Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Editor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dokunmadan mı ağrı yapıyor canım? Ben dokununca ağrı var genel olarakda her yerimde ağrı var
Kendi sıramı savdım seni beklemedeyim yarın için randevu kaçta?
Saaat 13.00de kuzum bugüne dek 0 strestimm . Dokunmadan da ağrı var ucları da dokunca hassas. Kızım uzandı azönce cıglk atacaktım agrıdan . Vakit gecmıyorrr ablam cagrdı şimdi kızımı alıp gdecegm

Valla bugün yeni bir sorun türedi, oğlumun kokusundan tiksiniyorum. Çocuk bana yaklaştıkça fena oluyorum. Bu bulantı uzun sürerse yandık biz gidebildin mi doktora kalp atışı duydun mu

Saaat 13.00de kuzum bugüne dek 0 strestimm . Dokunmadan da ağrı var ucları da dokunca hassas. Kızım uzandı azönce cıglk atacaktım agrıdan . Vakit gecmıyorrr ablam cagrdı şimdi kızımı alıp gdecegm
Bizim dogum zamanlarımız aynı görünüyor kac haftalık su an senin cnm

Ah çok geçmiş olsun canım bu vesileyle iyi bir doktorla denk gelmiş oldunuz. Ne güzel ilgilenmiş bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah

Kızlar benim döngüm 24 gün yumurtlamamda 12. gündü. Betamda haftama göre düşüktü ama 2 gün sonraki artış güzeldi. içim içimi yedi 10 gündür önceden 2 kürtajım vardı. Bugün keseyi gördük çok şükür artışlarınız gayet güzel bazılarımızda beta gerçekten sakin yükseliyor galiba. Stres yapmayın

Oh ne güzel maşallah size kalp atışı işin tarih verdi mi?

Bizim dogum zamanlarımız aynı görünüyor kac haftalık su an senin cnm
Canım son adet 4 temmuza göre 5+3 şuan ama ben 3 gun gec yumurtladmmm döngu 17.de oyuzden beklediğim tarih 3 Ağustos'tu yumurtlamaya göre de 5 hafta tam oyğzden umarm görür yaa keseyi

Çok sevindim canım bu sabah ben kan vermediğime pişman oldum benim Beta artışıma bir kere bakıldı O da 2,5 günde 3.5 kat artmıştı neredeyse. Ondan sonra hiç bakmadımm. Dediğin gibi herkesin farklı benim de tam yumurtlamaya göre yarın adet gecikmesi 9 gun olmus olacak henüz. SATA göre de 12. Senin adet gecikmenden yani yumurtlamaya göre olan adet gecikmenden kaç gün sonrası görüldü kese

Bence çok rahat bir şekilde görürsün keseyi şimdi bile görürler bence çünkü bildiğim kadarıyla tüp bebekte daha çabuk artıyor HCG en son ne zaman kaçtı

Canım son adet 4 temmuza göre 5+3 şuan ama ben 3 gun gec yumurtladmmm döngu 17.de oyuzden beklediğim tarih 3 Ağustos'tu yumurtlamaya göre de 5 hafta tam oyğzden umarm görür yaa keseyi
Umarım güzel haberlerinizi alıırız, ne zaman kontrole gideceksiniz yumurtlama tarihi tam olarak nasıl biliyorsunuz

Görürsün canım dualarım seninle sonra da kalp atışlarını duyarsın inşallah Ben 4+6da görmüştüm

12 mm bebiş iyi midir bilmiyorum doğrusu
Benimde 11 çıktı kuzum çok yakın gidiyoruz maşallah hafta olarak ne yazıyor peki? Ben belki cuma giderim pazartesiye kadar dayanamayabilirim
Şimdiden çok güzel haberler alalım inşallah ablana gitme fikri çok iyi kafan dağılır. Düşünmemeye çalış yarına kadar eve de geç geçersin

Görürsün canım dualarım seninle sonra da kalp atışlarını duyarsın inşallah Ben 4+6da görmüştüm
Keseyi mi gördünüz kalp atışını mı? Ya ben devlete gittim şehir hastanesine cuma özele mi gitsem en azından yolk sac göreyim içim rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…