Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 50,0%
  • erkek

OY: 3 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    6
Sizinle neredeyse aynıyız Ben de cuma gittim yuvarlaktı kese hala o yüzden ben de kız bekliyorum
Benm oğlumda yuvarlaktı. Oğlan oldu.
Ya maşallah kaçıncı haftadasın şuanda
Bende 6+3 te gitmiştim fasulye şeklindeydi fasulye ise erkek yuvarlak ise kız diyorlar bir inanışa göre
Bende tam tersi diye biliyorum. Şu an 9+1 deyim

Eklentiler

• Screenshot_2025-09-01-18-40-06-835_com.miui.gallery.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 117
Kızlar ben uyurken cok yuz ustu yatıyorum. Bu da iki gündür bende cok panik yaptı. Daha erken 8+6dayim ama sabah uyanınca hafif kasık ağrısı yaşıyorum. Buna benzer durum yaşıyorum musunuz

Kızlar ben uyurken cok yuz ustu yatıyorum. Bu da iki gündür bende cok panik yaptı. Daha erken 8+6dayim ama sabah uyanınca hafif kasık ağrısı yaşıyorum. Buna benzer durum yaşıyorum musunuz
Yok canım ben hep öyleyim. Sadece bir kez biraz dar bir iç çamaşırı giydim. O laık ağrısı yaptı onun dışında olmadı

Ya bildiğin kalp şeklinde maşallah erkek kesesi düzgün olmaz kız kesesi daha düzgün olur derler hep o yüzden dedim
Vallahi keseyi bende öyle görünce bir tuhaf oldum. Değişik hissettim. Hatta oğlumda geldi o da gördü. Diyor ki baba ben annemi doktora getirdim.. Çok duygusal geçti. .

Yok canım ben hep öyleyim. Sadece bir kez biraz dar bir iç çamaşırı giydim. O laık ağrısı yaptı onun dışında olmadı
Bazen onu yaşıyorum ve karnımın altına doğru çekiyorum daha karnımda çıkmadı ama bu yüz ustu yatma olayına 4 aydan sonra dikkat edin diyorlar ben acaba o yüzden ağrıyor mu diye kuruyorum kafamda

Aaa evet benim de gördüğüm yorumlarda hep uzun fasülye şeklindeyse erkek yuvarlak ovalar kız diyorlardı. Sizinki bildiğiniz fasülye sanki oğlannnn
Ahaha evet ya ama hamileliğimi öğrenmeden hemen önce rüyamda kız bebek emzirdiğimi görmüştüm çok etkilenmiştim kız olursa ismini bile belirledik dpfp oğlana hazır hissetmiyorum sağlıkla gelsin tabii işin şakası

Kızlar 8. Haftamdayım ve bayağı hasta oluyor gibiyim doktora gittiğimde antibiyotik verir diye korkuyorum çünkü tüp bebekle sahip oldum bebeğime.kullanmak zorunda olan var mıydı aranızda ilk haftalarda?

Kızlar yaaa benim aşırı mide bulantım ve halsizliğim vardı 1 hafta kadar sürdü. Bugün sanki komple gitti sadece şişkinlik var şuan. Normalde sevinirim geçti gitti derim ama bu sitenin olumsuz yanına kapılıyorum tabi belirtiler gittiyse sıkıntı olabilir yazmışlardı bir kaç kişi. Mide bulantısı 1 hafta yaşayıp sonra kesilen oldu mu?

Tüm belirtiler kesilmediyse sorun yok. Hormonlar hızla yükselişe geçince bazı bünyeler dengeyi bulmaya çalışırken bulantı yaşıyor herkeste başka bir belirti çıkıyor. Uyumlandın demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…