Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 50,0%
  • erkek

OY: 3 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    6
2 gün çok değiştirmez ama günlük alınması zorunlu vücut atıyormuş zaten kalmıyormuş çok.
B12 içeren folatlar ben kullanıyorum doktoruna sorup kullanabilirsin
Doktor folik asit yeterli dedi çokta takviye ile gebeligin seyrini degistirmeyelim dedi

bugün 9+1 olduk psikolojik olarak Bi tuhafım. Bi bıkkınlık,sinir,asabiyet başladı canım insan görmek istemiyo resmen cnncnd bi de iştahım kapandı ya 4. 5. Haftalarda iştahım nasıl da açıktı

bugün 9+1 olduk psikolojik olarak Bi tuhafım. Bi bıkkınlık,sinir,asabiyet başladı canım insan görmek istemiyo resmen cnncnd bi de iştahım kapandı ya 4. 5. Haftalarda iştahım nasıl da açıktı
Bende 6-7 haftada panik hali vardı şimdi 8 deyim sinir hali var. Herkese gıcık oluyorum. Hormonlarla ilgili sanırım kendimi telkin etmeye çalışıyorum ama

Bende doktordan ilaç istedim prilam çok mecbur kalırsan da zofer iç gün içinde ama yarım dedi aynı şekilde bende keyfi gibi geldiği için kullanmıyorum ama bu tatsız günlerden de hiç hoşlanmıyorum

Sanırım vakti geldi
İlaç kutuları da çok işe yarıyor bu arada. Annem unuttuğu için haftalık öyle yapıyoruz ona. Bende şuan vitamin takviyesi, Progesteron ve ilaç çok alıyorum unutmamak için alarm kurdum. Plastik kutuya koyup bekletme fikri hoşuma gitmediği için. Çok unutuyorsanız denenebilir

17 Temmuz son adetin ilk günü 24 Temmuz son günü. Döngü uzunluğum da değişiyor 30-35 gün arası.

SAT’ına göre haftan 6+6, ama döngün uzun olduğu için yumurtlama daha geç olmuştur. Onun için de haftan 6+6'dan daha azdır.

Bence şimdilik duymamış olman çok normal. Yolk kesen gelişmiş ne güzel Bir sonraki kontrolde inşallah o minik kalp sesini duyacaksın

İnşallah, bir an panik oldum ama doktorum da aksi bir şey demedi, normal dedi. Ben çok erken fark ettiğim için beklemek zor geliyor.

Başladım artık bende alarm olayına mecbur. Günü gününe almak önemli diyorlar

Kızlar bugün kontrolüm vardı, kalp atışını duyamadı doktor. Yolk sac kesesi gelişmiş dedi. On gün sonraya tekrar randevum var. Endişelenmeli miyim :/
Merhaba çoğu şeyimiz aynı :) benimde sat 18 temmuz. 5 gün önce kontrolde aynı şekilde yolk sac gördük ama bebişi göremedik doktor 10 gün sonra gel dedi. Aynı şekilde 30-35 günde bir regl oluyorum yani muhtemelen ikimizinde geç yumurtlama olduğu için henüz kalp atışını göremememiz normal ve bende çok erken farkettim hcg 20 iken şimdi beklemek insanı yoruyor birazcık. İnşallah bir sonraki kontrolümüzde kalp atışınıda duyarız ve sağsalim kucağımıza alırız

Bende doktordan ilaç istedim prilam çok mecbur kalırsan da zofer iç gün içinde ama yarım dedi aynı şekilde bende keyfi gibi geldiği için kullanmıyorum ama bu tatsız günlerden de hiç hoşlanmıyorum
Az önce eşime dedim sanırım ben içecegm artkkkk gün içi yarım dediyse cok uyku yaptıgı içindir canım yolculukta hep sarhoş gbydm arkadasın gece 2 içiyormuş ertesi günü rahat geciiryormus sanrm yarn da böyle olursam içecegm zayıflamak istemiyorum 500 gram vermişim 44.500e düştüm düşünüyorum da kızımda diş için antibiyotik içmiştim o bile gerektiginde izin veriliyor prilam cok masum kalıyor zaten zararlı olsa da vermezlerdi yasa dmi

17 Temmuz son adetin ilk günü 24 Temmuz son günü. Döngü uzunluğum da değişiyor 30-35 gün arası.
Aramızda 1 gün var canım benim de sat 18 Temmuz. Bence cihazdan cihaza da farklılık gösteriyor olabilir ben kese için gittiğimde bir hastane göremedi daha çok erken görebilmek için dedi ama 2 güne sonra başka bir hastaneye gittiğimde orda direk gördü doktor. Hastane ve cihazda da çok farklılık oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…