Yaa 2.ay mı eyvah eyvahEvet evet ondan zaten biliyorum ama 2.ayda çıkacakmış az kaldı
Biz de artık ikinciyi düşünsek mi dedik çat diye oluverdiMerhaba, ben de nisan annesi olucam sanirim, 2. Bebegim olucak kismetse, ilk bebek zor olmustu 2. De hemen olmaz diye korunmayi biraktik bu sefer çat diye oldu o yuzden şoktayim
2. Bebegi olan var mi burda? Nasi bakicm napicam diye biraz kotu hissediyorum, ayni seyileri hisseden var mi?
Ay ayni dusunceler iste, sana sarilip aglamak istedim, kac yasinda ilk cocugun? Bnmki 3yaş ve full herseyi benle yapiyor suanBiz de artık ikinciyi düşünsek mi dedik çat diye oluverdipek hazır değilmişim aslında. İlk çocuktaki gibi heves ve heyecanı hissedemedim. İlk çocuğa haksızlık mı olacak endişesi bitmiyor bir şekilde bakıcaz arkadaşım onda sıkıntı yok ama ilk çocuktan ilgi alakayı azaltmadan nasıl bakıcaz onu bilemiyorum
Benim her geçen gün daha da kötüleşiyor bulantılar baş ağrısı ara sıra midem çok yanıyor 39 kilo :) 1 kilo almışım şimdidenGünaydın bebişlerben bugün biraz daha iyiyim dün çok zor birgündü bulantı baş ağrısı halsizlik kombo oldu sizler nasılsınız ? Kaç kiloyla hamile kaldınız ilk trimesterda + kaç olacağız acaba :)
Ayy kızlar bunlar nasıl kilolar maşallah boylar ne?Benim her geçen gün daha da kötüleşiyor bulantılar baş ağrısı ara sıra midem çok yanıyor 39 kilo :) 1 kilo almışım şimdiden
Canım benimmmmAy ayni dusunceler iste, sana sarilip aglamak istedim, kac yasinda ilk cocugun? Bnmki 3yaş ve full herseyi benle yapiyor suan
158 :) sağol canım çırpı gibi valla
Ay maşallah ya ben de 160ım ama kilom şuan 54 üst sınırdayım şuan normal kilom 50 aslında. Bulantı kusma vs yok şuan ama çok dikkat etmeyi düşünüyorum158 :) sağol canım çırpı gibi vallaama neyseki ufak gösteriyor kimse 34 olduğuma inanmıyor ama çocuktan sonra nasıl olur bilemiyorum tabi
Benimkiler de yakin ama pek cocuk bakimina girmiyolar, ilkinde de hastaneden eve geldik gece esimle ikimiz kaldik hicbse bilmedigimiz halde, hem ben istemedim kimseyi hem de onlarin da cok kalasi yok gibiydi, kolaylastiricaklarina zorlastiricak gibiydiler ah ah vah vahla, o yuzden baya korkuyorum ikincideCanım benimmmmBenimki 2 yaşında çok daha küçük annemler ablamlar yakın oturuyoruz ona güvendim bakım konusunda ama anne kuzusu daha yaa. Hep beni istiyor bu ara evet ilk evlada sevgi asla azalmıyor ama şimdiden bile gösterdiğim ilgi istemeden azalıyor. Bulantım oluyor, yorgunluk çok oluyor, ihmal ediyorum oynayamıyorum onunla öncesi kadar
Senin ailen yakın mı bulantın halsizliğin nasıl
Ablamdan biliyorum ilk başlarda ağlardi ikisi art arta oldu diye 20 ay araları çocukların şimdi ikisi birbirine destekçi oldu ablam çalışıyor onlar abi kardeş evde birbirlerini idare ediyorlar zor gelebilir evet ama Allah nasip etmiş bı kere kızlar şükredin ona göre de gücünü verir insallahAy ayni dusunceler iste, sana sarilip aglamak istedim, kac yasinda ilk cocugun? Bnmki 3yaş ve full herseyi benle yapiyor suan
Valla dogru soyluyosun aslinda da hormoniler şaha kalkmis endiseler dört nala geliyo, bi anim bi animi tutmuyo, ilk cocuk icin endiseler de cok, Allah yardimcimiz olsun zor surec bi insan olusuyo icimizde bi sekilde halledicez ama hersey olup bitene kadar da nasi olcak nasi olcak diye kendimi yicem sanirimAblamdan biliyorum ilk başlarda ağlardi ikisi art arta oldu diye 20 ay araları çocukların şimdi ikisi birbirine destekçi oldu ablam çalışıyor onlar abi kardeş evde birbirlerini idare ediyorlar zor gelebilir evet ama Allah nasip etmiş bı kere kızlar şükredin ona göre de gücünü verir insallahbenim daha yeni çocuğum olacak belki bana göre hava hoş da diyebilirsiniz ama bence Allah dağına göre kar verir biz de maddi açıdan beklenmedik bi darbe aldık yüklü miktarda bu ara ama çocuk da oldu Allah'ın hikmeti ne kadar da istiyorduk herşey üst üste geldi belki bı cocuga bile bakmakta zorlanacagiz ama hiç kendimi buruk hissetmiyorum bilmiyorum bencillik mi şuan bedenimdeki mucizenin kalp atışından değerli hiç bişey yok gibi bı tek ona kaygilaniyorum ki Kaygı bozukluğum var normalde böyle bişey başıma gelse Karalar bağlar hayattan soğumuştum ikinci cocugada paşalar gibi bakarsınız bee sıkmayın canınızı
Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah, hepimiz aliriz insallah, boyle zor seyler yasadiktan sonra gelen bebek tabiki nasil kiymetli oluyo bilirim, ilk bebegimde biz 2 sene ugrastik sebepsiz olmadi, 2 asilama denedik tutmadi sonra kendiliginden oldu, iste 2. De hemen olmazsa gec kalmayalim diye korunmayi biraktik bu da boyle bi şok oldu bizeBu arada İlk hamileligim düşükle sonuclandi bunda kalp atışını duyduk ama doktor hiç olumsuz bişey demedi bir daha ki ay diğer kontrolüne gel dedi dikkat ediyorum elimden geldigince ama korkmalimiyim içim rahat bir şekilde mi davranmaliyim bilmiyorum açıkçası tek endişem bebeğimin varlığı geri kalan herşeyin bı şekilde hallolacagina inanıyorum ya da sarpa saracak ama en önemlisi bebeklerimiz bence yadaha doğmadan çok seviyorum
Öyle tabi sen bı de tecrübelisin ben doğum nedir bilmem emzirme nedir bilmem alt nasıl değiştirilir bilmem her şey çok yabancı zor bi surec olacak ama yaşamadan da bilemicez yapacak bişey yok kendimize düşünerek ızdırap cektirmesek bariValla dogru soyluyosun aslinda da hormoniler şaha kalkmis endiseler dört nala geliyo, bi anim bi animi tutmuyo, ilk cocuk icin endiseler de cok, Allah yardimcimiz olsun zor surec bi insan olusuyo icimizde bi sekilde halledicez ama hersey olup bitene kadar da nasi olcak nasi olcak diye kendimi yicem sanirim
Bilmeyince ne oldugunu anlamadan oluveriyo bi sekilde, bilince de dusunup duruyosun iste, belki benim yapim oyle bilemedim, dusun dusun bi ise yaramiyo aslinda da iste elimde degilÖyle tabi sen bı de tecrübelisin ben doğum nedir bilmem emzirme nedir bilmem alt nasıl değiştirilir bilmem her şey çok yabancı zor bi surec olacak ama yaşamadan da bilemicez yapacak bişey yok kendimize düşünerek ızdırap cektirmesek bari
o kadar şişlik varki karnımda çok rahatsız ediyor 2 gündürhappy momda bu hafta böyle yazıyordu
“bu haftalarda karnınızın büyüdüğünü fark etmiş olmalısınız. Ancak bu karın büyümesi, düşünülenin aksine maalesef bebeğinizle alakalı değildir.
● Vücudun yeni değişimlere adapte olma sürecinde meydana gelen değişiklikler, karın bölgesinde şişliğe ve gaz problemlerine neden olabilir.”
Sende de hafif bi anksiyete bozukluğu var belki deBilmeyince ne oldugunu anlamadan oluveriyo bi sekilde, bilince de dusunup duruyosun iste, belki benim yapim oyle bilemedim, dusun dusun bi ise yaramiyo aslinda da iste elimde degil
Çok şükür bugün duyduk kalp atışını yarın tam 7 haftalık olacak. İlk çocuğumda bu kadar halsizlik ve bulantım yoktu. Ya da o zaman özgürdüm yatıp dinleniyordum ondan mı daha kolay geldi bilmiyorum. İnşallah ikinci trimesterde her şey güzel olacak yolu yarıladık.Benimkiler de yakin ama pek cocuk bakimina girmiyolar, ilkinde de hastaneden eve geldik gece esimle ikimiz kaldik hicbse bilmedigimiz halde, hem ben istemedim kimseyi hem de onlarin da cok kalasi yok gibiydi, kolaylastiricaklarina zorlastiricak gibiydiler ah ah vah vahla, o yuzden baya korkuyorum ikincide
Bende de bulanti halsizlik var, 5. Haftadayim suan, giderek articagini soyledi doktorum da, ayni sekilde ilgilenemiyorm eskisi gibi geliyo cok uzuluyorum bu duruma da, daha simdiden boyleysem dogunca napcam diye de dusunuyorum, hep bi endise
Bnm kese gorundu gecen gun ama kesenin icini goremedi henüz, 2 hafta sonra yine gidicm o zmn goruruz dedi, senin daha ileri kalp atisi fln duydunmu ?
Canım benim bebiş rızkıyla gelir hiç endişe etmeAblamdan biliyorum ilk başlarda ağlardi ikisi art arta oldu diye 20 ay araları çocukların şimdi ikisi birbirine destekçi oldu ablam çalışıyor onlar abi kardeş evde birbirlerini idare ediyorlar zor gelebilir evet ama Allah nasip etmiş bı kere kızlar şükredin ona göre de gücünü verir insallahbenim daha yeni çocuğum olacak belki bana göre hava hoş da diyebilirsiniz ama bence Allah dağına göre kar verir biz de maddi açıdan beklenmedik bi darbe aldık yüklü miktarda bu ara ama çocuk da oldu Allah'ın hikmeti ne kadar da istiyorduk herşey üst üste geldi belki bı cocuga bile bakmakta zorlanacagiz ama hiç kendimi buruk hissetmiyorum bilmiyorum bencillik mi şuan bedenimdeki mucizenin kalp atışından değerli hiç bişey yok gibi bı tek ona kaygilaniyorum ki Kaygı bozukluğum var normalde böyle bişey başıma gelse Karalar bağlar hayattan soğumuştum ikinci cocugada paşalar gibi bakarsınız bee sıkmayın canınızı
Benim de günlerdir öyleo kadar şişlik varki karnımda çok rahatsız ediyor 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?