Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

ay içimi rahatlattınız teşekkür ederim :) haftasonu içmiyorum zaten :)
Ne demek değil mi o kadar olsun :) americano latte filan içersen de çok az kahveli bol sulu veya sütlü tercih edebilirsin dedi çayı sormadım ama bir bardak açık çaya izin veriliyor herhalde

Ne demek değil mi o kadar olsun :) americano latte filan içersen de çok az kahveli bol sulu veya sütlü tercih edebilirsin dedi çayı sormadım ama bir bardak açık çaya izin veriliyor herhalde
çay hiç aramam, kahveyi sütlü içmek yerine içmemeyi tercih ederim :) hamilelik öncesi günde 2 fincan americano 2 fincan filtre kahve tüketiyordum. şimdi küçük bir fincan türk kahvesini çok görmesinler

Aaaa merhaba cnm bende tup bebekte hamile kaldım 6+0 im bende

çay hiç aramam, kahveyi sütlü içmek yerine içmemeyi tercih ederim :) hamilelik öncesi günde 2 fincan americano 2 fincan filtre kahve tüketiyordum. şimdi küçük bir fincan türk kahvesini çok görmesinler
aynen ben de aynı şekilde o kadardan bir şey olmaz ahaha

Çay tüketimi o kadar sınırlı değil kızlar koyu olmadığı sürece üç dört bardağa izin var hatta bir tane doktor YouTube'da çok tatlı anlatıyor biz Türkler olarak çayı gebelerimize nasıl yasaklayalım diye ben de 3 bardak falan içiyorum bir tane de Türk kahvesine izin var

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende happy mom uygulaması var onu kullanıyorum. Forumu da var. Güzel bir uygulama. Hatta oğlum doğduğunda happy kids le devam etmiştim. Bu da happy momın devamı

Keseyi dün gördük doktor arayısındayım henüz Ankara'da bi dahaki ne zaman olur bende net bilmiyorum.bugün tekrar kan verdim kontrol amaçlı.siz kalp atışı için mi randevu aldınız?
Ben sadece beta takibi yaptım ilk defa gidicem doktora 6. Hafta oluyor cuma işte kalp atışı duyulmaz galiba kese bebiş gözükür belki

happy momda bu hafta böyle yazıyordu
“bu haftalarda karnınızın büyüdüğünü fark etmiş olmalısınız. Ancak bu karın büyümesi, düşünülenin aksine maalesef bebeğinizle alakalı değildir.
● Vücudun yeni değişimlere adapte olma sürecinde meydana gelen değişiklikler, karın bölgesinde şişliğe ve gaz problemlerine neden olabilir.”

Ben sadece beta takibi yaptım ilk defa gidicem doktora 6. Hafta oluyor cuma işte kalp atışı duyulmaz galiba kese bebiş gözükür belki
Bana da Ağustos sonu duyulabilir dedi doktor keseyi görün de hayırlısyla sonra onu da duyarz inşallah

Merhaba, ben de nisan annesi olucam sanirim, 2. Bebegim olucak kismetse, ilk bebek zor olmustu 2. De hemen olmaz diye korunmayi biraktik bu sefer çat diye oldu o yuzden şoktayim
2. Bebegi olan var mi burda? Nasi bakicm napicam diye biraz kotu hissediyorum, ayni seyileri hisseden var mi?

Evet evet ondan zaten biliyorum ama 2.ayda çıkacakmış az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…