Sizinle çok yakın günlerimiz.Ben de 9+0 oldum bugün hala eşimin tarafı bilmiyor kesinlikle ne kadar geç o kadar iyi
Benim ilkinde öyleydi test yaptıktan ertesi gün (kese bile görmeden) herkesi görüntülü arayıp söylemiştikalakasız insanlar da dahildi eşimin yaşlı başlı iş arkadaşları, memleketteki kuzenleri vs…
Hadi hayırlı olsun14 beta hcg sonucuyla galiba burdayım ben de
Benim de tam tersi hiç yemek yiyemiyorum azıcık yiyince midem çok doluyor. Prilam sayesinde bulantım kalmadı hiç ama içmediğim günler bulantım oluyor. Çalıştığım için erken kalkıyorum o yüzden her an uykum varSizinle çok yakın günlerimiz.Ne belirtileriniz var?
Benim: yemeklerden sonra uyuma isteği, 2 saatte bir acıkma, hafif bulantı, aşırı yorgunluk, yemek sonrası ağızda kötü tat ve sürekli tuvalet ihtiyacı
Ne kadar ilginç neredeyse her şeyimiz tam tersiBenim de tam tersi hiç yemek yiyemiyorum azıcık yiyince midem çok doluyor. Prilam sayesinde bulantım kalmadı hiç ama içmediğim günler bulantım oluyor. Çalıştığım için erken kalkıyorum o yüzden her an uykum varsudan çok midem bulanıyor içemiyorum o yüzden de pek tuvalet ihtiyacım olmuyor
Hayırlı olsun14 beta hcg sonucuyla galiba burdayım ben de
20 dk önce çıktı sonucum ya koşa koşa buraya geldim, ayların beklemesi resmen ama 14 ile hemen heveslenmeli miyim biraz daha bekleyip sonra mı heveslenmeliyim karman çorman şuan duygularım teşekkür diyorumHadi hayırlı olsunbugün mü öğrendin
Haftaya pazartesi olacak kontrol inşallah herşey yolunda olur ve kese şekli düzelmiş olur bende rahat bir nefes alırımİnşallah sağlıklıdır bir sıkıntı yokturbir dahaki kontrol ne zamana yakın mı
Ben geçen hafta aileme eşimin ailesine söyledim 3 ayı doldurduktan sonra inşallah sonra dede kuzenler gibi açılmayı düşünüyorum
Çok şükür diyelim ozaman20 dk önce çıktı sonucum ya koşa koşa buraya geldim, ayların beklemesi resmen ama 14 ile hemen heveslenmeli miyim biraz daha bekleyip sonra mı heveslenmeliyim karman çorman şuan duygularım teşekkür diyorum
Ayy birine dedin mi zaten arkası geliyor maşallahBenim ilkinde öyleydi test yaptıktan ertesi gün (kese bile görmeden) herkesi görüntülü arayıp söylemiştikalakasız insanlar da dahildi eşimin yaşlı başlı iş arkadaşları, memleketteki kuzenleri vs…
benim ilk hamileliğim de doktorum ikili testi yapmıştı yaptırmanı isterim demisti üçlütest ve fetali yaptirmadik ama detaylı ultrason yaptıracağın da 21inci haftalarda kime gittiysem prof. cumleleri ve formdaki ilk sorduklari soru hep ikili testi yaptırdın mı olmuştu bence doktorunla konuşmanda fayda varBen de cuma gideceğim 7-8 haftadayım bana da 1 ay sonra gel dedi.bir de ikili test zorunlu mu mesela direk fetal dna yapsak ta ikili ve üçlü testleri yapmak zorunda mıyız
ah bu eş tarafının aileleri oğlan annesi olduğumu düşündükçe üzülüyorumBen de 9+0 oldum bugün hala eşimin tarafı bilmiyor kesinlikle ne kadar geç o kadar iyi
Benim de valla öğrendikten 1 hafta sonra ailelerimize ve yakın arkadaşlarıma söyledim. Teyze dayı vs de söyledik ama onun dışında daha kimseye söylemedik tabiBenim duymayan bir sağır sultan kaldı
bnde 12 ile öğrenmiştim cnm bir pazartesiydi o hafta bekledim sonraki hafta beta takibi yaptım sonraki hafta doktora gitmiştim20 dk önce çıktı sonucum ya koşa koşa buraya geldim, ayların beklemesi resmen ama 14 ile hemen heveslenmeli miyim biraz daha bekleyip sonra mı heveslenmeliyim karman çorman şuan duygularım teşekkür diyorum
Benim de sadece annem biliyor o da mecburiyettenah bu eş tarafının aileleri oğlan annesi olduğumu düşündükçe üzülüyorum
evet ben de aynı şekilde düşündüm öğrendiğimiz gün ailelerimize en yakın arkadaşıma, keseyi kalp atışını gördükten sonra diğer yakınlarımıza söyleyerek yayıldı süreç :) Allah korusun kötü bir şey olsa da destek olurlar saklamak daha kötü ama iyi düşünelim iyi olsunBenim de
Benim de valla öğrendikten 1 hafta sonra ailelerimize ve yakın arkadaşlarıma söyledim. Teyze dayı vs de söyledik ama onun dışında daha kimseye söylemedik tabibaşta söylemeyi düşünmedim aslında ama sonra onlardan alacağımız dualarla belki bir kötü şey geri çevrilecek bilemeyiz dedim
Aynen Rabbim esirgesin iyi düşünelim iyi olsun hala o kadar çok dua alıyorum ki bende sürekli ederim Rabbim kimsenin duasını geri çevirmesinevet ben de aynı şekilde düşündüm öğrendiğimiz gün ailelerimize en yakın arkadaşıma, keseyi kalp atışını gördükten sonra diğer yakınlarımıza söyleyerek yayıldı süreç :) Allah korusun kötü bir şey olsa da destek olurlar saklamak daha kötü ama iyi düşünelim iyi olsun
Amin canımm ben de sürekli ediyorum hepimiz için hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAynen Rabbim esirgesin iyi düşünelim iyi olsun hala o kadar çok dua alıyorum ki bende sürekli ederim Rabbim kimsenin duasını geri çevirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?