Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 50,0%
  • erkek

OY: 3 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    6
Benim de tam tersi hiç yemek yiyemiyorum azıcık yiyince midem çok doluyor. Prilam sayesinde bulantım kalmadı hiç ama içmediğim günler bulantım oluyor. Çalıştığım için erken kalkıyorum o yüzden her an uykum var sudan çok midem bulanıyor içemiyorum o yüzden de pek tuvalet ihtiyacım olmuyor

Ne kadar ilginç neredeyse her şeyimiz tam tersi

Hadi hayırlı olsun bugün mü öğrendin
20 dk önce çıktı sonucum ya koşa koşa buraya geldim, ayların beklemesi resmen ama 14 ile hemen heveslenmeli miyim biraz daha bekleyip sonra mı heveslenmeliyim karman çorman şuan duygularım teşekkür diyorum

Haftaya pazartesi olacak kontrol inşallah herşey yolunda olur ve kese şekli düzelmiş olur bende rahat bir nefes alırım

20 dk önce çıktı sonucum ya koşa koşa buraya geldim, ayların beklemesi resmen ama 14 ile hemen heveslenmeli miyim biraz daha bekleyip sonra mı heveslenmeliyim karman çorman şuan duygularım teşekkür diyorum
Çok şükür diyelim ozaman
İki gün sonra tekrar ver yükselir inşallah
Belirtilerin nasıl regline kaç gün var
Bende 98 ile öğrenmiştim

Testte silikken kan tahlili vermemek en iyisi galiba değer az çıkınca kuruntu yapılıyor. Ben silikten 10 gün sonra verdim tahlili

Ben de cuma gideceğim 7-8 haftadayım bana da 1 ay sonra gel dedi.bir de ikili test zorunlu mu mesela direk fetal dna yapsak ta ikili ve üçlü testleri yapmak zorunda mıyız
benim ilk hamileliğim de doktorum ikili testi yapmıştı yaptırmanı isterim demisti üçlütest ve fetali yaptirmadik ama detaylı ultrason yaptıracağın da 21inci haftalarda kime gittiysem prof. cumleleri ve formdaki ilk sorduklari soru hep ikili testi yaptırdın mı olmuştu bence doktorunla konuşmanda fayda var

Benim de
Benim duymayan bir sağır sultan kaldı
Benim de valla öğrendikten 1 hafta sonra ailelerimize ve yakın arkadaşlarıma söyledim. Teyze dayı vs de söyledik ama onun dışında daha kimseye söylemedik tabi başta söylemeyi düşünmedim aslında ama sonra onlardan alacağımız dualarla belki bir kötü şey geri çevrilecek bilemeyiz dedim

bnde 12 ile öğrenmiştim cnm bir pazartesiydi o hafta bekledim sonraki hafta beta takibi yaptım sonraki hafta doktora gitmiştim

evet ben de aynı şekilde düşündüm öğrendiğimiz gün ailelerimize en yakın arkadaşıma, keseyi kalp atışını gördükten sonra diğer yakınlarımıza söyleyerek yayıldı süreç :) Allah korusun kötü bir şey olsa da destek olurlar saklamak daha kötü ama iyi düşünelim iyi olsun

Aynen Rabbim esirgesin iyi düşünelim iyi olsun hala o kadar çok dua alıyorum ki bende sürekli ederim Rabbim kimsenin duasını geri çevirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…