Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 42,9%
  • erkek

OY: 4 57,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    7
Kızlar ikili test yaptıracakmısınız şuan 8+0 ım doktorum 12. Haftaya kadar gelmene gerek yok geldiğinde ikili testini yaparız dedi ama 4 hafta hiç görmemiş olucam çok değil mi
Ben de cuma gideceğim 7-8 haftadayım bana da 1 ay sonra gel dedi.bir de ikili test zorunlu mu mesela direk fetal dna yapsak ta ikili ve üçlü testleri yapmak zorunda mıyız

Kızlar ikili test yaptıracakmısınız şuan 8+0 ım doktorum 12. Haftaya kadar gelmene gerek yok geldiğinde ikili testini yaparız dedi ama 4 hafta hiç görmemiş olucam çok değil mi
Evet beni de 12.haftamda çağırdı ikili test ve fetal dna için. Çok zor beklemek

Ben yaptırmıcam canım. Zaten doğruluk oranı yüzde 70 falan yani yanılma payı yüksek testler o yüzden gerek yok strese girmeye Fetal dna da düşünmüyorum açıkçası bilmiyorum Rabbim korusun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm çocuklarımızı

Ben de cuma gideceğim 7-8 haftadayım bana da 1 ay sonra gel dedi.bir de ikili test zorunlu mu mesela direk fetal dna yapsak ta ikili ve üçlü testleri yapmak zorunda mıyız
Zorunlu değil isterseniz hiç birini yaptırmazsınız. Fetal dna yaptırısanız diğerlerime gerek kalmıyor

Bende en son 6. Haftada gitmiştim şimdi 8+2 deyim 12 de gel dedi çok ultrasona gözükmek iyi olmuyormuş o yüzden sanırım böyle yapıyorlar.
İkili test dediğin fetal Dna mı oluyor.Ben yaptırmayı düşünmüyorum

O sırada her hafta ultrasona giden ben inşallah bir zararı olmaz fetal dna’da sizden kan alınıyor, bebeğin kanı ile ayrıştırılıyor ve bebekte (Allah korusun) herhangi bir kalıtsal hastalık var mı diye bakılıyor. Cinsiyet de kesin olarak görülüyor bu şekilde

Canım chatgpt’ye sordum böyle cevap verdi. Bence bişey olmaz

Eklentiler

• IMG_0224.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_0225.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 47
Merak bu her gün baksak yine bakmak isteriz
Fetal dnayı biliyorum da ikili tarama vs. onları bilmiyorum.

Merak bu her gün baksak yine bakmak isteriz
Fetal dnayı biliyorum da ikili tarama vs. onları bilmiyorum.
İkili taramada da yine kanla risk belli oluyor ve ense kalınlığı ölçülüyor diye biliyorum. Benim doktorum ikiliyi de fetali de yapacak neden diye sormayı unutmuşum güvendiğim için de sorgusuz sualsiz kabul ettim hssdhhs

Çok teşekkür ederim bunları duymak çok iyi geliyor daha net bir şekilde kendimi hamile gibi hissetmiyorum bu yüzden kimseyle paylaşmak istemiyorum siz çevrenize ne zaman söylediniz
İnşallah sağlıklıdır bir sıkıntı yoktur bir dahaki kontrol ne zamana yakın mı
Ben geçen hafta aileme eşimin ailesine söyledim 3 ayı doldurduktan sonra inşallah sonra dede kuzenler gibi açılmayı düşünüyorum

Doktor hasta güven ilişkisi hemen oluşmuş ne güzel işte teşekkür ederim iyi yapmışsınız herkesin tercihi farklı oluyor ben yaptırmayı düşünmüyorum

Kızlar selam arada idrardan sonra çok hafif sarımsı bı akıntı oluyor peceteye silince normal mi idrar enfeksiyonu çıkmamıştı ama idrar rengimi yoksa akıntı mı bilemedim normal de yok ama

Çok teşekkür ederim bunları duymak çok iyi geliyor daha net bir şekilde kendimi hamile gibi hissetmiyorum bu yüzden kimseyle paylaşmak istemiyorum siz çevrenize ne zaman söylediniz
Ben daha kocamın ailesine bile söylemedim 9. Haftaya girecegim bence söyleme ne kadar geç o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…