Doktor folik asit yeterli dedi çokta takviye ile gebeligin seyrini degistirmeyelim dedi2 gün çok değiştirmez ama günlük alınması zorunlu vücut atıyormuş zaten kalmıyormuş çok.
B12 içeren folatlar ben kullanıyorum doktoruna sorup kullanabilirsin
Sanırım vakti geldiBenim annem de ilaçlarını unutuyordu, telefonuna alarm kurduk. Çalar çalmaz alıyor, hiç karışmıyor artık. Sen de öyle yapabilirsin.
Teşekkür ederimBenim doktorum folat formunda olanı önerdi canım oceanın methyl folatını kullanıyorum
Aslında ikisi de b, folikasit de b9 vitamini neyse doktoru dinlersin belki ilk trimester ve tahlillerden sonra bakarsınız birlikteDoktor folik asit yeterli dedi çokta takviye ile gebeligin seyrini degistirmeyelim dedi
Bende 6-7 haftada panik hali vardı şimdi 8 deyim sinir hali var. Herkese gıcık oluyorum. Hormonlarla ilgili sanırım kendimi telkin etmeye çalışıyorum amabugün 9+1 olduk psikolojik olarak Bi tuhafım. Bi bıkkınlık,sinir,asabiyet başladı canım insan görmek istemiyo resmen cnncnd bi de iştahım kapandı ya 4. 5. Haftalarda iştahım nasıl da açıktı
Bende doktordan ilaç istedim prilam çok mecbur kalırsan da zofer iç gün içinde ama yarım dedi aynı şekilde bende keyfi gibi geldiği için kullanmıyorum ama bu tatsız günlerden de hiç hoşlanmıyorumMerhaba canım aynı şeylerden muzdaribiz beni de karnım çıktı ama ben zayıfım 45 kilogramım yavaş yavaş çıkmaya başladı aşağıdan belli ediyor zaten genelde göbeğinden değil de tam rahmin olduğu yerden çıkıntı olması lazım Benim de 2. gebeliğim olduğu için erken belli olduğunu düşünüyorum normalde karın kaslarım vardır onları göremeyeceğim için çok üzülüyorumseverek yediğim aşkla yediğin tek şey patates kızartması doyamıyorum bu ara mesela 2 hafta önce domates soslarına salçalara bayılırdım şimdi görmek istemiyorum Bu arada ben prilam içtim 13-14 saatlik bir yolculuk yaptık. Kışın yaşadığım eve döndüm artık okullar açılıyor diye yolculuğa çıkmadan gece ilaç içtim sabah da içtim o gün neredeyse iştahla yedim yemekleri elimin altında var ama şu anda keyfi içiyormuş gibi hissettiğim için vicdan azabı çekecek gibi olduğum için içmiyorum hayatımı çok olumsuz etkilemiyor sadece sabah safra çıkarıyorum o kadar ama sürekli acıkma hissi bende de var ve Ne yiyeceğimi şaşırıyorum hiçbir şeyi iştahla yiyemiyorum eşim sürekli ne istiyorsan alayım diyor diyorum ben sadece patates istiyorum
ah geçsin diye gün sayıyorum hiç sevmedim bu dönemiİlk trimesteri geçen her şeyin üstesinden gelir diyorlar
Şaka bir yana hormonlardan dolayı böyleyiz ama dengelenecek. Az kaldı
Kızlar bugün kontrolüm vardı, kalp atışını duyamadı doktor. Yolk sac kesesi gelişmiş dedi. On gün sonraya tekrar randevum var. Endişelenmeli miyim :/
17 Temmuz son adetin ilk günü 24 Temmuz son günü. Döngü uzunluğum da değişiyor 30-35 gün arası.Son adet tarihi ne zaman? Adet döngün kaç gün sürüyor?
İlaç kutuları da çok işe yarıyor bu arada. Annem unuttuğu için haftalık öyle yapıyoruz ona. Bende şuan vitamin takviyesi, Progesteron ve ilaç çok alıyorum unutmamak için alarm kurdum. Plastik kutuya koyup bekletme fikri hoşuma gitmediği için. Çok unutuyorsanız denenebilirSanırım vakti geldi
17 Temmuz son adetin ilk günü 24 Temmuz son günü. Döngü uzunluğum da değişiyor 30-35 gün arası.
İnşallah, bir an panik oldum ama doktorum da aksi bir şey demedi, normal dedi.SAT’ına göre haftan 6+6, ama döngün uzun olduğu için yumurtlama daha geç olmuştur. Onun için de haftan 6+6'dan daha azdır.
Bence şimdilik duymamış olman çok normal. Yolk kesen gelişmiş ne güzelBir sonraki kontrolde inşallah o minik kalp sesini duyacaksın
Başladım artık bende alarm olayına mecbur. Günü gününe almak önemli diyorlarİlaç kutuları da çok işe yarıyor bu arada. Annem unuttuğu için haftalık öyle yapıyoruz ona. Bende şuan vitamin takviyesi, Progesteron ve ilaç çok alıyorum unutmamak için alarm kurdum. Plastik kutuya koyup bekletme fikri hoşuma gitmediği için. Çok unutuyorsanız denenebilir
Merhaba çoğu şeyimiz aynı :) benimde sat 18 temmuz. 5 gün önce kontrolde aynı şekilde yolk sac gördük ama bebişi göremedik doktor 10 gün sonra gel dedi. Aynı şekilde 30-35 günde bir regl oluyorum yani muhtemelen ikimizinde geç yumurtlama olduğu için henüz kalp atışını göremememiz normalKızlar bugün kontrolüm vardı, kalp atışını duyamadı doktor. Yolk sac kesesi gelişmiş dedi. On gün sonraya tekrar randevum var. Endişelenmeli miyim :/
Az önce eşime dedim sanırım ben içecegm artkkkk gün içi yarım dediyse cok uyku yaptıgı içindir canım yolculukta hep sarhoş gbydmBende doktordan ilaç istedim prilam çok mecbur kalırsan da zofer iç gün içinde ama yarım dedi aynı şekilde bende keyfi gibi geldiği için kullanmıyorum ama bu tatsız günlerden de hiç hoşlanmıyorum
Aramızda 1 gün var canım benim de sat 18 Temmuz. Bence cihazdan cihaza da farklılık gösteriyor olabilir ben kese için gittiğimde bir hastane göremedi daha çok erken görebilmek için dedi ama 2 güne sonra başka bir hastaneye gittiğimde orda direk gördü doktor. Hastane ve cihazda da çok farklılık oluyor canım17 Temmuz son adetin ilk günü 24 Temmuz son günü. Döngü uzunluğum da değişiyor 30-35 gün arası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?