Merhaba canım aynı şeylerden muzdaribiz beni de karnım çıktı ama ben zayıfım 45 kilogramım yavaş yavaş çıkmaya başladı aşağıdan belli ediyor zaten genelde göbeğinden değil de tam rahmin olduğu yerden çıkıntı olması lazım Benim de 2. gebeliğim olduğu için erken belli olduğunu düşünüyorum normalde karın kaslarım vardır onları göremeyeceğim için çok üzülüyorum
severek yediğim aşkla yediğin tek şey patates kızartması doyamıyorum bu ara mesela 2 hafta önce domates soslarına salçalara bayılırdım şimdi görmek istemiyorum Bu arada ben prilam içtim 13-14 saatlik bir yolculuk yaptık. Kışın yaşadığım eve döndüm artık okullar açılıyor diye yolculuğa çıkmadan gece ilaç içtim sabah da içtim o gün neredeyse iştahla yedim yemekleri elimin altında var ama şu anda keyfi içiyormuş gibi hissettiğim için vicdan azabı çekecek gibi olduğum için içmiyorum hayatımı çok olumsuz etkilemiyor sadece sabah safra çıkarıyorum o kadar ama sürekli acıkma hissi bende de var ve Ne yiyeceğimi şaşırıyorum hiçbir şeyi iştahla yiyemiyorum eşim sürekli ne istiyorsan alayım diyor diyorum ben sadece patates istiyorum