kullanmayın. Bebek zaten küçük ihtiyacı çok yok. Doktorum 10 un altında değilse değer demiri şimdi vermem dedi

Folik asit için beklemenize gerek yok eczaneden hamilelere özel alabilirsiniz. Diğer ilaçları doktorunuz mu yazdı? Benim de demirim düşüktü ama çok fazla düşük olmadan şu an veremem dedi.

merhabalar herkese bugün 8+2deyim sat 5 temmuz. 6+5te kalp atışlarını duyduk çok şükür haftaya da 9+4te kontrolüm var. her gün folik asit kullanıyorum öğrendiğimden beri son zamanlara kadar iyiydim ama son beş gündür inanılmaz bir mide bulantısı yaşıyorum sürekli tuzlu bir şeyler yemek istiyorum nasıl geçecek bu hiç bilemedim.

Sat aynı sizinle ilk trimesterde hormonel yükselişler dengeyi etkiliyor

AVRUPA YAKASI HASTANE/DOKTOR

Kızlar İstanbul Avrupa yakasında hangi doktora veya hastaneye gidiyorsunuz acaba ? Artık düzenli bir doktor kontrolüne girmek lazım ama ben hala karar veremedim. Medical Park doğum paketi 115.000 en uygun fiyat da bu bilginiz var mı diğer hastanelerden

Folik aside hemen başlayın. Doktorunuz neden söylemedi anlamadım.

Doktorum beni hamilelikten önce folik aside başlattı. Hamile kalınca da İlk trimester boyunca kullanmanız gerekiyor.

kızlar tüp bebek yaptığımız için progesteron iğnesi yaptırıyordum çok şükür 8. Haftayı bitirdim ve iğne de bitti kurtuldum çok iğneden ohhhh

Ayy darısı başıma benim 10. Haftada bırakılacak daha 4 haftam var bitsin bende kutlayacam o günü yer kalmadı iğneye

Çok şükür diyelim ozaman
İki gün sonra tekrar ver yükselir inşallah
Belirtilerin nasıl regline kaç gün var
Bende 98 ile öğrenmiştim
göğüsler şiş, reglim 1 gün geçti canım öyle test yaptırdım 98 çok net zaten çok iyi
bnde 12 ile öğrenmiştim cnm bir pazartesiydi o hafta bekledim sonraki hafta beta takibi yaptım sonraki hafta doktora gitmiştim
ben haftaya giderim sanırım tekrar doktora, takip edelimmmm

göğüsler şiş, reglim 1 gün geçti canım öyle test yaptırdım 98 çok net zaten çok iyi

ben haftaya giderim sanırım tekrar doktora, takip edelimmmm
temkinli olup erken gitmekde fayda var tabi cnm hayırlı sağlıklı olsun inşallah tebrik ederim

Demir ilacı ve D vitamini kullanmamanız gerekir ilk aylarda bence doktora gittiğinizde söyleyin ve ozamana kadar içmeyin

Kızlar bende ilk doktor kontırolüme gittim. Direkt şekil almış haliyle gördüm. Haftayla uyumlu dedi. Olçtu boyunu 2.2 çikti boyu bebişimin. Kalp atışınıda duydum doğal olarak. Benide şimdi 12.hafta çağırdı ikili test için.
Bu arada keseleeinizin şekli nasıldı. Benimki kalp şeklinde. dedim kız mı yoksa

Sizinle neredeyse aynıyız Ben de cuma gittim yuvarlaktı kese hala o yüzden ben de kız bekliyorum

Ya maşallah kaçıncı haftadasın şuanda
Bende 6+3 te gitmiştim fasulye şeklindeydi fasulye ise erkek yuvarlak ise kız diyorlar bir inanışa göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…