Ne demek değil mi o kadar olsun :) americano latte filan içersen de çok az kahveli bol sulu veya sütlü tercih edebilirsin dedi çayı sormadım ama bir bardak açık çaya izin veriliyor herhaldeay içimi rahatlattınız teşekkür ederim :) haftasonu içmiyorum zaten :)
çay hiç aramam, kahveyi sütlü içmek yerine içmemeyi tercih ederim :) hamilelik öncesi günde 2 fincan americano 2 fincan filtre kahve tüketiyordum. şimdi küçük bir fincan türk kahvesini çok görmesinlerNe demek değil mi o kadar olsun :) americano latte filan içersen de çok az kahveli bol sulu veya sütlü tercih edebilirsin dedi çayı sormadım ama bir bardak açık çaya izin veriliyor herhalde
Aaaa merhaba cnm bende tup bebekte hamile kaldım 6+0 im bendeMerhaba herkese,
Bu foruma ilk mesajım, o yüzden biraz heyecanlıyım.
Bu gruba da yazabildiğime inanamıyorum. Bugün itibariyle 6+0 hamileyim. Tüp bebek ile hamile kalabildim, benim için mucize gibi bir şey
Hollanda’da yaşıyorum, o yüzden sizler gibi istediğim zaman randevu alıp doktora gidemiyorum ama sizin verdiğiniz bilgiler bana çok yardımcı oluyor.
İlk ultrasonum 22 Ağustos’da, heyecanla bekliyoruz..
Size ufak bir sorum vardı. Hamilelik takibi için hangi appleri kullanıyorsunuz? Bazıları ücretli ücretsiz, biraz kararsız kaldım.
Herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hamilelik dönemi geçirmesini diliyorum
aynen ben de aynı şekilde o kadardan bir şey olmaz ahahaçay hiç aramam, kahveyi sütlü içmek yerine içmemeyi tercih ederim :) hamilelik öncesi günde 2 fincan americano 2 fincan filtre kahve tüketiyordum. şimdi küçük bir fincan türk kahvesini çok görmesinler
A ben 4 temmuz sanıyordum karıştırdım6 temmuz canımcımuygulama öyle hesaplıyor bilmiyorum ki
Çay tüketimi o kadar sınırlı değil kızlar koyu olmadığı sürece üç dört bardağa izin var hatta bir tane doktor YouTube'da çok tatlı anlatıyor biz Türkler olarak çayı gebelerimize nasıl yasaklayalım diye ben de 3 bardak falan içiyorum bir tane de Türk kahvesine izin varNe demek değil mi o kadar olsun :) americano latte filan içersen de çok az kahveli bol sulu veya sütlü tercih edebilirsin dedi çayı sormadım ama bir bardak açık çaya izin veriliyor herhalde
Şimdi gördüm bu yazdığınızı Allahım sabır versin geçmiş olsunArkadaşlar ben yine diş gebelik yaşıyorum. Yatış yapıldı kürtaj olcam.
Umarııım lütfen haber verinben de yarın gideceğim bakalım, inşallah kalp atışını da duyarız 5+6 oluyor
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba herkese,
Bu foruma ilk mesajım, o yüzden biraz heyecanlıyım.
Bu gruba da yazabildiğime inanamıyorum. Bugün itibariyle 6+0 hamileyim. Tüp bebek ile hamile kalabildim, benim için mucize gibi bir şey
Hollanda’da yaşıyorum, o yüzden sizler gibi istediğim zaman randevu alıp doktora gidemiyorum ama sizin verdiğiniz bilgiler bana çok yardımcı oluyor.
İlk ultrasonum 22 Ağustos’da, heyecanla bekliyoruz..
Size ufak bir sorum vardı. Hamilelik takibi için hangi appleri kullanıyorsunuz? Bazıları ücretli ücretsiz, biraz kararsız kaldım.
Herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hamilelik dönemi geçirmesini diliyorum
Ben sadece beta takibi yaptım ilk defa gidicem doktora 6. Hafta oluyor cuma işte kalp atışı duyulmaz galiba kese bebiş gözükür belkiKeseyi dün gördük doktor arayısındayım henüz Ankara'dabi dahaki ne zaman olur bende net bilmiyorum.bugün tekrar kan verdim kontrol amaçlı.siz kalp atışı için mi randevu aldınız?
6sı olunca 6+1 olmuyor mu pazartesi :) benim de 6sı
Uygulama bu şekildr hesapladı kızlarA ben 4 temmuz sanıyordum karıştırdım
happy momda bu hafta böyle yazıyorduKızlar ben 45kgmım karnım hep düzdür ama şuan inanılmaz ayva gibi böyle 3 aylık gibi çok hosuma gidiyor. 2. Cocukda karın hemen ckar diyorlar ama bu kadar da olmaz sanırım. 2 , 3 cocugu olan var mı aydınlatsın beni
Gittim canım, belli belirsiz gördü gibi ama bu 10 gün kritik dedi bakalım. Senin keyifler nasıl, ne zaman çağırmıştı tekrar
Ay sevindim cnm hadi sağlıcakla inşallahGittim canım, belli belirsiz gördü gibi ama bu 10 gün kritik dedi bakalım. Senin keyifler nasıl, ne zaman çağırmıştı tekrar
İnşallah olmaz canım benimAy sevindim cnm hadi sağlıcakla inşallah8 ağustos da gitmiştim 8 eylülde gideceğim inşallah cnm bi sorunum olmazsa
Bana da Ağustos sonu duyulabilir dedi doktor keseyi görün de hayırlısyla sonra onu da duyarz inşallahBen sadece beta takibi yaptım ilk defa gidicem doktora 6. Hafta oluyor cuma işte kalp atışı duyulmaz galiba kese bebiş gözükür belki
Evet evet ondan zaten biliyorum ama 2.ayda çıkacakmış az kaldıhappy momda bu hafta böyle yazıyordu
“bu haftalarda karnınızın büyüdüğünü fark etmiş olmalısınız. Ancak bu karın büyümesi, düşünülenin aksine maalesef bebeğinizle alakalı değildir.
● Vücudun yeni değişimlere adapte olma sürecinde meydana gelen değişiklikler, karın bölgesinde şişliğe ve gaz problemlerine neden olabilir.”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?