Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kese göründükten sonra beta vermek anlamlı mı bir şey hissetmediğim için acaba bi sorun mu var bebek büyümüyor mu diye düşünüyorum beta verip baktırmalı mıyım
Merhaba canım hayırlı olsun Bence kendini strese koymamalısın. Zaten inan bana günden güne belirtilerini artacak. Midemde bir şişkinlik arttı ağrı var arada öyle bir tansiyonum düşüyor gibi oluyor öğürmelerim çoğaldı. Allah korusun sağlıksız bir gebelikte de Beta arttığı için bunu bir güvencesi yok bence rahatla ve zamanın geçmesini bekle

Ultrasonda kalp atışını dinlemek zarar veriyor diyen bir doktorun videosuna denk düştüm ne yapmak lazım o halde
Evet küçükken dinletmeyi önermiyor Doktorlar genelde. Sesini duymanın çok bir önemi yok aslında orada kalp atışını görmek bile yeterlidir inşallah görürüz daha sonra büyüdkce hep dinleyecegız zaten. Kızım da kalp atışını tam anlamıyla adetten 28gün sonra duyduk doktorum kese için adet gününden 12 gün sonra o randevudan da 16 gün sonra randevu vermişti kalp atışını dinletmişti yani çok erken zaman olmamıştı sanırım bu 5 ve 6 haftalar falan riskli biraz

Evt arastirmak lazim oncesinde baya biseyler, soylediniz mi kardesin olucak diye ?
Söylüyoruz sürekli, kardeşin gelsin mi diyoruz, gelsin diyor. Ama anlamıyor 2 yaşında olduğu için kardeş kavramı henüz yok siz söylediniz mi? 3 yaş çocuğu biliyor mu kardeşin ne olduğunu

Hanımlar bir de doktor belirleme işini neye göre karar vereceğim ilk muayenem için devlet hastanesinden rast gele birinden aldım şehir dışında bir yer süreçte mantıksız mı oluyor
Şehir dışı zorlar canım yaa. Ayda bir gidiliyor genelde kontrole. Hatta son haftalarda haftada bir nstye giriliyor. Yakın hastane her zaman iyidir. Ben mesela ilk hamileliğimde yarım saat mesafede bir yere gidiyordum, şimdi o süreyle uğraşmamak için 15 dklık hastaneye gidicem. Ama tabi içine aşırı sinen mükemmel ötesi bir doktorsa fizanda olsa gidilir

Ultrasonda kalp atışını dinlemek zarar veriyor diyen bir doktorun videosuna denk düştüm ne yapmak lazım o halde
6+6da dinledik, geçen hafta 5+4 te gitmiştik, onda da dinlemeyi denedik. Oğlumda da 6 haftalıkken dinlemiştik. Benim düşüncem şu, ne olacağı varsa o olur, bebeklerimiz minicik olsa bile çok güçlü ve çok korunaklı bir yerde

Maşallah sen bir taneyi 6,5 yaşa kadar getirmişsin canım diğerine de öyle bir bakarsın ki bi de abla demek küçük anne demek. Yardımcın da var daha ne olsun ama sil baştan başlama fikri bana da hep zor gelmiştir, o yüzden arayı çok açmadan, rahatlığa kavuşamadan yaptım ikinciyi

Allah yardım eder canım bi süre zorlanırsın ama büyüyünce rahat edersin üzüülme. Evet ben de inanıyorum o benım minik bakıcım minik arkadasın minik yardımcım olacak. Çok hevesli zaten eminim kı yemegmı yaparken ble oyalayacak ilk çocuktan daha kolay gececek

Zaman hiç geçmiyor.her sabah bugünde biraz büyüdü diyorum.ikindi oluyor neyse bugün bitmek üzere diyorum 6+3 oldum bende bu konuda müzdaribim :) normalde zaman akıp gider sanki durdu.ilk 3 ay geçerdi tam daha içim rahat edecekti

Kızlar yaa kullananlar bu sigara işini naptınız bugün tam 5 haftalığız sigarayı bıraktım ama zorlanıyorum ya resmen depresyona girdim

Kızlar yaa kullananlar bu sigara işini naptınız bugün tam 5 haftalığız sigarayı bıraktım ama zorlanıyorum ya resmen depresyona girdim
Ben hiç zorlanmadan birden birakabildim psikolojik olarak herhalde direkt bı tiksinme geliyo bana hamile kalınca bu konuda şanslıyım hiç aklıma bile gelmiyor eşim içtigi halde

Ne güzel yaaa beni şeytan dürtüyo habire
Burda okumuştum canı isteyince çubuk tarçını sigara gibi içine çekerek bı sure sonra alisip sigara istemiyormuşsun bende saç boyası konusuna takiğim onu araştiriyorum 1 ay sonra 3 aylik olacagiz düğünler de var sarı saçın dibi şimdiden geldi kimi 3 aydan sonra fazla etkilemiyor diyor kimi etkiliyor diyor bu konuda bilgisi olan da beni bilgilendirsin lütfen

Evet temmuz geçmedi ağustos çok hızlı geçiyor diye geyikler dönüyor bende tam tersi hatta eşim benden daha fena. Kalp atışını duysak o zaman rahatlayacağız. Bi taraftan kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum bi taraftan eşimi. Söyleme kimseye diyorum şimdiden 8 10 kişiye söylemiş bile. Her gün uyarıyorum bu son diyor. Tehlikelerden bahsediyorum bak yapma diyorum. Dün instagramdan paylaşmaya ramak kala engelledim yok daha neler diye bi de ben klimadan hasta oldum ne gebelik belirtisi ne hastalık belirtisi çözemiyorum. Yolunda mı herşey anlayamıyorum.
Bu arada siz kalp atışını duydunuz mu karnınızda şişlik var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…