Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bir uygulama indirdim dr banu çiftçi yazınca çıkıyor her hafta özel bilgilendirmeler veriyor baya detaylı bir uygulama yapmışlar sevdim ama bugün açılmadı nedense internetimde sorun var heralde bakmak isteyen olursa ben sevdim isim bulma bölümü bile eklemişler

Erken olur gibi ama herkes için farklı oluyor diyorlar. Açıkçası ben kese içerisinde yolc görünsün onu istiyorum sadece. Yani boş gebelik olmadığından emin olalım yeterli sanırım
Şuan ben de ilk etapta onu istiyorum. Pazartesi randevum var bakalım 6+2 olacak sata göre

Kızlar ya afedersiniz çok fena ishal oldum. Var mı önerileriniz? Kaç gündür evdeyim öyle dışardan bir şey de yemedim

Arkadaşlar ben yine diş gebelik yaşıyorum. Yatış yapıldı kürtaj olcam.
Çok Üzüldüm bu son olsun gerçekten sağlıkla yeni bir hamilelik gelsin.geçmiş olsun. Daha önce HSG filmi çekildiniz mi sanırım tıkanıklık vesaire olduğunda dış gebelik olabiliyormuş

Kızlar ya afedersiniz çok fena ishal oldum. Var mı önerileriniz? Kaç gündür evdeyim öyle dışardan bir şey de yemedim
Canım leblebi ve gazoz Çok iyi diyorlar aynı anda ama ben daha önce kışın çok kötü ishal yaşadığımda reflor kullandım probiyotik. Hamilelere uygun probiyotik alabilirsin diğerleri maalesef hemen geçirmiyor çok geçmiş olsun ilerlemeden tedavisini ol hemen

Reflor içtim hemen kuzum bakalım hala azalarakta olsa devam ediyor. Kaç gündü aşırı hazımsızlık ve şişkinlik yaşıyordum belki onun sonucudur bilemedim teşekkür ederim bu arada

Erken olur gibi ama herkes için farklı oluyor diyorlar. Açıkçası ben kese içerisinde yolc görünsün onu istiyorum sadece. Yani boş gebelik olmadığından emin olalım yeterli sanırım
ben de yarın gideceğim bakalım, inşallah kalp atışını da duyarız 5+6 oluyor

ben bir fincan şekersiz türk kahvesi içiyorum. öğleden sonra halsizlik oluyor iyice, çalıştığım için anca kahve tutuyor beni. en iyisi yarın doktoruma sorayım bi
Bana da bir fincan türk kahvesine izin verdi dediğiniz gibi çalışırken ancak o ayıltıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…