Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet o yüzden aslında bekliyorum gitsem de bir şeye yaramayacak yarın yeniden kan verip artışa bakacağım ne zor bir yolmuş ya çok endişe dolu

kızlar benim bir sorum var açık kan şekerim 107 çıkıyor, doktor bu problem olur diyip korkuttu beni. böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce

Evet canım gitsen de kese görünmeyecek, bu sefer rahimde kese yok dış gebelik mi ki diye evham yapıyor insan. En iyisi 6 haftalık olana kadar beklemek bence. Tabi bunu daha önce bir doğum yapmış olan ben yazıyorum ilk çocuğumda 6 haftalık olana kadar 3 kez doktora gitmiştim acillerde kan verip beta takibi yaptırmıştım. Güzel heyecanlar, tadını çıkarmak lazım, ikinci çocukta o heyecan kalmamış bende

Çok belirtim yolum kaşıklarım ağrıyor biraz belim şişkinlik hissi bir de ama göğüslerimde hiçbir şey yok kötüyse diye çok korkuyorum

Çok belirtim yolum kaşıklarım ağrıyor biraz belim şişkinlik hissi bir de ama göğüslerimde hiçbir şey yok kötüyse diye çok korkuyorum
Benim de göğüslerimde hiçbir belirti yok. Herkeste her belirti olmayabilir. Seninle aynı belirtilerimiz hatta. Endişe edecek hiçbir şey yok

Benim de göğüslerimde hiçbir belirti yok. Herkeste her belirti olmayabilir. Seninle aynı belirtilerimiz hatta. Endişe edecek hiçbir şey yok
İnşallah kan yarın güzel gelir sizin de gebeliğiniz sağlıkla ilerler bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Günaydın kuzum beta artışını bir kaç kez takip et düzenliyse ve ağrın sızın dayanılmaz olmadığı sürece hiç bir sıkıntı yok. 7. Hafta içinde gidersen herşeyi görmüş olursun ama baktın stres yapıyorsun betan tahmini 5000lerdeyken gidersin karından görünür

Ay gerçekten beni bugün bir telaş bastı yarın gidip kan vercem hemen

kendi doktoruma randevu bulamayınca 5+6 da başka bir doktora gittim bende dayanamayıp 2 kere kahverengi lekenlenmem olmuştu o yüzden karından bakalım dedi kese ve bebek göründü çok şükür şuan her şey olması gerektiği gibi kalp atışını duyamadı vajinal baksak duyarız belki ama kanaman olduğu için önermiyorum şuan 1 hafta sonra bakalım tekrar dedi 6+3 te kendi doktoruma gidicem bakalım o ne diyecek inşallah kalp atışı da duyulur bu sefer bir de benim beta değerim tekil gebeliğe göre biraz yüksekmiş ikiz olabilir ama şuan tek kese görünüyor oda haftaya netleşir dedi ikiz olursa ne yaparım hiç bilmiyorum bir korku sardı

Günaydın kızlar bugün herkeste bir gerginlik var anlaşılan.. bu korkular ne zaman geçecek acaba

Günaydın kızlar bugün herkeste bir gerginlik var anlaşılan.. bu korkular ne zaman geçecek acaba
Günaydın ben de uyuyamadım rüyamda eşim de randevumu değiştiriyordu saçma sapan rüyalar gördüm. 13.10 da randevum var. Bir duş aldım kahvaltı edeceğim midem heyecandan bir garip. Dualarınıza talibim. Yumurtlamaya göre 5+1 SATA göre 5+4

güzel haberler alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…