Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 50,0%
  • erkek

OY: 3 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    6
Tüm belirtiler kesilmediyse sorun yok. Hormonlar yükselişe geçince bazı bünyeler dengeyi bulmaya çalışırken bulantı yaşıyor herkeste başka bir belirti çıkıyor. Uyumlandın demek ki
Göğüs ağrılarım devam ediyor bide arada karnıma ağrılar giriyor bu kadar mide bulantısı kesildi ama

Sat 4 temmuz bende 8+3 üm. Dediğiniz gibi son zamanlarda mide bulantısı aşırı derecede var yemek görmek istemiyorum. Bende çözümünü bulamadım....

Kızlar 8. Haftamdayım ve bayağı hasta oluyor gibiyim doktora gittiğimde antibiyotik verir diye korkuyorum çünkü tüp bebekle sahip oldum bebeğime.kullanmak zorunda olan var mıydı aranızda ilk haftalarda?
Çok yakın bir arkadaşım hamilelik boyunca birkaç kez kullanmak zorunda kaldı antibiyotik, çünkü vücudunda enfeksiyon yüksekti çok, çok şükür sağlıkla doğdu bebeği. Doktorlar kar zarar olarak bakıyolar antibiyotiğe genelde, sonuçta annedeki hastalık, enfeksiyon da bebek için tehlikeli.

çok zorlanıyorum ben de sadece peynir ekmek patates yiyebiliyorum nereye kadar böyle olacak acaba
Bende aynı şekilde söylediklerine ek midemi bulandırmayan diğer şey meyve, ki gebe kalmadan önce meyve yiyen bir insan da değildim. Şimdi neredeyse sadece meyve tüketiyorum. Mide bulantıları 12. Veya 14. Haftada bitiyormuş. Bende buna güveniyorum ve bekliyorum. İnşallah yakın zamanda azalacak.

Canım o kese dediğimiz sey aslında kese değil kese bebegın tam dıbınde biz goremyoruz net. Ben de yeni öğrendim yıllarca kandırıldık kese çokk ince çİzgi şeklinde ultrasonda belirign oluyor o siyah boşluklar rahimimiz

temkinli olup erken gitmekde fayda var tabi cnm hayırlı sağlıklı olsun inşallah tebrik ederim
canım teşekkür ederim ama erken gidince olumsuz bir şey varsa daha erken öğrenmiş olucam sadece o yüzden kendimi çok sıkıştırmak istemiyorum ilk fırsatımda gidicem
Yaaaa inanamıyorum çok mutlu oldum hosgeldinnnn sonunda gebeliğe hazırlıktan terfi ettik hayırlı olsunn canim benim
ya canım benim çoookkk teşekkür ederim çok bekledik gerçekten aynı grupta buluşmak kısmetmiş

bu arada aslında ben mayıs annesi oluyorum ama sezaryen olacağı için nisan sonu mayıs başı olur diye düşünerek buraya yazdım bi de mayıs anneleri grubu yoktu daha

Kızlar hepinize merhaba inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ben de Allah nasip ederse inşallah mayıs annesi olacağım ama bu süreçte bu sayfayı okuyorum bana pozitif enerji veriyo sizin heyecanınız okudukça kendimi de hayal ediyorum bana da dua eder misiniz inşallah bu ay tutar sağlıklı bi gebelik olur saağlıklı bi yavrum olur inşallah hepinize iyi aksamlar

İnşallah en kısa zamanda sağlıkla olsun bebiş, gel bu grupta da konuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…