Evet o yüzden aslında bekliyorum gitsem de bir şeye yaramayacak yarın yeniden kan verip artışa bakacağımgünaydınn, ay hadi hayırlı olsun. kanda değer düzenli yükseliyorsa sorun yok demektir, zaten doktora gitsen de o da kan tahlili veriyor sadece :) dayanabilirsen 7. haftaya kadar dayanmak mantıklı diğer türlü git gel stres oluyormuş insan
Kaç haftalıkken karından göründü acabagünaydınn, bugün keseyi gördük çok şükür. karından baktı sadece. haftaya cuma kalp atışı için gidicez inşallah
sat 6 temmuz 5+2 bu tarihe göre. doktor kese 4,5-5 haftaya uygun dediKaç haftalıkken karından göründü acaba
Benimde sat 8 temmuz şuan 5+0 3 gün sonra doktora gitmeyi planlıyorum karından görünür mü acabasat 6 temmuz 5+2 bu tarihe göre. doktor kese 4,5-5 haftaya uygun dedi
cihazın yeni olması etki ediyormuş görüntülenmesine, inşallah güzelce görürsünüzBenimde sat 8 temmuz şuan 5+0 3 gün sonra doktora gitmeyi planlıyorum karından görünür mü acaba
İnşallah ya bakalımcihazın yeni olması etki ediyormuş görüntülenmesine, inşallah güzelce görürsünüz
Evet canım gitsen de kese görünmeyecek, bu sefer rahimde kese yok dış gebelik mi ki diye evham yapıyor insan. En iyisi 6 haftalık olana kadar beklemek bence. Tabi bunu daha önce bir doğum yapmış olan ben yazıyorumKızlar günaydın aranıza daha dün katıldımadete 2 gün kala 32.21 değerle gebe olduğumu öğrendim ama çok endişeliyim artacak mı kimyasal mı boş mu dış mı derken korkuyorum çok istediğim bir gebelikti bu duygularla nasıl başa çıktınız ? Henüz doktora gitmedim 2000 değere kadar beklemeyi düşünüyorum 3-4 kez kan verip düzenli artışa bakacağım şimdi gitsem de zaten görecek bir şey yok sizce doğru bir yol mu izliyorum
Çok belirtim yolum kaşıklarım ağrıyor biraz belim şişkinlik hissi bir deEvet canım gitsen de kese görünmeyecek, bu sefer rahimde kese yok dış gebelik mi ki diye evham yapıyor insan. En iyisi 6 haftalık olana kadar beklemek bence. Tabi bunu daha önce bir doğum yapmış olan ben yazıyorumilk çocuğumda 6 haftalık olana kadar 3 kez doktora gitmiştim acillerde kan verip beta takibi yaptırmıştım. Güzel heyecanlar, tadını çıkarmak lazım, ikinci çocukta o heyecan kalmamış bende
Benim de göğüslerimde hiçbir belirti yok. Herkeste her belirti olmayabilir. Seninle aynı belirtilerimiz hatta. Endişe edecek hiçbir şey yokÇok belirtim yolum kaşıklarım ağrıyor biraz belim şişkinlik hissi bir deama göğüslerimde hiçbir şey yok kötüyse diye çok korkuyorum
İnşallah kan yarın güzel gelirBenim de göğüslerimde hiçbir belirti yok. Herkeste her belirti olmayabilir. Seninle aynı belirtilerimiz hatta. Endişe edecek hiçbir şey yok
Günaydın kuzum beta artışını bir kaç kez takip et düzenliyse ve ağrın sızın dayanılmaz olmadığı sürece hiç bir sıkıntı yok. 7. Hafta içinde gidersen herşeyi görmüş olursun ama baktın stres yapıyorsun betan tahmini 5000lerdeyken gidersin karından görünürKızlar günaydın aranıza daha dün katıldımadete 2 gün kala 32.21 değerle gebe olduğumu öğrendim ama çok endişeliyim artacak mı kimyasal mı boş mu dış mı derken korkuyorum çok istediğim bir gebelikti bu duygularla nasıl başa çıktınız ? Henüz doktora gitmedim 2000 değere kadar beklemeyi düşünüyorum 3-4 kez kan verip düzenli artışa bakacağım şimdi gitsem de zaten görecek bir şey yok sizce doğru bir yol mu izliyorum
Amin canım benimm herkesin bu süreci çok güzel geçsin inşallahh bebeklerimiz sağlıkla doğsunlar büyüsünlerİnşallah kan yarın güzel gelirsizin de gebeliğiniz sağlıkla ilerler bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Ay gerçekten beni bugün bir telaş bastıGünaydın kuzum beta artışını bir kaç kez takip et düzenliyse ve ağrın sızın dayanılmaz olmadığı sürece hiç bir sıkıntı yok. 7. Hafta içinde gidersen herşeyi görmüş olursun ama baktın stres yapıyorsun betan tahmini 5000lerdeyken gidersin karından görünür
mide bulantısı iğrenç bişey ama ona bile seviniyorum herşey yolunda ilerliyor demekki diye iyice ruh hastasına bağladımGünaydın kızlarbugün herkeste bir gerginlik var anlaşılan.. bu korkular ne zaman geçecek acaba
GünaydınGünaydın kızlarbugün herkeste bir gerginlik var anlaşılan.. bu korkular ne zaman geçecek acaba
güzel haberler alırsın inşallahGünaydınben de uyuyamadım rüyamda eşim de randevumu değiştiriyordu saçma sapan rüyalar gördüm. 13.10 da randevum var. Bir duş aldım kahvaltı edeceğim midem heyecandan bir garip. Dualarınıza talibim. Yumurtlamaya göre 5+1 SATA göre 5+4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?