Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Editor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kese ve bebek net ne zaman gözüküyor ne zaman doktora gitmeliyim sizce kızlar Hepiniz gittiniz mi doktora yoksa daha erken mi

Kese ve bebek net ne zaman gözüküyor ne zaman doktora gitmeliyim sizce kızlar Hepiniz gittiniz mi doktora yoksa daha erken mi

Herkesin değişiyor net bir şey yok anladığım kadarıyla ama 5. Haftada kese 6. Haftada kalp atışı diyorlar genelde

Yumurtlamadan 33 gün sonra kese görüldü. Benimde 2 kez bakıldı gerçekten rahat ol benimki 2.5 kat artmıştı senin 3.5sa arkana yaslan bekle

kızlar bende çarşamba günü kese+kalp atışı için gidicem 6+5 olucam kalp atışı duyulur herhalde o zaman.. Tabi ya kalp atışı yoksa diye de korkuyorum

kızlar bende çarşamba günü kese+kalp atışı için gidicem 6+5 olucam kalp atışı duyulur herhalde o zaman.. Tabi ya kalp atışı yoksa diye de korkuyorum
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bende tam 7. Haftam dolunca gideceğim haftaya salı çarşamba, bende de endişe var umarım her şey yolundadır

Allahin izniyle cnm sağlıkla bir şekilde ilerleyelim.

Ah çok geçmiş olsun canım bu vesileyle iyi bir doktorla denk gelmiş oldunuz. Ne güzel ilgilenmiş bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız, bugün bana moral oldunuz.
Benim doktor kontrolüm aslında önümüzdeki pazartesi idi. Burada randevu bulmak oldukça güçmüş. Böyle olumsuz bir süreç yaşayınca bugün acile gittik. Yatış verilince korktuk haliyle özele geldik, o da sürecin normal olduğunu kanama alanımın olmadığını söyledi, ilaç başladı. Eşimle aynı kan grubuna sahibiz, kan uyuşmazlığımız yok şükür. Bu kadar ilgiyle mesajınız için çok teşekkür ederim.
Kuzum haftası yazmıyor bildiğim sadece 12 mm kese olduğu, gerçekten çok yakın ilerliyoruz
Ben de önümüzdeki pazartesi olan doktordan bu söylemleri yüzünden çekindim bir bakayım dedim mhrs ye çarşamba gününe başka doktora randevu açılmış nasipse ona gideceğim
Öyle olumsuz geçen bir gün yaşadım ki, en azından 2 gün sonra içimi ferahlatacak şeyler duyar ya da görürüm inşallah

Hepimizin ortak korkusu ben de 6+5 te gidecegim Perşembe günü inşallah sağlıkla bebişi görürüz

Yumurtlamadan 33 gün sonra kese görüldü. Benimde 2 kez bakıldı gerçekten rahat ol benimki 2.5 kat artmıştı senin 3.5sa arkana yaslan bekle
Yani şöyle iki günde değil iki buçuk günde tam olarak 60 saat vardı arada ve %212 artış vardı umarım yarın keseyi görürüm

Ben 5+4 de gittim anca keseyi görürüz derken ultrasonda 6+2 göründüğünü söyledi doktor ve bi anda sesi açtı sanki kalp atışını duyduk çok güzel bi andı eşimin sevinci ayrı bende şaşkınlıkla birlikte ağlama tuttu..Hepinizden böyle güzel haberler almak için beklemedeyim haberdar edin

Kızlar doktor ultrasonda keseyi göremedi yine. Kan verdim betam 3800 çıktı. Betam da yüksek aslında niye görünmüyor bu kese. Ne olabilir iyice kafam karıştı.

Merhabalar bu gece itibari ile 4+5 deyiz. Çok heyecanlıyım tam 5.haftamda doktora gitmeyi düşünüyorum. Çok sabırsızlanıyorum ailenize ve arkadaşlarınıza söylemek için kalp atışını duymayı mı beklediniz yoksa keseyi gördükten sonra söylediniz mi acaba ? İlk gebeliğim kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…