Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 50,0%
  • erkek

OY: 3 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    6
Hoşgeldin
Nisan anneleri, bahar bebekleri...

Ne güzel bir dönem olacak, inşallah
İnşAllah hayırlısyla 1. Trimester bitmesini bekliyorum . kaç haftalık oldu bebeğiniz benim şu an 9. Hafta 7. Haftada ufak bir kanama yaşadım çok şükür şu an iyiyiz ama gün sayıyorum 12. Haftaya geçmek için risk o zaman daha azalıyor diye Rabbim korusun inşAllah

tabii bende ağrım olunca parol içiyorum daha da artmaması için migrenim var çünkü artarsa daha kötü olurum kendi durumumuzu en iyi biz biliriz eğer gerekli görüyorsan doktorunda ok verdiyse iç tabiki

Doğrudur insan yine de bir telaşa kapılıyor:/ devlet hastanesindeki doktorum da çok iyi ancak randevum ayın 12sinde. Onu da bekleyeceğim artık. Hayırlı olsun bebeğiniz

tabii bende ağrım olunca parol içiyorum daha da artmaması için migrenim var çünkü artarsa daha kötü olurum kendi durumumuzu en iyi biz biliriz eğer gerekli görüyorsan doktorunda ok verdiyse iç tabiki
Evet bak canm parol neyse prilam da odur dmı. Hem yıllardır insanlar kullanıyorlar. Drlar asla sanmıyorum zararı olsa içirtmez

Evet bak canm parol neyse prilam da odur dmı. Hem yıllardır insanlar kullanıyorlar. Drlar asla sanmıyorum zararı olsa içirtmez
tabi canım zararlı bişeyi verir mi doktor geleneksel yöntemler yeterli gelmiyorsa mecburen ilaca basvuruyoruz hiç beslenememen daha kötü değil mi

Çok geçmiş olsun. Şükür şimdi iyisiniz
Benim de 8+2, sabırla 12. haftayı bekliyorum

Dün uzun bir aradan sonra bulantım hiç yoktu, enerjim yüksekti, kendimi çok iyi hissediyordum. Hatta ‘aa artık hamileliğin etkileri bitti, rahat nefes alabilirim’ diye sevinmiştim Ama ben mi demişim bunu? Bugün sabah çok kötü kalktım Ne yesem çıkardım. Gerçekten çok zor… Keşke şu bulantılar biraz hafiflese de rahat etsek.

Benim de ultrasona göre giidyorsa 9+1 sata göre 8+5 9 hafta diyelim artık kısadan

tabi canım zararlı bişeyi verir mi doktor geleneksel yöntemler yeterli gelmiyorsa mecburen ilaca basvuruyoruz hiç beslenememen daha kötü değil mi
Kesinlikle öyle bugün yemek yapamadım mesela dışarıdan almaya gitti eşim yiyeblcegm tek şey hazır bi yemekt. 2 hafta önce domates soslarına salçalara bayılırdım ekmeğe sürüp yerdim Şimdi onları bile görmek istemiyorum fazla fasulye aşığı ben taze fasulye yiyemiyorum. Doktora soracağım iki günde bir veya her gün içmem de sakınca yok değil mi diye yeniden teyit etmem lazım sanırım bu gece içmeye başlayacağım

Son düzenleme:
Ben iciyorum prilam, sabah 1 aksam 1 iciyorum ama doktorlar sabah 1 oglen 1 aksam 2 seklinde soylediler, yinede ben o sekilde icmiyorum, prilam gebelikte guvenliymis ama asil ilginc olan acile gidildiginde serum icinde kemoset veriyolar, ben sordum almadim ozellikle, kanser hastalarina kemoterapinin etkisini gecirmek icin verilen kuvvetli bir ilacmis, internette gebelerde kullanimi önerilmez yazdigi halde hemsireler doktorlar fln israrla alabilirsin dediler, ben almadim ozellikle, bundan baskasi kesmez diyolar ama direniyorum

en son 2 hafta önce minik bi kanama gelmişti ertesi gün doktora gittim sorun yok dedi gitmişken kalp atışını da duyduk. şimdi yine bi miktar kanama olmuş devam eder mi etmez mi çok endişeleniyorum ağrı sızı yok doktorum da kanama 2-3 gün sürerse sorun vardır yoksa yok dedi ama insan yine de emin olamıyor. bugün 8+4teyim yine moralim bozuldu.

Kanama ne renk bende de kahverengi geldi iki gün. En son siyah birşey geldi kesildi. Bu süreçte kan sulandırıcıyı bıraktım. Lekelenmem durdu diye bu akşam tekrar başlayacağım.

Kızlar resimde kesenin sol alt köşesinde sanki bi oluşum daha var gibi doktorum emin olmadan hiç birşeyi söylemeyen biri anlayan varsa fikir verebilir mi

Eklentiler

• IMG_20250903_131127.webp
    20 KB · Görüntüleme: 71
Kanama ne renk bende de kahverengi geldi iki gün. En son siyah birşey geldi kesildi. Bu süreçte kan sulandırıcıyı bıraktım. Lekelenmem durdu diye bu akşam tekrar başlayacağım.
koyu pembe gibiydi yoğundu tuvalette fark ettim bugün kontrol edeceğim devam ediyor mu diye bi önceki kanama çok açık kırmızıydı ve anlıktı ona normal demişti doktorum
inşallah her şey yolundadır ikimizde de

Canım ben iki gündür prilam kullanıyorum. Resmen normal yaşantıma döndüm. İki gündür mutfağıma girip yemek yapabiliyorum. Akşam yatmadan iki tane içiyorum. Sabah kalktığımda 1 tana ac karna içiyorum bir iki yudum suyla. Yoksa aç karna su midemi bulandıracakmış gibi geliyor. 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Çok rahatladım. İnşallah bu şekilde devam eder

Doğrudur insan yine de bir telaşa kapılıyor:/ devlet hastanesindeki doktorum da çok iyi ancak randevum ayın 12sinde. Onu da bekleyeceğim artık. Hayırlı olsun bebeğiniz
Ben de 12 Eylül'de gideceğim inşallah kalp atışlarını duyarız beklemek ne kadar zor degil mi bana da vakit geçmiyor

Kızlar bugün kontrolüm vardı, kalp atışını duyamadı doktor. Yolk sac kesesi gelişmiş dedi. On gün sonraya tekrar randevum var. Endişelenmeli miyim :/
Merhaba. Ben 6+4te kalp atışı ve bebeği görememiştim sadece yolk sac ve kese büyümüştü. 7+0da tekrar çağırdı doktorum, o gün bebeğimin kalp atışı 120ydi sağlıkla duymayı nasip etsin size de Allah, endişelenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…