Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Uyu valla, kesinlikle katiliyorum, bana da diyolardi ben de uyuyamiyodm o zmn

Evet kesinlikle ozgurduk yatip dinleniyoduk, bnm 5 ay bulantim olmustu ama halsizlik bu kadar degildi, simdi sbh oyle zor kalkiyorumki, gecer insallah kiskanclik konusundan da korkuyorum ya insallah dedigin gibi kiskanclik olmaz cok hassasim bu konuda bi de yengec burcuyum heeerseye aglayasim geliyo

Oturacak evimiz olursa tabi o konuda hiç şüphem yok çevremiz elinden geleni yapar biliyorum ama evimize haciz gelme ihtimali var ve bizim hiç bir suçumuz yok biraz canımız yandı ama Allah büyük yardımcı olacaktır yapanları da Allah'a havale ettik ..Dünya kötülerin dünyası çok şükür biz o kotulerden olmayacağız tek tesellim bu :) çok sağol canım bı içimi ferahlattın herşey hepimizin gönlünce olsun

Yaa Allah yardımcınız olsun. Belki bu bebiş üzüntünüze teselli olmak için girmiştir hayatınıza her şeyin bir sebebi var bu hayatta. Ne güzel konuşmuşsun sen konuşunca bana bile bi ferahlık geldi

Maddi konuda sıkıntı yaşamanıza çok üzüldüm ama evinizde temel ihtiyaçlarınızı ve sizin için zorunlu olan eşyalarınızı almıyorlar bir şeyden 2 tane varsa ikincisini alıyorlar. Eşya hacizlerinde pek bir şey alınmıyor merak etmeyin. Umarım toparlanır düzlüğe çıkarsınız bu arada haciz eve mi eşyaya mı gelecek o kısmı bilemediğimden bu yorumu yaptım

Hep hormonlar kıskanma konusu için bizim biraz kendimizi hazırlamamız gerekiyor, nasıl davranmalıyız, ne yaparsak sorunsuz olur hazırlıklı olmalıyız.
Geçende instagramda şöyle bir videoya denk geldim mesela

Evt arastirmak lazim oncesinde baya biseyler, soylediniz mi kardesin olucak diye ?

Eşyaya ev de kira.. Şimdiye kadar 1 lira bile borcu olmayınca insanın böyle bir durum ne kadar utanç verici birşey ama yapacak hiç bir seyimiz yok tabi..Bir de biz kullanmış olsak amenna eşimin abisi yaptı o da ayrı vurgun ama Allah'ın adaletine güveniyorum hatta bebeği ona inat verdiğine de..Eşime aylar önce neyine güvenip de çocuk yapacaksın deyip bu işleri sonrasında başına açtı evimiz arabamız yok diye neyimize güveniyor olduk benimki de saf abisi diye güvenip kartını vermiş olan bize oldu.. Umarım dediğiniz gibi olur ama her halükarda o borç bize kaldı gibi ..Eşimin bileğine kuvvet artık inşallah bebek de rizkiyla gelir içimi karartmayacağim ben bu bebisi çok istedim

Ben de ikinci çocuk kızım 6,5 yaşında bazen Çok sevinçli bazen acaba yapabilecek miyim tekrar başa dönebilecek miyim özellikle sabah uyanmaları bebeklerde maalesef hep erken olur özellikle 4 yaşına kadar yani başa dönmek korkusu bazen bana da geliyor. Sonra sonunj düşman kahraman olamaz diyorum rahatlıyorum

Ayy kızlar bunlar nasıl kilolar maşallah boylar ne?
sizleri hayal edemiyorum Evanora
Boyum 1. 53 canım. Kızımı 2 yıl emzirdim ve çok zayıfladm. Zaten ona hamıle kaldıgımda da 52 ile doğum yaptım kalan kg bana yetmedi emzirirken verenlerden oldum tam emzirme bitti babam vefat etti hep zor süreclerden gectım. Annemi toparlamamız yıllarımızı aldı. Metabolizma yaşım 23 suan gerçek yaşım 33. Bu yüzden kg depolamam oldukca zor sehirler arası git geler hızlı bünye vs enson dedim eşime ben diyet yapacağım. Pilatesle birlikte. (Evde yaptım) Azmettm 2 ayda 6 kg aldm suanda 45im ve kasla aldığım ıcın bekarkenki fizigime döndüm. Tam bırakacaktm kg alma diyetini. Mercimeğim süprizz dye geldi yardıma suanda 60la doguum yapsam mutlu olurum cnku maks 52 olsam yeter dıyordum da eşim istemiyyor asla 45i gecmemi

Son düzenleme:
Gerçekten dediğiniz kilolar alınıyor mu hamilelikte ya ben yıllardır 39 42 arası gidip geldim fazlası yok şimdi de bulantilardan bişey yiyemiyorum kaç kilo alınır ki böyle giderse günde bir kaç meyve yiyebiliyorum ancak su bile içemiyorum bebek beslenemicek diye korku sarmaya başladi folik asit işe yariyormudur en azından acaba

Ben kg alma diyetı ike aldım ve kg alabldgmı gördüm. 7 ögun ortalama yedim ve her gun kalori hesabı yaptım 1000 kalorılk smoothieler yaptm ekstra hergun. Hamılelkte bebek ve su derken 6,7 kg ona gidiyor bazılrnda 10 gidiyor dogdugu gb. Kg gerçekten Alınıyor daha başındasın canım 3.aydan snra iştahın aclır muhtemelen. Ben de kızımda 40ın altına dusmustum düşün 52 ile doguma gttm dogumdan cktım 47 kaldım rahim agırlıgı şişknlk vs ama ben emzırrken verdm. Guzel beslenmeyle dogumdan snra da 45lerde gezebilrsin

Kızlar kese göründükten sonra beta vermek anlamlı mı bir şey hissetmediğim için acaba bi sorun mu var bebek büyümüyor mu diye düşünüyorum beta verip baktırmalı mıyım

Ya valla bnmki 3 yas ama bana bile tekrar basa donmek zor geliyo, napcaz bakalim, bi sekilde yapicaz tabi herkes nasi yapiyosa da endisesi oluyo iste elinde degil, Allah guc kuvvet versn hepimize

Kiz ben de 27 ay emzirdim ilk kizimi ama kilo aldim emzirirken emdi emmedi doydu doymadi stresinden pogaca borek ne bulduysam yedim, 3 yildir da veremedim, son 6 kilom kalmisti dogum oncesine patt yenisini ogrendik, yine kilo alcam diye odum patliyo 60 kiloyum suan
İlk bebekten once 55 kiloydum 72 ile doguma gittim 67 dogumdan ciktm, 40biterken 61 kiloydum sonra yedim yedim yedim stresten 68 oldum, 3 yildir 55e inmeye calisiyodm inemedim, 60ta tekrar hamile oldugumu ogrendim, korkuyorum suan kac olcam diye

Merhaba, ben hepsi kimyasal surecten geciyo saniyodum kafeinsiz yapmak icin. Oneriniz var mi acaba marka olarak ne kullaniyorsunuz

Ultrasonda kalp atışını dinlemek zarar veriyor diyen bir doktorun videosuna denk düştüm ne yapmak lazım o halde

Hanımlar bir de doktor belirleme işini neye göre karar vereceğim ilk muayenem için devlet hastanesinden rast gele birinden aldım şehir dışında bir yer süreçte mantıksız mı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…