Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bazı doktorlar çok tiryaki olanlar için günde 1 tane iç diyormuş ama ben daha doktora gitmedim siz gittiniz mi ?
Ben salı gününe randevu aldım inşallah herşey yolunda gider 6 ay içinde 2 bebeğimi kaybettim bu ay ki hamileliğimi beklemiyordum sürpriz oldu

Ahhh bende aynı durum 22 aylık bebeğim yeniside hazırlıksız oldu 5 haftalık ağlamaktan helak oldum ama çok şükür diyorum yinede bi ara istiyorduk sonra hep vazgeçmiştim Allah’ın vardığı bildiği

Söylüyoruz sürekli, kardeşin gelsin mi diyoruz, gelsin diyor. Ama anlamıyor 2 yaşında olduğu için kardeş kavramı henüz yok siz söylediniz mi? 3 yaş çocuğu biliyor mu kardeşin ne olduğunu
Ben soylemedim daha, kardesin ne oldugunu anliyo bence istermisin doktora gidip siparis verelimmi gobuse bebek kardes gelsin falan dedim, evet dedi, arada doktora gittikce bebek kardes icin vitamin veriyo gobuse bakiyo doktor falan diyorum, suan bi tepki yok

Ya bu arada ben baya kotuyum, midem ayri kotu bi bulaniyo bi karisiyo bi oyuluyo gibi boyle calkalaniyo gibi ve asiri bi halsizlik, disari ciktim bgn fenalastim geri geldim eve, nefes nefese kaliyorm surekli, siz de boylemisiniz

Ben salı gününe randevu aldım inşallah herşey yolunda gider 6 ay içinde 2 bebeğimi kaybettim bu ay ki hamileliğimi beklemiyordum sürpriz oldu
Çok üzüldüm inşaAllah şimdiki hamileliğiniz sağlıklı bir şekilde ilerler ve kucağınıza alırsınız

Karnımda gaz şişliği var.kalp atışını pazartesi 6+5 olduğum için duyarım diye randevuyu o tarihe aldım .doktora test dışında henüz gitmedim .yolk sac durumunu da soracağım.bende bazen adet ağrsına belirti ağrı oluyor .genellikle sol tarafıma vuran bir ağrı var tam çözemedim ama akşamları sol tarafıma vuruyor gece idrarım geliyor yarı uykulu gidiyorum.günler geçmiyor birsey olmadan çabucak büyüsede dünyaya gelse.geçen haftadan beri vakit geçmiyor.bazen uyanıyorum gece aaa hamileyim ben çok şükür deyip tekrar yatıyorum.genellikle sağ tarafıma yatıp karnımı yatağa iyice bırakıyorum .en iyi pozisyon buymuş.karın şişliği 3.5 aydan sonra oluyor .bende kusma vs şuan için yok .ama uyku hali oluyor . öğleden sonra uyumaya çalısıyorum .hiç birseyi stres yapmıyorum.çocukta stresli bir karakter olmasın diye.bu arada asr suresi diye bir sure var çok kısa güzel ahlak için hergün onu okuyorum ve güzel yüzlü olsun diye 100 kere ya musavvir tesbih çekiyorum.sonuçta bize bu çocukları Allahımız verdi

Ya bu arada ben baya kotuyum, midem ayri kotu bi bulaniyo bi karisiyo bi oyuluyo gibi boyle calkalaniyo gibi ve asiri bi halsizlik, disari ciktim bgn fenalastim geri geldim eve, nefes nefese kaliyorm surekli, siz de boylemisiniz
Bende biraz iş yapayım kesiliyorum.aynı corona daki gibi ama bulantı kusma yok.

İlkse o zaman değin gibi ikisinde olabilir çünkü benim kızım 41 haftaya kadar bekledik gelmeyeceğini anladık sezeryan oldum olabilir yani
Merhaba ikinci çocuğunuz mu? Ben de ikinciye hamileyim. İlki benim de 41e kadar beklemiştim. Şimdi kaç yaşında kızınız

Güzellerim merhaba bende aranıza yeni geldimmm 4+3 haftalığım adetim 1 gün gecikmesi ile betam 53 çıktı biraz tedirginim az çıktı sanki
Hayırlı olsun. Bişey sormak istiyorum. Daha öncesinde gebelik testi yaptınız mı? benim adet günüme 3 gün var ve bu sabah negatif gördüm. Moralim çok bozuldu. Sizde durum nasıl ilerledi?

Merhaba hanımlar, ben de hamile olduğumu silik çizgi ile öğrendim. Temiz testleri çok gördüğüm için o silik çizgiye hemen inandım ikinci çocuğum olacak. Çok heyecanlıyım. Her şeyi unutmuşum gibi. Mesela az önce folik asit içmem gerektiğini buradan okuyunca hatırladım.
Oğlumdan önce iki kürtajım da var. O yüzden yine tedirginliğim var şimdi. Umarım Nisan ayı hepimize kuşları getirsin

Hayırlı olsunnnn

Adetten ne kadar önce yada sonra çizgi gördünüz? Hayırlı olsun. Sağlıklar gelsin inşAllah.

6

Hayırlı olsun. Bişey sormak istiyorum. Daha öncesinde gebelik testi yaptınız mı? benim adet günüme 3 gün var ve bu sabah negatif gördüm. Moralim çok bozuldu. Sizde durum nasıl ilerledi?
ben erken gebelik testi yapmıştım 5 adete 5 gün kala negatif çıkmıştı adet bir gün gecikince de çift çizgi çıktı kaset testte

Merhaba ,
Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Oksapar 6000 iğne neye göre verildi. Bende de pıhtılaşma sorunu var daha önce 2 tane ileri haftada kayıp , 4 tane de 6-8 hafta arası kayıp yaşadım . Bu 7. Gebeliğim olacak. Son kayıpta bende oksapar 4000 kullandım acaba dozumu az geldi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…