Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 50,0%
  • erkek

OY: 3 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    6
Ay benim de aynı chatgptye soruyorum bebek artık yukarı doğru çıkıyor yavaş yavaş o yüzden rahmindeki bağlar sıkılaşıyor şiş hissetmen normal diyor karnımın üstüne yatınca da top gibi hissediyorum. 10+0ım bugün. Benim de kilomda değişiklik yok ama ben zaten kiloluydum o yüzden dışarıdan bakılınca bi fark anlayamıyorum

Kızlar çalıştığım yerde herkes öğrendi, ben söylemek istememiştim ama uzun süreli planlama yaparken idarecime söylemek durumunda kaldım ve olan oldu. Neyse zaten bir gün hepsi öğrenecekti. Yine de çok erken oldu:/
Yarın için randevum var. Aile hekimime de gideceğim. Çok heyecanlıyım. Umarım her şey yolundadır daha önce sadece Vajinal ultrasonla keseyi gördük doktorum erken olduğu için on gün sonraya kontrol randevusu verdi detaylıca bakarız dedi. Sanırım kan, idrar vs. de vereceğim

Merhaba canım aynı şeylerden muzdaribiz beni de karnım çıktı ama ben zayıfım 45 kilogramım yavaş yavaş çıkmaya başladı aşağıdan belli ediyor zaten genelde göbeğinden değil de tam rahmin olduğu yerden çıkıntı olması lazım Benim de 2. gebeliğim olduğu için erken belli olduğunu düşünüyorum normalde karın kaslarım vardır onları göremeyeceğim için çok üzülüyorum severek yediğim aşkla yediğin tek şey patates kızartması doyamıyorum bu ara mesela 2 hafta önce domates soslarına salçalara bayılırdım şimdi görmek istemiyorum Bu arada ben prilam içtim 13-14 saatlik bir yolculuk yaptık. Kışın yaşadığım eve döndüm artık okullar açılıyor diye yolculuğa çıkmadan gece ilaç içtim sabah da içtim o gün neredeyse iştahla yedim yemekleri elimin altında var ama şu anda keyfi içiyormuş gibi hissettiğim için vicdan azabı çekecek gibi olduğum için içmiyorum hayatımı çok olumsuz etkilemiyor sadece sabah safra çıkarıyorum o kadar ama sürekli acıkma hissi bende de var ve Ne yiyeceğimi şaşırıyorum hiçbir şeyi iştahla yiyemiyorum eşim sürekli ne istiyorsan alayım diyor diyorum ben sadece patates istiyorum

Öyle düşünme hepsinin güzel ve dikkat gerektiren tarafları var Allah'ın izniyle yavaş yavaş büyüyor minikler kolay şey değil

İlk trimesteri geçen her şeyin üstesinden gelir diyorlar
Şaka bir yana hormonlardan dolayı böyleyiz ama dengelenecek. Az kaldı

Zaten öğreneceklerdi, erken oldu diye üzülme. Yarın randevuda çok güzel haberler alırsın inşallah

Önceki hamileliğimde almıştım 12-13 haftalar sonrası uygundur diyordu benim için önemli olan kalbi dinlemek değil iyi mi nasıl onu kontrol etmekti çok evhamlı bir insanım ama bozuk geldi iade ettim bi kaç hafta sonra da kıpır kıpır hafif hareketlerini hissetmeye başladım tekrar almaya gerek duymadım ama bu hamileliğimde evham%200 en erken kaçıncı haftada duyulan varsa onu almayı düşünüyorum

B12 eksikliği yaşadığım için folik asitimi almayı iki üç gündür unutuyorum sizce bir problem olur mu. Bazen içtim diye hatırlıyorum ama içmemiş oluyorum

Selam kızlar ^^ Tam bir yılın ardından aynı tarihlerde yine hamile kaldım. İlki maalesef dış gebelikti ve korkunç günler geçirdik.

Şimdi korku dolu ama heyecanı daha çok olan gündeyim

Sat 22 Temmuz, bugün doktora gittim keseyi gördü 11,6mm ile ^^ ilk fotoğrafını da verdi.

Haftaya tahliller ve kalp atışı için gideceğiz. Duanın gücünü biliyoruz, o yüzden burada sizlerle yola devam edebilmem için dualarınızı istiyorum.

İnşallah sağlıkla kucagınıza alın bana da dua edin ben de 12 Eylül'de kalp atışı için gideceğim. Zaman geçmiyor. Rabbim kimseye kötü günler yaşatmasın hepimize hayırlısıyla sağlıkla kavuşmayı nasib etsin

Amiiiiinnnn ❤

Aaa aynı tarihlerde duyacağız hemen hemen yani. Tüm canlar sağlıkla sıhhatle gelsin kucağımıza.

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah kese boyuna göre kaç haftalık dedi benim de 9 mm çıktı haftaya çağırdı yani perşembe günü gideceğim ama kalbi duyulur mu erken mi bilemedim

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah kese boyuna göre kaç haftalık dedi benim de 9 mm çıktı haftaya çağırdı yani perşembe günü gideceğim ama kalbi duyulur mu erken mi bilemedim
Öyle detaylar vermedi. Doktorumuz dış gebelikte de yanımızdaydı. Ona duyduğumuz güvenle hiç detay istemedik ve bunu eve gelince farkettik

B12 eksikliği yaşadığım için folik asitimi almayı iki üç gündür unutuyorum sizce bir problem olur mu. Bazen içtim diye hatırlıyorum ama içmemiş oluyorum
2 gün çok değiştirmez ama günlük alınması zorunlu vücut atıyormuş zaten kalmıyormuş çok.
B12 içeren folatlar ben kullanıyorum doktoruna sorup kullanabilirsin

Benim annem de ilaçlarını unutuyordu, telefonuna alarm kurduk. Çalar çalmaz alıyor, hiç karışmıyor artık. Sen de öyle yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…