- 17 Nisan 2021
- 14
- 20
- 38
selamlar, güzel haberlerinizi alırız inşallahKizlar dua edin 6 haftaligim ve kalp atışını duyayım bugün randevum var
Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun umarım sorunsuz atlatırsınız.Arkadaşlar ben yine diş gebelik yaşıyorum. Yatış yapıldı kürtaj olcam.
Erken olur gibi ama herkes için farklı oluyor diyorlar. Açıkçası ben kese içerisinde yolc görünsün onu istiyorum sadece. Yani boş gebelik olmadığından emin olalım yeterli sanırımEvet bakalım hayırlısı:) kalp atışı için erken olur dimi
Şuan ben de ilk etapta onu istiyorum. Pazartesi randevum var bakalım 6+2 olacak sata göreErken olur gibi ama herkes için farklı oluyor diyorlar. Açıkçası ben kese içerisinde yolc görünsün onu istiyorum sadece. Yani boş gebelik olmadığından emin olalım yeterli sanırım
Üzüldüm bu son olsun gerçekten sağlıkla yeni bir hamilelik gelsinArkadaşlar ben yine diş gebelik yaşıyorum. Yatış yapıldı kürtaj olcam.
Çok Üzüldüm bu son olsun gerçekten sağlıkla yeni bir hamilelik gelsin.geçmiş olsun. Daha önce HSG filmi çekildiniz mi sanırım tıkanıklık vesaire olduğunda dış gebelik olabiliyormuşArkadaşlar ben yine diş gebelik yaşıyorum. Yatış yapıldı kürtaj olcam.
Canım leblebi ve gazoz Çok iyi diyorlar aynı anda ama ben daha önce kışın çok kötü ishal yaşadığımda reflor kullandım probiyotik. Hamilelere uygun probiyotik alabilirsin diğerleri maalesef hemen geçirmiyor çok geçmiş olsun ilerlemeden tedavisini ol hemenKızlar ya afedersiniz çok fena ishal oldum. Var mı önerileriniz? Kaç gündür evdeyim öyle dışardan bir şey de yemedim
Canım 4 temmuz değil miydi satın. 6+3 oluyor ptesiŞuan ben de ilk etapta onu istiyorum. Pazartesi randevum var bakalım 6+2 olacak sata göre
geçmiş olsun, Allah şifa versinArkadaşlar ben yine diş gebelik yaşıyorum. Yatış yapıldı kürtaj olcam.
kızına verebildin mi müjdeyiCanım 4 temmuz değil miydi satın. 6+3 oluyor ptesi
allah şifa versin canım hızlıca toparlanırsın inşallahArkadaşlar ben yine diş gebelik yaşıyorum. Yatış yapıldı kürtaj olcam.
Reflor içtim hemen kuzum bakalım hala azalarakta olsa devam ediyor. Kaç gündü aşırı hazımsızlık ve şişkinlik yaşıyordum belki onun sonucudur bilemedimCanım leblebi ve gazoz Çok iyi diyorlar aynı anda ama ben daha önce kışın çok kötü ishal yaşadığımda reflor kullandım probiyotik. Hamilelere uygun probiyotik alabilirsin diğerleri maalesef hemen geçirmiyor çok geçmiş olsun ilerlemeden tedavisini ol hemen
6 temmuz canımcımCanım 4 temmuz değil miydi satın. 6+3 oluyor ptesi
ben de yarın gideceğim bakalım, inşallah kalp atışını da duyarız 5+6 oluyorErken olur gibi ama herkes için farklı oluyor diyorlar. Açıkçası ben kese içerisinde yolc görünsün onu istiyorum sadece. Yani boş gebelik olmadığından emin olalım yeterli sanırım
6sı olunca 6+1 olmuyor mu pazartesi :) benim de 6sı6 temmuz canımcımuygulama öyle hesaplıyor bilmiyorum ki
Bana da bir fincan türk kahvesine izin verdi dediğiniz gibi çalışırken ancak o ayıltıyor :)ben bir fincan şekersiz türk kahvesi içiyorum. öğleden sonra halsizlik oluyor iyice, çalıştığım için anca kahve tutuyor beni. en iyisi yarın doktoruma sorayım bi
ay içimi rahatlattınız teşekkür ederim :) haftasonu içmiyorum zaten :)Bana da bir fincan türk kahvesine izin verdi dediğiniz gibi çalışırken ancak o ayıltıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?