Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Editor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım benim betam da bugün 5+1 de 10.000, her doktor o kadar farklı yorumluyor ki. Bugün devletteki bir kadın doktorumuza sadece bir şey sordum beni ağlatacak konuma getirdi. Bence kesinlikle doktorunu değiştirmelisin, bizi rahatlatacak insanlara ihtiyacımız var bu süreçte. Benim de yolk sac görünmedi ama o kadar normal ki dedi 6 hafta ve üzerinde görmeyi bekleriz dedi. Haftaya kadar için rahat olsun lütfen, burada görüp görebileceğim en pozitif insanın bile kalbine şüphe düşürmelerine çok üzüldüm.

Ah canım devletteki aciller öyle maalesef ben kızımdan önce kımyasal yasamıstm hafif kanama ile gittiğimde ağlamamı aşağılamstı Dr cok sert muayeneye yapmıstı. Ama hepsi bir değil işte iyi drlar da var Allah bir daha yaşatmasın. Belirtilerin ne durumda senin buarada dalgalanma yasıyor musun. Ben suan bile aşırı strese girdim üşüme ve yasadım dye seni düşünemiyorum birdaha yasama asla

Çok şükür canım. Çok çok dikkatli ol bol bol dinlen inşallah hiç bir şey olmayacakGözün aydın bu arada kesen kaç mm dedi? Yolk sac vs bir şey göründü mü?

Lütfen stres yapma kuzum bak hiç birimizin yolk kesesi bile görünmedi haftaya hep birlikte kalp atışlarını konuşacağız inşallah

Canım benim Cmt doktordan sonra o kadar yıkıldım ki, saatlerce ağladım ama araştırdıkça kendime geldim sana da çokkk geçmiş olsun, Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz, minnağın hep seninle sağlıkla ve kolaylıkla olsun tüm süreçlerin
Bu hafta son bu doktorla, daha uğramayı düşünmüyorum. Kesinlikle pozitif içimizi rahatlatacak doktorlar gerek. Rabbim iyilerle karşılaştırsın hep yolumuzu

Cansın çok çok teşekkür ederim Aslında ara ara olan kasık ağrım hep vardı ama bu sabahki biraz daha keskindi ya muayeneden kaynaklı ya da cidden azalacağı vardı azaldı. Yalnızca kahve leke devam ediyor. Göğüs dolgunluğu hissediyorum bir de çok bariz hissettiğim duygu durum karmaşası yaşıyorum. Hiç gönlüne kötü bir şey getirme canım gayet sağlıkla ilerliyor inşallah.

Çok şükür canım. Çok çok dikkatli ol bol bol dinlen inşallah hiç bir şey olmayacakGözün aydın bu arada kesen kaç mm dedi? Yolk sac vs bir şey göründü mü?
Amin inşallah kuzum benim Yolk sac görmedi belki de karından baktığı için midir bilmiyorum. Sanki kese mm dedi ama ben panikle orayı hatırlamıyorum. Ultrason kağıdı üzerinde yazar mı acaba?

Amin canım çokça Güzel gelişmelerini duymayı canı gönülden isterim. İnşallah bir dahaki gidişine güzel bir gülümseme ile o randevudan çık.

Lütfen stres yapma kuzum bak hiç birimizin yolk kesesi bile görünmedi haftaya hep birlikte kalp atışlarını konuşacağız inşallah
Kızlar ya istanbulda mısınız ? Ben avrupa yakasında oturuyorum ilk gebeliğim olduğu için çok tecrübesizim. Doktorum yok henüz. Hangi doktoru ve hastaneyi seçeceğimi düşünüyorum. Öneriniz var mı ? Liv hospital bahçeşehir için iyi yorumlar okudum ama bilemedim

Benim doktor Medipol Koşuyolu, kadın hastalığı konusunda çok memnun kaldım, riskli bir durumum vardı çok güzel geçirdik ama doğum konusunda asla iyi değil. Bu yüzden ben de tavsiyelere açığım

Benim doktor Medipol Koşuyolu, kadın hastalığı konusunda çok memnun kaldım, riskli bir durumum vardı çok güzel geçirdik ama doğum konusunda asla iyi değil. Bu yüzden ben de tavsiyelere açığım
Sen bizim buraya uzaksın canım ama liv hospitalın ulus şubesi için çok iyi yorumlar okudum doktorlarıda iyiymiş doktor takvimi sitesinden doktorları isimleriyle araştırabilirsin orada insanlar görüşlerini yazıyorlar

Evet bana uzak orası, Üsküdar Kadıköy Ümraniye Ataşehir çevresi lazım bana
Şu riskli süreci atlatayım da bakacağım

İstanbul’da değilim maalesef ama olanlar mutlaka memnun kaldıklarını yazacaklardır

Ben Pendikteyim. Lokman hekim hastanesi var evime 2.5 km diye gitmiştim doktordan memnun kaldım oraya devam ederim sanırım. Cumaya ertelemeyi düşündüğüm randevuyu da ertelemedim meraktan, akşam 10’da gideceğiz inşallah. Dualarınızda beni de unutmayın bebişin kesesini görüyüm kızlar

Alllahımm inşallah ama şimdi yine meme ucu başladı hafif bi mide başlar gb olur yada tansiyon düşer ya o basları. Rahatladım hahahha kötu setlere sevınır olduk. Sanrm HCG yeniden pik yapmadan once sakinlik veriyor sonra yine artıyor

Geçmiş olsun canım bir daha yaşama inşallah

Dokunmadan mı ağrı yapıyor canım? Ben dokununca ağrı var genel olarakda her yerimde ağrı var
Kendi sıramı savdım seni beklemedeyim yarın için randevu kaçta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…