Göğüs ağrılarım devam ediyor bide arada karnıma ağrılar giriyor bu kadar mide bulantısı kesildi amaTüm belirtiler kesilmediyse sorun yok. Hormonlar yükselişe geçince bazı bünyeler dengeyi bulmaya çalışırken bulantı yaşıyor herkeste başka bir belirti çıkıyor. Uyumlandın demek ki
Her şey yolunda. Bende hiç bulantı yok meselaGöğüs ağrılarım devam ediyor bide arada karnıma ağrılar giriyor bu kadar mide bulantısı kesildi ama
Sat 4 temmuz bende 8+3 üm. Dediğiniz gibi son zamanlarda mide bulantısı aşırı derecede var yemek görmek istemiyorum. Bende çözümünü bulamadım....merhabalar herkese bugün 8+2deyim sat 5 temmuz. 6+5te kalp atışlarını duyduk çok şükür haftaya da 9+4te kontrolüm var. her gün folik asit kullanıyorum öğrendiğimden beri son zamanlara kadar iyiydim ama son beş gündür inanılmaz bir mide bulantısı yaşıyorum sürekli tuzlu bir şeyler yemek istiyorum nasıl geçecek bu hiç bilemedim.
Demek ki bu tez de çürüdüBenm oğlumda yuvarlaktı. Oğlan oldu.
Bende tam tersi diye biliyorum. Şu an 9+1 deyim
çok zorlanıyorum ben de sadece peynir ekmek patates yiyebiliyorum nereye kadar böyle olacak acabaSat 4 temmuz bende 8+3 üm. Dediğiniz gibi son zamanlarda mide bulantısı aşırı derecede var yemek görmek istemiyorum. Bende çözümünü bulamadım....
en kısa sürede kurtulman dileğiyleAyy darısı başıma benim 10. Haftada bırakılacak daha 4 haftam varbitsin bende kutlayacam o günü yer kalmadı iğneye
Fetal dna için en az 10-11 haftalık olması gerekiyor ki dna kanda daha iyi çıkabilsin.8.haftadayım sanırım fetal dna yaptırabiliyor muyum şimdiden ilk gebeliğim ve tüp bebek olduğu için bilgim yok maalesef
Çok yakın bir arkadaşım hamilelik boyunca birkaç kez kullanmak zorunda kaldı antibiyotik, çünkü vücudunda enfeksiyon yüksekti çok, çok şükür sağlıkla doğdu bebeği. Doktorlar kar zarar olarak bakıyolar antibiyotiğe genelde, sonuçta annedeki hastalık, enfeksiyon da bebek için tehlikeli.Kızlar 8. Haftamdayım ve bayağı hasta oluyor gibiyim doktora gittiğimde antibiyotik verir diye korkuyorum çünkü tüp bebekle sahip oldum bebeğime.kullanmak zorunda olan var mıydı aranızda ilk haftalarda?
Bende aynı şekilde söylediklerine ek midemi bulandırmayan diğer şey meyve, ki gebe kalmadan önce meyve yiyen bir insan da değildim. Şimdi neredeyse sadece meyve tüketiyorum. Mide bulantıları 12. Veya 14. Haftada bitiyormuş. Bende buna güveniyorum ve bekliyorum. İnşallah yakın zamanda azalacak.çok zorlanıyorum ben de sadece peynir ekmek patates yiyebiliyorum nereye kadar böyle olacak acaba
Canım o kese dediğimiz sey aslında kese değil kese bebegın tam dıbınde biz goremyoruz net. Ben de yeni öğrendim yıllarca kandırıldık kese çokk ince çİzgi şeklinde ultrasonda belirign oluyor o siyah boşluklar rahimimizKızlar bende ilk doktor kontırolüme gittim. Direkt şekil almış haliyle gördüm. Haftayla uyumlu dedi. Olçtu boyunu 2.2 çikti boyu bebişimin. Kalp atışınıda duydum doğal olarak. Benide şimdi 12.hafta çağırdı ikili test için.
Bu arada keseleeinizin şekli nasıldı. Benimki kalp şeklinde.dedim kız mı yoksa
canım teşekkür ederim ama erken gidince olumsuz bir şey varsa daha erken öğrenmiş olucam sadece o yüzden kendimi çok sıkıştırmak istemiyorumtemkinli olup erken gitmekde fayda var tabi cnm hayırlı sağlıklı olsun inşallah tebrik ederim
ya canım benim çoookkk teşekkür ederimYaaaa inanamıyorum çok mutlu oldum hosgeldinnnn sonunda gebeliğe hazırlıktan terfi ettikhayırlı olsunn canim benim
5+4 kese yolc sac 6+5 kalp atışıKızlar keseyi ve kalbi kaçıncı haftalarda gördünüzzhepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbu arada aslında ben mayıs annesi oluyorum ama sezaryen olacağı için nisan sonu mayıs başı olur diye düşünerek buraya yazdım bi de mayıs anneleri grubu yoktu daha
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla olsun bebiş, gel bu grupta da konuşuruz inşallahKızlar hepinize merhaba inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızben de Allah nasip ederse inşallah mayıs annesi olacağım ama bu süreçte bu sayfayı okuyorum bana pozitif enerji veriyo sizin heyecanınız okudukça kendimi de hayal ediyorum bana da dua eder misiniz inşallah bu ay tutar sağlıklı bi gebelik olur saağlıklı bi yavrum olur inşallah hepinize iyi aksamlar
4 küsürde aşağıdan kese 6+3 te kalp atışı amin inşallahKızlar keseyi ve kalbi kaçıncı haftalarda gördünüzzhepimiz sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah
İnşallah canım olsun da gelirim buraya da inşallahİnşallah en kısa zamanda sağlıkla olsun bebiş, gel bu grupta da konuşuruz inşallah
5+4 kese yolc sac 6+5 kalp atışı
Çok güzel4 küsürde aşağıdan kese 6+3 te kalp atışı amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?