Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Editor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Keseniz kaç mm idi, yolk sac gördü mü bir de sağlıkla gelsin inşallah

Dalgalanma normal canım. Belirtiler gidip gelir onlara takılmamak gerekiyor. Tatil bitti mi? Yarın inşallah sende keseyi görürsünde rahatlarsın
Benimde ateşim düştü 36.8di 36.7ye düştü gün içi 37 oluyordu şimdi ölçtüm 37.1 yani bak hepsi dalgalanıyor
Keseniz kaç mm idi, yolk sac gördü mü bir de sağlıkla gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim yolk sac görünmedi maalesef kese 1.10 cm yazıyor 5+6 ile uyumlu dedi oysa 5+2 iki günde geç yumurtladım. İlk gebeliğimde 5+5 de yolk sac görünmüştü ama vajinal bunda karından baktı

Kese önden gidiyor muhtemelen benim de 5+5 kesem 12 mm idi. Ama içinde bir şey göremedi. Haftaya çağırdı. İnşallah sağlıkla gelsinler

Kese önden gidiyor muhtemelen benim de 5+5 kesem 12 mm idi. Ama içinde bir şey göremedi. Haftaya çağırdı. İnşallah sağlıkla gelsinler
Oy maşallah inşallah ikimizin de keseleri sağlıkla dolar canım ben de haftaya pazartesi giderim tekrar. Siz ne zaman gideceksiniz?

Oy maşallah inşallah ikimizin de keseleri sağlıkla dolar canım ben de haftaya pazartesi giderim tekrar. Siz ne zaman gideceksiniz?
Amin inşallah. Benim doktorum biraz üzdü beni ama tekrar cuma günü gideceğim. İnşallah minnaklarımız bizimledir

İnşallah ne dedi ki üzüldünüz? Benimki daha erken göremeyebiliriz dedi. Endişelenmemiz gereken bir durum mu var? Betamda 4 kata yakın artıyor
Betam 5+3 de 13.500 idi. Bu betaya göre görmemiz lazımdı kese büyük vs dedi. Ama en baştan beri hep en kötü senaryoyla sağolsun keyifsiz geçirtti sürecimi. İlk 13 beta ile regle 3 gün kala öğrendim kimyasal olabilir kanama olabilir dedi. Bu sefer de yine bu haftada gerçekleşebilecek benzer kötü senaryoları söyledi. Değiştireceğim cuma kontrolden sonra

bizim doktor ilk 15 hafta ilişki olmasın dedi

kaç haftalıksınız? ben de 5+4 te (geçen perşembe) kese gördüm :)) bugün 6+1

Doğum zamanlarımız çok yakınmış ben de kalp atışı için bekliyorum. Bugün erken çıkabilirsem gideceğim doktora. Ya o kadar çok ilaç kullanıyorum ki bir de bulantı için ilaç olması beni üzüyor, keşke doğal bi çözüm bulabilsek. Size de Allah kolaylıklar versin hem çocuk hem hamilelik eminim zordur

Kızlar merhaba hepinize , öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah, benim de 6 gün var sat a , sizlerin 6 gün kala belirtileri var mıydı varsa nelerdi yazabilir misiniz rica etsem
Benim belirtilerim yumurtlama zamanında başladı, açık yara varmış gibi meme ucu acısı oldu ve regle 1 hafta kala geçti. Ben de regl olacağım sandım. Regle 1 hafta kala sanki birazdan regl görecek gibi ağrı geldi ama çok kısa hemen geçiyordu ağrı. Bir kaç kez ped koyup dışarı çıktım hatta. Günler böyle geçti o esnada koku hassasiyeti ve regle 3 gün kala gece uyurken burun tıkanıklığı gece uykusu uyuyamayıp gündüzleri abartılı uyuma hali. Öğrendiğim gün de akşamüzeri bayılır gibi uyuyakalmışım. Rüyamda annem beni yanına çağırıyordu, bizim eve gel diyordu. Ben de uyanınca kalkıp annemlere gittim. Annem sen hamilesin gidip test alacağım dedi ama umutsuzdum çünkü 10 ay boyunca hep tek çizgi o yüzden bu ay test yapmayacağıma yemin etmiştim. Sonuç annem testi aldı geldi ve anında 2 çizgi. Regl gecikmesi 3.günüydü. Beta 1123 çıktı aynı gün gecesi

merhaba, kaç günlük bebeğiniz? doktorum kalp atışı için 6+4 te çağırdı

Evet canım bakmıcam bdha ısı fln aşırı üşüdüm klimadan dolayı Ares basınca açmıştık ondan diye düşünüyorum yatakodama gectım azıcık uyudum ısınmıışım bile. evet bitti 2. Tatilimizdi 3 gün sürdü canım dinleniyorum işte yarın inşallah ben de sizler gibi güzel haberler yazarım buraya. Sanırım sonrasında da cok girmyecegm yine. Burada örnekler okudukca olumsuz hissedebiliyorum

Ah ya çok üzüldüm bu şekilde konuşmasına benimki de bir şey demedi acaba üzülmeyeyim diye mi bir kaybım var öncesinde. Ay bilemedim valla ama açıkçası en azından yolk sac görmeyi beklerdim. Ama 5+5 de ilk gebeliğimde vajinal görünmüştü

Hiç aklınızı bulandırmayın. Benimki sıkıntılı. Tüm forumu gezdim neredeyse bu haftalarda benzer durum çok var. Beta hızlı arttığı için keseler erken gidiyor ama bebişler biraz geriden gelebiliyor. Geç döllenme, geç tutunma vs olasılıklardan dolayı. Gönlünüzü ferah tutun. Ben de araştırdıkça rahatladım

İyi çok şükür umarım haftaya görürüz sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…