- 12 Mart 2024
- 135
- 36
- 18
- 32
Uyu valla, kesinlikle katiliyorum, bana da diyolardi ben de uyuyamiyodm o zmnSende de hafif bi anksiyete bozukluğu var belki deileriyi düşün dur bende taksam takarım da hamilelik geçmez sanki öyle de uyku felan kalmaz bende adım gibi eminim uyuyabiliyoken uyuyayım bence sonrası zaten zor olacak
Evet kesinlikle ozgurduk yatip dinleniyoduk, bnm 5 ay bulantim olmustu ama halsizlik bu kadar degildi, simdi sbh oyle zor kalkiyorumki, gecer insallahÇok şükür bugün duyduk kalp atışını yarın tam 7 haftalık olacak. İlk çocuğumda bu kadar halsizlik ve bulantım yoktu. Ya da o zaman özgürdüm yatıp dinleniyordum ondan mı daha kolay geldi bilmiyorum. İnşallah ikinci trimesterde her şey güzel olacak yolu yarıladık.
Zorlanacağız ama birlikte büyüyecekler, iki üç yıl sonra çok keyifli olacak inanıyorumablamla benim aramda 2 yaş fark var kıskanmak nedir hiç bilmedik, o yüzden yakın olsun istedim aralarını. İnşallah pişman olmam
Bence ihtiyaç duyduğunda ailenden destek iste, ilk çocuk için bu desteğin önemi gerçekten çok büyük
Oturacak evimiz olursa tabiCanım benim bebiş rızkıyla gelir hiç endişe etmesağlıklı olsunlar da her şey hallolur. Oğlum bize o kadar masraf çıkarmadı ki, akrabalar arkadaşlar giysi oyuncak o kadar çok verdi ki, o eşyalar beş çocuğa yeter belki. Bi bez masrafı oldu o kadar. O yüzden inanıyorum hiç zorlanmayacaksınız inşallah
Yaa Allah yardımcınız olsun. Belki bu bebiş üzüntünüze teselli olmak için girmiştir hayatınızaOturacak evimiz olursa tabio konuda hiç şüphem yok çevremiz elinden geleni yapar biliyorum ama evimize haciz gelme ihtimali var ve bizim hiç bir suçumuz yok biraz canımız yandı ama Allah büyük yardımcı olacaktır yapanları da Allah'a havale ettik ..Dünya kötülerin dünyası çok şükür biz o kotulerden olmayacağız tek tesellim bu :) çok sağol canım bı içimi ferahlattın herşey hepimizin gönlünce olsun
Maddi konuda sıkıntı yaşamanıza çok üzüldüm ama evinizde temel ihtiyaçlarınızı ve sizin için zorunlu olan eşyalarınızı almıyorlar bir şeyden 2 tane varsa ikincisini alıyorlar. Eşya hacizlerinde pek bir şey alınmıyor merak etmeyin. Umarım toparlanır düzlüğe çıkarsınızOturacak evimiz olursa tabio konuda hiç şüphem yok çevremiz elinden geleni yapar biliyorum ama evimize haciz gelme ihtimali var ve bizim hiç bir suçumuz yok biraz canımız yandı ama Allah büyük yardımcı olacaktır yapanları da Allah'a havale ettik ..Dünya kötülerin dünyası çok şükür biz o kotulerden olmayacağız tek tesellim bu :) çok sağol canım bı içimi ferahlattın herşey hepimizin gönlünce olsun
Hep hormonlarUyu valla, kesinlikle katiliyorum, bana da diyolardi ben de uyuyamiyodm o zmn
Evet kesinlikle ozgurduk yatip dinleniyoduk, bnm 5 ay bulantim olmustu ama halsizlik bu kadar degildi, simdi sbh oyle zor kalkiyorumki, gecer insallahkiskanclik konusundan da korkuyorum ya insallah dedigin gibi kiskanclik olmaz cok hassasim bu konuda bi de yengec burcuyum heeerseye aglayasim geliyo
Evt arastirmak lazim oncesinde baya biseyler, soylediniz mi kardesin olucak diye ?Hep hormonlarkıskanma konusu için bizim biraz kendimizi hazırlamamız gerekiyor, nasıl davranmalıyız, ne yaparsak sorunsuz olur hazırlıklı olmalıyız.
Geçende instagramda şöyle bir videoya denk geldim mesela
Eşyaya ev de kira.. Şimdiye kadar 1 lira bile borcu olmayınca insanın böyle bir durum ne kadar utanç verici birşey ama yapacak hiç bir seyimiz yok tabi..Bir de biz kullanmış olsak amenna eşimin abisi yaptı o da ayrı vurgun ama Allah'ın adaletine güveniyorum hatta bebeği ona inat verdiğine de..Eşime aylar önce neyine güvenip de çocuk yapacaksın deyip bu işleri sonrasında başına açtı evimiz arabamız yok diye neyimize güveniyor olduk benimki de saf abisi diye güvenip kartını vermiş olan bize oldu.. Umarım dediğiniz gibi olur ama her halükarda o borç bize kaldı gibi ..Eşimin bileğine kuvvet artık inşallah bebek de rizkiyla gelir içimi karartmayacağim ben bu bebisi çok istedimMaddi konuda sıkıntı yaşamanıza çok üzüldüm ama evinizde temel ihtiyaçlarınızı ve sizin için zorunlu olan eşyalarınızı almıyorlar bir şeyden 2 tane varsa ikincisini alıyorlar. Eşya hacizlerinde pek bir şey alınmıyor merak etmeyin. Umarım toparlanır düzlüğe çıkarsınızbu arada haciz eve mi eşyaya mı gelecek o kısmı bilemediğimden bu yorumu yaptım
Ben de ikinci çocuk kızım 6,5 yaşında bazen Çok sevinçli bazen acaba yapabilecek miyim tekrar başa dönebilecek miyim özellikle sabah uyanmaları bebeklerde maalesef hep erken olur özellikle 4 yaşına kadar yani başa dönmek korkusu bazen bana da geliyor. Sonra sonunj düşman kahraman olamaz diyorum rahatlıyorumMerhaba, ben de nisan annesi olucam sanirim, 2. Bebegim olucak kismetse, ilk bebek zor olmustu 2. De hemen olmaz diye korunmayi biraktik bu sefer çat diye oldu o yuzden şoktayim
2. Bebegi olan var mi burda? Nasi bakicm napicam diye biraz kotu hissediyorum, ayni seyileri hisseden var mi?
Biz de artık ikinciyi düşünsek mi dedik çat diye oluverdipek hazır değilmişim aslında. İlk çocuktaki gibi heves ve heyecanı hissedemedim. İlk çocuğa haksızlık mı olacak endişesi bitmiyor bir şekilde bakıcaz arkadaşım onda sıkıntı yok ama ilk çocuktan ilgi alakayı azaltmadan nasıl bakıcaz onu bilemiyorum
Boyum 1. 53 canım. Kızımı 2 yıl emzirdim ve çok zayıfladm. Zaten ona hamıle kaldıgımda da 52 ile doğum yaptım kalan kg bana yetmedi emzirirken verenlerden oldum tam emzirme bitti babam vefat etti hep zor süreclerden gectım. Annemi toparlamamız yıllarımızı aldı. Metabolizma yaşım 23 suan gerçek yaşım 33. Bu yüzden kg depolamam oldukca zor sehirler arası git geler hızlı bünye vs enson dedim eşime ben diyet yapacağım. Pilatesle birlikte. (Evde yaptım) Azmettm 2 ayda 6 kg aldm suanda 45im ve kasla aldığım ıcın bekarkenki fizigime döndüm. Tam bırakacaktm kg alma diyetini. Mercimeğim süprizz dye geldi yardıma
Gerçekten dediğiniz kilolar alınıyor mu hamilelikte ya ben yıllardır 39 42 arası gidip geldim fazlası yok şimdi de bulantilardan bişey yiyemiyorum kaç kilo alınır ki böyle giderse günde bir kaç meyve yiyebiliyorum ancak su bile içemiyorum bebek beslenemicek diye korku sarmaya başladi folik asit işe yariyormudur en azından acabaBen de ikinci çocuk kızım 6,5 yaşında bazen Çok sevinçli bazen acaba yapabilecek miyim tekrar başa dönebilecek miyim özellikle sabah uyanmaları bebeklerde maalesef hep erken olur özellikle 4 yaşına kadar yani başa dönmek korkusu bazen bana da geliyor. Sonra sonunj düşman kahraman olamaz diyorum rahatlıyorum
Boyum 1. 53 canım. Kızımı 2 yıl emzirdim ve çok zayıfladm. Zaten ona hamıle kaldıgımda da 52 ile doğum yaptım kalan kg bana yetmedi emzirirken verenlerden oldum tam emzirme bitti babam vefat etti hep zor süreclerden gectım. Annemi toparlamamız yıllarımızı aldı. Metabolizma yaşım 23 suan gerçek yaşım 33. Bu yüzden kg depolamam oldukca zor sehirler arası git geler hızlı bünye vs enson dedim eşime ben diyet yapacağım. Pilatesle birlikte. (Evde yaptım) Azmettm 2 ayda 6 kg aldm suanda 45im ve kasla aldığım ıcın bekarkenki fizigime döndüm. Tam bırakacaktm kg alma diyetini. Mercimeğim süprizz dye geldi yardımasuanda 60la doguum yapsam mutlu olurum cnku maks 52 olsam yeter dıyordum da eşim istemiyyor asla 45i gecmemi
Ben kg alma diyetı ike aldım ve kg alabldgmı gördüm. 7 ögun ortalama yedim ve her gun kalori hesabı yaptım 1000 kalorılk smoothieler yaptm ekstra hergun. Hamılelkte bebek ve su derken 6,7 kg ona gidiyor bazılrnda 10 gidiyor dogdugu gb. Kg gerçekten Alınıyor daha başındasın canım 3.aydan snra iştahın aclır muhtemelen. Ben de kızımda 40ın altına dusmustum düşün 52 ile doguma gttm dogumdan cktım 47 kaldım rahim agırlıgı şişknlk vs ama ben emzırrken verdm. Guzel beslenmeyle dogumdan snra da 45lerde gezebilrsinGerçekten dediğiniz kilolar alınıyor mu hamilelikte ya ben yıllardır 39 42 arası gidip geldim fazlası yok şimdi de bulantilardan bişey yiyemiyorum kaç kilo alınır ki böyle giderse günde bir kaç meyve yiyebiliyorum ancak su bile içemiyorum bebek beslenemicek diye korku sarmaya başladi folik asit işe yariyormudur en azından acaba
Nerde oturuyorsunuz ankaradaKeseyi dün gördük doktor arayısındayım henüz Ankara'dabi dahaki ne zaman olur bende net bilmiyorum.bugün tekrar kan verdim kontrol amaçlı.siz kalp atışı için mi randevu aldınız?
Hayır erken olmaz keseyi görürsünüz büyük ihtimalle6.hafta başında ilk kontrole gitmek erken mi olur
Ya valla bnmki 3 yas ama bana bile tekrar basa donmek zor geliyo, napcaz bakalim, bi sekilde yapicaz tabi herkes nasi yapiyosa da endisesi oluyo iste elinde degil, Allah guc kuvvet versn hepimizeBen de ikinci çocuk kızım 6,5 yaşında bazen Çok sevinçli bazen acaba yapabilecek miyim tekrar başa dönebilecek miyim özellikle sabah uyanmaları bebeklerde maalesef hep erken olur özellikle 4 yaşına kadar yani başa dönmek korkusu bazen bana da geliyor. Sonra sonunj düşman kahraman olamaz diyorum rahatlıyorum
Boyum 1. 53 canım. Kızımı 2 yıl emzirdim ve çok zayıfladm. Zaten ona hamıle kaldıgımda da 52 ile doğum yaptım kalan kg bana yetmedi emzirirken verenlerden oldum tam emzirme bitti babam vefat etti hep zor süreclerden gectım. Annemi toparlamamız yıllarımızı aldı. Metabolizma yaşım 23 suan gerçek yaşım 33. Bu yüzden kg depolamam oldukca zor sehirler arası git geler hızlı bünye vs enson dedim eşime ben diyet yapacağım. Pilatesle birlikte. (Evde yaptım) Azmettm 2 ayda 6 kg aldm suanda 45im ve kasla aldığım ıcın bekarkenki fizigime döndüm. Tam bırakacaktm kg alma diyetini. Mercimeğim süprizz dye geldi yardımasuanda 60la doguum yapsam mutlu olurum cnku maks 52 olsam yeter dıyordum da eşim istemiyyor asla 45i gecmemi
İlk bebekten once 55 kiloydum 72 ile doguma gittim 67 dogumdan ciktm, 40biterken 61 kiloydum sonra yedim yedim yedim stresten 68 oldum, 3 yildir 55e inmeye calisiyodm inemedim, 60ta tekrar hamile oldugumu ogrendim, korkuyorum suan kac olcam diyeGerçekten dediğiniz kilolar alınıyor mu hamilelikte ya ben yıllardır 39 42 arası gidip geldim fazlası yok şimdi de bulantilardan bişey yiyemiyorum kaç kilo alınır ki böyle giderse günde bir kaç meyve yiyebiliyorum ancak su bile içemiyorum bebek beslenemicek diye korku sarmaya başladi folik asit işe yariyormudur en azından acaba
Merhaba, ben hepsi kimyasal surecten geciyo saniyodum kafeinsiz yapmak icin. Oneriniz var mi acaba marka olarak ne kullaniyorsunuzMerhabalar, benim bildiğim kadarıyla max 1 fincan, o da sütlü az kahveli olabilir. Ben bir de risk almamak ve kahve bağımlısı olduğum için decaffeinated kahve aldım. Onda da önemli olan kimyasal olmayan doğal yollarla kafeinsizleştirilmesi, genelde markette satılanlar maalesef kimyasal süreçten geçmiş oluyor.
Tamamdır teşekkür ederimHayır erken olmaz keseyi görürsünüz büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?