Ay benim de aynıBende de karında şişlik var kızlarr kıyafetlerden belli oluyor hep arabada kemeri alttan geçiriyorum yoksa baskı yapıyor baya
Vücudum yağlandı gibi geliyor sürekli karbonhidrat yemekten ama kilomda değişiklik yok şuanda sizde var mı
Merhaba canım aynı şeylerden muzdaribiz beni de karnım çıktı ama ben zayıfım 45 kilogramım yavaş yavaş çıkmaya başladı aşağıdan belli ediyor zaten genelde göbeğinden değil de tam rahmin olduğu yerden çıkıntı olması lazım Benim de 2. gebeliğim olduğu için erken belli olduğunu düşünüyorum normalde karın kaslarım vardır onları göremeyeceğim için çok üzülüyorumkızlar benim karnım şişti baya ya göbek mi gaz mı bebek mi anlamadım artıkkilo mu aldım acaba bu kadar erken böyle çıkamaz heralde koca bir göbeğim var 9+ 3 teyim bulantı tiksinme devam ama bir şekilde yiyorum yemek çünkü yemezzsem daha kötü oluyo 2 saatte bir bişeyler yememi istiyo ağzım hiç boş kalmazsa sorun yok sizde durumlar nasıl rutin kan tahlillerimde de bir eksiklik çıkmadı 12. haftadan sonra multivitamin ve d vitamini takviyesine başlayacağız dedi doktor
Öyle düşünme hepsinin güzel ve dikkat gerektiren tarafları var Allah'ın izniyle yavaş yavaş büyüyor minikler kolay şey değilBilmiyorum ama bu ilk trimesteri hiç sevmedim ben ya, ikinciye çok umutlandım her şey daha güzel diyorlarbulantım çok olmadı ama psikolojik yönü zorlu geçiyor bende, önceden de panik atak hastasıydım gebelikte baya baya arttı inşallah geçer hormon etkileri diye düşünmek istiyorum ama bilemiyorum
Çok haklısın evetÖyle düşünme hepsinin güzel ve dikkat gerektiren tarafları var Allah'ın izniyle yavaş yavaş büyüyor minikler kolay şey değil
Bilmiyorum ama bu ilk trimesteri hiç sevmedim ben ya, ikinciye çok umutlandım her şey daha güzel diyorlarbulantım çok olmadı ama psikolojik yönü zorlu geçiyor bende, önceden de panik atak hastasıydım gebelikte baya baya arttı inşallah geçer hormon etkileri diye düşünmek istiyorum ama bilemiyorum
Kızlar çalıştığım yerde herkes öğrendi, ben söylemek istememiştim ama uzun süreli planlama yaparken idarecime söylemek durumunda kaldım ve olan oldu. Neyse zaten bir gün hepsi öğrenecekti. Yine de çok erken oldu:/
Yarın için randevum var. Aile hekimime de gideceğim. Çok heyecanlıyım. Umarım her şey yolundadırdaha önce sadece Vajinal ultrasonla keseyi gördük doktorum erken olduğu için on gün sonraya kontrol randevusu verdi detaylıca bakarız dedi. Sanırım kan, idrar vs. de vereceğim
Önceki hamileliğimde almıştım 12-13 haftalar sonrası uygundur diyordu benim için önemli olan kalbi dinlemek değil iyi mi nasıl onu kontrol etmekti çok evhamlı bir insanım ama bozuk geldi iade ettim bi kaç hafta sonra da kıpır kıpır hafif hareketlerini hissetmeye başladım tekrar almaya gerek duymadımKızlar fetal doppler alan önceki hamileliklerinde, ya da şimdi almayı düşünen var mı? Eşim her gün kalp atışı dinlemeye çalışıyor karnımdan, en son fetal doppler alalım diye taktıbende istiyorum ama emin olamıyorum mantıklı mı, doğru mu gösteriyor diye
Benim doktorum folat formunda olanı önerdi canım oceanın methyl folatını kullanıyorumFolik asiti folat formunda almak mı yoksa folik asit olarak almak mı uygun acaba benim takviyem folik asit ama gebelik öncesi kendim folat kullanmıştım. Şimdi de emin olamıyorum
İnşallah sağlıkla kucagınıza alın bana da dua edin ben de 12 Eylül'de kalp atışı için gideceğim. Zaman geçmiyor. Rabbim kimseye kötü günler yaşatmasın hepimize hayırlısıyla sağlıkla kavuşmayı nasib etsinSelam kızlar ^^ Tam bir yılın ardından aynı tarihlerde yine hamile kaldım. İlki maalesef dış gebelikti ve korkunç günler geçirdik.
Şimdi korku dolu ama heyecanı daha çok olan gündeyim
Sat 22 Temmuz, bugün doktora gittim keseyi gördü 11,6mm ile ^^ ilk fotoğrafını da verdi.
Haftaya tahliller ve kalp atışı için gideceğiz. Duanın gücünü biliyoruz, o yüzden burada sizlerle yola devam edebilmem için dualarınızı istiyorum.
Amiiiiinnnn ❤İnşallah sağlıkla kucagınıza alın bana da dua edin ben de 12 Eylül'de kalp atışı için gideceğim. Zaman geçmiyor. Rabbim kimseye kötü günler yaşatmasın hepimize hayırlısıyla sağlıkla kavuşmayı nasib etsin
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar ^^ Tam bir yılın ardından aynı tarihlerde yine hamile kaldım. İlki maalesef dış gebelikti ve korkunç günler geçirdik.
Şimdi korku dolu ama heyecanı daha çok olan gündeyim
Sat 22 Temmuz, bugün doktora gittim keseyi gördü 11,6mm ile ^^ ilk fotoğrafını da verdi.
Haftaya tahliller ve kalp atışı için gideceğiz. Duanın gücünü biliyoruz, o yüzden burada sizlerle yola devam edebilmem için dualarınızı istiyorum.
Öyle detaylar vermedi. Doktorumuz dış gebelikte de yanımızdaydı. Ona duyduğumuz güvenle hiç detay istemedik ve bunu eve gelince farkettikHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahkese boyuna göre kaç haftalık dedi benim de 9 mm çıktı haftaya çağırdı yani perşembe günü gideceğim ama kalbi duyulur mu erken mi bilemedim
2 gün çok değiştirmez ama günlük alınması zorunlu vücut atıyormuş zaten kalmıyormuş çok.B12 eksikliği yaşadığım için folik asitimi almayı iki üç gündür unutuyorum sizce bir problem olur mu. Bazen içtim diye hatırlıyorum ama içmemiş oluyorum
Olsun gidince öğrenirsiniz artıkÖyle detaylar vermedi. Doktorumuz dış gebelikte de yanımızdaydı. Ona duyduğumuz güvenle hiç detay istemedik ve bunu eve gelince farkettik
Aynen, sağlıkla yerinde dursun da şu an kaç günlük olduğunun bir önemi yokOlsun gidince öğrenirsiniz artık
Benim annem de ilaçlarını unutuyordu, telefonuna alarm kurduk. Çalar çalmaz alıyor, hiç karışmıyor artık. Sen de öyle yapabilirsin.B12 eksikliği yaşadığım için folik asitimi almayı iki üç gündür unutuyorum sizce bir problem olur mu. Bazen içtim diye hatırlıyorum ama içmemiş oluyorum
Amin aminnnAynen, sağlıkla yerinde dursun da şu an kaç günlük olduğunun bir önemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?