- 4 Haziran 2025
- 321
- 180
- 18
- 32
Keseniz kaç mm idi, yolk sac gördü mü bir deKuzum bende de arada sağ kasık ağrısı oluyor o kadar onun memelerde hassasiyet ve şişlik var. Aynı ilk gebeliğimdeki gibi. Korkma umarım belirtisiz geçiririz
Ayy gittim gittim iye’den bahsettim çok şikayetin var gibi gelmedi dedi tek kullanımlık ilaç yazdı antibiyotiği bırak dedi önermiyorum dedi ilk 12 hafta veeeeee
Keseyi gördük 5+6 ile uyumlu dedi ben şokiçinde bir şey göremedi
5+2 oysa bata göre o değişebilir önemli değil dedi
Haftaya bir daha gideceğim kan idrar vs almadı geçen hafta kan vermiştim zaten haftaya idrara bakılacak tekrar ve kalp atışınıda duyarız dedi.
İnşallah kesemin içi de dolar miniğimle
Dalgalanma normal canım. Belirtiler gidip gelir onlara takılmamak gerekiyor. Tatil bitti mi? Yarın inşallah sende keseyi görürsünde rahatlarsınCanım ben de öyleyim 2.diye cok daha rahat gecıyor zman sanki. Ama kızım abla olmayı çok istiyor ve ona söylemek için sabırsızlanıyorum. Bu meme ucu agrım epey azaldı sbah bile çoktu. Hormonal dalgalanma olacgını bildiğim halde benim gibi var mı onu duymayı çok istiyorum
Benimde ateşim düştü 36.8di 36.7ye düştü gün içi 37 oluyordu şimdi ölçtüm 37.1 yani bak hepsi dalgalanıyorEvet kasık agrısı bel agrısı mutlu ediyor beni. Aniden basladı dimi hafta olarak tam kaçtasınumarım azalır günden güne belirtin ben henüz görmedim diye tribe giriyorum bugün vücut ısım bile az soğuk Gibi geldi endişelenme yebasladm
Çok teşekkür ederim yolk sac görünmedi maalesef kese 1.10 cm yazıyor 5+6 ile uyumlu dedi oysa 5+2 iki günde geç yumurtladım. İlk gebeliğimde 5+5 de yolk sac görünmüştü ama vajinal bunda karından baktıKeseniz kaç mm idi, yolk sac gördü mü bir desağlıkla gelsin inşallah
Kese önden gidiyor muhtemelen benim de 5+5 kesem 12 mm idi. Ama içinde bir şey göremedi. Haftaya çağırdı. İnşallah sağlıkla gelsinlerDalgalanma normal canım. Belirtiler gidip gelir onlara takılmamak gerekiyor. Tatil bitti mi? Yarın inşallah sende keseyi görürsünde rahatlarsın
Benimde ateşim düştü 36.8di 36.7ye düştü gün içi 37 oluyordu şimdi ölçtüm 37.1 yani bak hepsi dalgalanıyor
Çok teşekkür ederim yolk sac görünmedi maalesef kese 1.10 cm yazıyor 5+6 ile uyumlu dedi oysa 5+2 iki günde geç yumurtladım. İlk gebeliğimde 5+5 de yolk sac görünmüştü ama vajinal bunda karından baktı
Oy maşallah inşallah ikimizin de keseleri sağlıkla dolar canımKese önden gidiyor muhtemelen benim de 5+5 kesem 12 mm idi. Ama içinde bir şey göremedi. Haftaya çağırdı. İnşallah sağlıkla gelsinler
Amin inşallah. Benim doktorum biraz üzdü beni ama tekrar cuma günü gideceğim. İnşallah minnaklarımız bizimledirOy maşallah inşallah ikimizin de keseleri sağlıkla dolar canımben de haftaya pazartesi giderim tekrar. Siz ne zaman gideceksiniz?
İnşallah ne dedi ki üzüldünüz? Benimki daha erken göremeyebiliriz dedi. Endişelenmemiz gereken bir durum mu var? Betamda 4 kata yakın artıyorAmin inşallah. Benim doktorum biraz üzdü beni ama tekrar cuma günü gideceğim. İnşallah minnaklarımız bizimledir
Betam 5+3 de 13.500 idi. Bu betaya göre görmemiz lazımdı kese büyük vs dedi. Ama en baştan beri hep en kötü senaryoyla sağolsun keyifsiz geçirtti sürecimi. İlk 13 beta ile regle 3 gün kala öğrendim kimyasal olabilir kanama olabilir dedi. Bu sefer de yine bu haftada gerçekleşebilecek benzer kötü senaryoları söyledi. Değiştireceğim cuma kontrolden sonraİnşallah ne dedi ki üzüldünüz? Benimki daha erken göremeyebiliriz dedi. Endişelenmemiz gereken bir durum mu var? Betamda 4 kata yakın artıyor
bizim doktor ilk 15 hafta ilişki olmasın dediHanımlar merhabalar, ben son regl tarihine göre 5+1 hamileyim. Doktor kontrolüm de 6+1 de. Dün gece eşimle ilişki yaşadık ama sabah peçeteye gelen kahve lekeler var korkuyorum ilk gebeliğim. Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? Acile gitsem bakarlar mı? Çok üzgünüm.
kaç haftalıksınız? ben de 5+4 te (geçen perşembe) kese gördüm :)) bugün 6+1Ben 5+4 te gittim bebek göründü kesenin içinde ama kalp atışını duyamadık. Daha önce de görünüyordur belki orasını bilemiyorum. Ama sizin geç döllenmeyse sata göre 6 haftayı beklemek daha garanti sanırım
Doğum zamanlarımız çok yakınmış ben de kalp atışı için bekliyorum. Bugün erken çıkabilirsem gideceğim doktora. Ya o kadar çok ilaç kullanıyorum ki bir de bulantı için ilaç olması beni üzüyor, keşke doğal bi çözüm bulabilsek. Size de Allah kolaylıklar versin hem çocuk hem hamilelik eminim zordurMalesef çok çaresizim. Doktor vermeden de bulantı ilacı almak istemiyorum, cuma günü kalp atışı için gidicez o gün ilaç yazdırıcam artık. Aynen çalışırken işte çok zorlanıyorum, evde 2 yaş bebesi var onunla daha çok zorlanıyorum. Ailelere söylemedik henüz, çaktırmamak için uğraşırken daha daha zorlanıyorum
Benim belirtilerim yumurtlama zamanında başladı, açık yara varmış gibi meme ucu acısı oldu ve regle 1 hafta kala geçti. Ben de regl olacağım sandım. Regle 1 hafta kala sanki birazdan regl görecek gibi ağrı geldi ama çok kısa hemen geçiyordu ağrı. Bir kaç kez ped koyup dışarı çıktım hatta. Günler böyle geçti o esnada koku hassasiyeti ve regle 3 gün kala gece uyurken burun tıkanıklığı gece uykusu uyuyamayıp gündüzleri abartılı uyuma hali. Öğrendiğim gün de akşamüzeri bayılır gibi uyuyakalmışım. Rüyamda annem beni yanına çağırıyordu, bizim eve gel diyordu. Ben de uyanınca kalkıp annemlere gittim. Annem sen hamilesin gidip test alacağım dedi ama umutsuzdum çünkü 10 ay boyunca hep tek çizgi o yüzden bu ay test yapmayacağıma yemin etmiştim. Sonuç annem testi aldı geldi ve anında 2 çizgi. Regl gecikmesi 3.günüydü. Beta 1123 çıktı aynı gün gecesiKızlar merhaba hepinize , öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah, benim de 6 gün var sat a , sizlerin 6 gün kala belirtileri var mıydı varsa nelerdi yazabilir misiniz rica etsem
merhaba, kaç günlük bebeğiniz? doktorum kalp atışı için 6+4 te çağırdıDoğum zamanlarımız çok yakınmış ben de kalp atışı için bekliyorum. Bugün erken çıkabilirsem gideceğim doktora. Ya o kadar çok ilaç kullanıyorum ki bir de bulantı için ilaç olması beni üzüyor, keşke doğal bi çözüm bulabilsek. Size de Allah kolaylıklar versin hem çocuk hem hamilelik eminim zordur
Evet canım bakmıcam bdha ısı fln aşırı üşüdüm klimadan dolayı Ares basınca açmıştık ondan diye düşünüyorum yatakodama gectım azıcık uyudum ısınmıışım bile. evet bitti 2. Tatilimizdi 3 gün sürdü canım dinleniyorum işte yarın inşallah ben de sizler gibi güzel haberler yazarım buraya. Sanırım sonrasında da cok girmyecegm yine. Burada örnekler okudukca olumsuz hissedebiliyorumDalgalanma normal canım. Belirtiler gidip gelir onlara takılmamak gerekiyor. Tatil bitti mi? Yarın inşallah sende keseyi görürsünde rahatlarsın
Benimde ateşim düştü 36.8di 36.7ye düştü gün içi 37 oluyordu şimdi ölçtüm 37.1 yani bak hepsi dalgalanıyor
Çok teşekkür ederim yolk sac görünmedi maalesef kese 1.10 cm yazıyor 5+6 ile uyumlu dedi oysa 5+2 iki günde geç yumurtladım. İlk gebeliğimde 5+5 de yolk sac görünmüştü ama vajinal bunda karından baktı
Ah ya çok üzüldüm bu şekilde konuşmasına benimki de bir şey demedi acaba üzülmeyeyim diye mi bir kaybım var öncesinde. Ay bilemedim valla ama açıkçası en azından yolk sac görmeyi beklerdim. Ama 5+5 de ilk gebeliğimde vajinal görünmüştüBetam 5+3 de 13.500 idi. Bu betaya göre görmemiz lazımdı kese büyük vs dedi. Ama en baştan beri hep en kötü senaryoyla sağolsun keyifsiz geçirtti sürecimi. İlk 13 beta ile regle 3 gün kala öğrendim kimyasal olabilir kanama olabilir dedi. Bu sefer de yine bu haftada gerçekleşebilecek benzer kötü senaryoları söyledi. Değiştireceğim cuma kontrolden sonra
Bugün 6+0 ama kalp atışını duyamasak bile bir kaç gün sonra tekrar bakarız dedi. Siz yolk sac gördünüz mü yoksa direkt kalp atışı için mi gün verdi?merhaba, kaç günlük bebeğiniz? doktorum kalp atışı için 6+4 te çağırdı
Hiç aklınızı bulandırmayın. Benimki sıkıntılı. Tüm forumu gezdim neredeyse bu haftalarda benzer durum çok var. Beta hızlı arttığı için keseler erken gidiyor ama bebişler biraz geriden gelebiliyor. Geç döllenme, geç tutunma vs olasılıklardan dolayı. Gönlünüzü ferah tutun. Ben de araştırdıkça rahatladımAh ya çok üzüldüm bu şekilde konuşmasına benimki de bir şey demedi acaba üzülmeyeyim diye mi bir kaybım var öncesinde. Ay bilemedim valla ama açıkçası en azından yolk sac görmeyi beklerdim. Ama 5+5 de ilk gebeliğimde vajinal görünmüştü
İyi çok şükür umarım haftaya görürüz sağlıklaHiç aklınızı bulandırmayın. Benimki sıkıntılı. Tüm forumu gezdim neredeyse bu haftalarda benzer durum çok var. Beta hızlı arttığı için keseler erken gidiyor ama bebişler biraz geriden gelebiliyor. Geç döllenme, geç tutunma vs olasılıklardan dolayı. Gönlünüzü ferah tutun. Ben de araştırdıkça rahatladım
İnşallah bakalım, güzel haberlerle gelsinlerİyi çok şükür umarım haftaya görürüz sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?