Kızlar Nisan anneler olarak WhatsApp grubu falan var mı beni de alır mısınız
Umarım cuma tekrar gitmeyi düşünüyorum. Doktorun ölçümüne göre 6+3 olacak bakalım umarım bebiş vardıryaa daha erkendir o zaman canım haftaya duyarsınız inşallah
Kese ve bebek net ne zaman gözüküyor ne zaman doktora gitmeliyim sizce kızlar Hepiniz gittiniz mi doktora yoksa daha erken mi
Yumurtlamadan 33 gün sonra kese görüldü. Benimde 2 kez bakıldı gerçekten rahat ol benimki 2.5 kat artmıştı senin 3.5sa arkana yaslan bekleÇok sevindim canım bu sabah ben kan vermediğime pişman oldum benim Beta artışıma bir kere bakıldı O da 2,5 günde 3.5 kat artmıştı neredeyse. Ondan sonra hiç bakmadımm. Dediğin gibi herkesin farklı benim de tam yumurtlamaya göre yarın adet gecikmesi 9 gun olmus olacak henüz. SATA göre de 12. Senin adet gecikmenden yani yumurtlamaya göre olan adet gecikmenden kaç gün sonrası görüldü kese
Haftaya Salı yeniden gideceğimOh ne güzel maşallah sizekalp atışı işin tarih verdi mi?
Açsakmı acaba :) ilk gebeliğimde vardı bizim daha iyi haberleşilip bilgi paylaşımı oluyorSanırım yok canım
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzkızlar bende çarşamba günü kese+kalp atışı için gidicem 6+5 olucam kalp atışı duyulur herhalde o zaman.. Tabi ya kalp atışı yoksa diye de korkuyorum
Açsakmı acaba :) ilk gebeliğimde vardı bizim daha iyi haberleşilip bilgi paylaşımı oluyor
kızlar bende çarşamba günü kese+kalp atışı için gidicem 6+5 olucam kalp atışı duyulur herhalde o zaman.. Tabi ya kalp atışı yoksa diye de korkuyorum
Allahin izniyle cnm sağlıkla bir şekilde ilerleyelim.Kızlar benim döngüm 24 gün yumurtlamamda 12. gündü. Betamda haftama göre düşüktü ama 2 gün sonraki artış güzeldi. içim içimi yedi 10 gündür önceden 2 kürtajım vardı. Bugün keseyi gördük çok şükür artışlarınız gayet güzel bazılarımızda beta gerçekten sakin yükseliyor galiba. Stres yapmayın
Amin canım çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız, bugün bana moral oldunuz.Ah çok geçmiş olsun canım bu vesileyle iyi bir doktorla denk gelmiş oldunuz. Ne güzel ilgilenmişbununla gelmiş geçmiş olsun inşallah
Benim doktor kontrolüm aslında önümüzdeki pazartesi idi. Burada randevu bulmak oldukça güçmüş. Böyle olumsuz bir süreç yaşayınca bugün acile gittik. Yatış verilince korktuk haliyle özele geldik, o da sürecin normal olduğunu kanama alanımın olmadığını söyledi, ilaç başladı. Eşimle aynı kan grubuna sahibiz, kan uyuşmazlığımız yok şükür. Bu kadar ilgiyle mesajınız için çok teşekkür ederim.İlk kontrole gittiysen doktorun ilişki yasak ya da değil şeklinde bilgilendirmesi lazımdı canım eğer risk varsa zaten yasaklardi yoksa zaten 8 ay boyunca yasak değil eğer kan uyusmazliginiz var ise eşinle hiç vakit kaybetmeden git acile yoksa da ihmal etme yine için rahat etsin evde bişey bilmeden beklemektense git için rahat olsun ama illa kötü bişey olcak diye de düşünme sakın ilişki esnasında zedelenmiş ya da içerde olan kanı dışarı da atmış olabilir vücudun bilemezsin her kanama kötü değil yerleşme kanaması bile olabilir
Kuzum haftası yazmıyor bildiğim sadece 12 mm kese olduğu, gerçekten çok yakın ilerliyoruzBenimde 11 çıktı kuzum çok yakın gidiyoruz maşallahhafta olarak ne yazıyor peki? Ben belki cuma giderim pazartesiye kadar dayanamayabilirim
Şimdiden çok güzel haberler alalım inşallahablana gitme fikri çok iyi kafan dağılır. Düşünmemeye çalış yarına kadar eve de geç geçersin
Hepimizin ortak korkusukızlar bende çarşamba günü kese+kalp atışı için gidicem 6+5 olucam kalp atışı duyulur herhalde o zaman.. Tabi ya kalp atışı yoksa diye de korkuyorum
Yani şöyle iki günde değil iki buçuk günde tam olarak 60 saat vardı arada ve %212 artış vardı umarım yarın keseyi görürümYumurtlamadan 33 gün sonra kese görüldü. Benimde 2 kez bakıldı gerçekten rahat ol benimki 2.5 kat artmıştı senin 3.5sa arkana yaslan bekle
Ben 5+4 de gittim anca keseyi görürüz derken ultrasonda 6+2 göründüğünü söyledi doktor ve bi anda sesi açtı sanki kalp atışını duydukKese ve bebek net ne zaman gözüküyor ne zaman doktora gitmeliyim sizce kızlar Hepiniz gittiniz mi doktora yoksa daha erken mi
Bu linki Aile hekimi verdi kızlar özele gidenlerle paylaşılmıyor sanırım sizde faydalanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?