Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar daha önceki iki kürtajımız neden oldu şuan tedavi görüyo musunuz

Ya bu arada ben baya kotuyum, midem ayri kotu bi bulaniyo bi karisiyo bi oyuluyo gibi boyle calkalaniyo gibi ve asiri bi halsizlik, disari ciktim bgn fenalastim geri geldim eve, nefes nefese kaliyorm surekli, siz de boylemisiniz
Bende aynıyım dışarı çıkmaya yeltenemiyorum bile sürekli mide bulantısı var ya yatıyorum ya lavabodayim

Merhabalar daha önceki iki kürtajımız neden oldu şuan tedavi görüyo musunuz
Şu an tedavi görmüyorum. Daha doktora gitmedim. Yeni öğrendim. İlk kaybım 8. Haftada kalbi durdu. İkincisi 6. Haftada gelişimi durdu. Kese boş kaldı. İki hafta bekledik büyümedi. Sonra sağlıklı bir oğlum oldu çok şükür. Şimdi yine heyecanla kalp atışını bekleyeceğiz. Henüz bir kere beta baktırdım. Pazartesi tekrar bakacağım. Biraz rahat olmak istiyorum bu sefer. Oğlumda meraktan devamlı hastaneye gidiyordum

Canım öncelikle çok üzüldüm kayıpların için. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Bana doktorum hamile kalmayı denerken aspirin hap kullan demişti. Denemenin 11.ayında hamile kaldım. Ama bu süreçte hiç aspirin içmedim neredeyse (negatif test gördükçe bebek olmayacak hissine kapıldım) hamile olduğumu doktoruma söylediğimde oksapar 4000 verdi ilk başta. Daha sonra telefonu kapatmamıza yakın denerken aspirin içiyorduk degil mi dedi. Ben de hayır hocam diyince o zaman iğneyi 6000 yapalım ilerleyen haftalarda 4000 e çekeriz dedi. (2 değerim heterozigot)
Fakat çok ilginç ki geçen hafta belki dünya çapında isim yapmış bir perinatologa muayene oldum. Doktor bana açıkça bu iğneler bi işe yaramıyor dedi önemli olan 150 mg lık aspirin içmek dedi ama 2 haftadır vurduğum iğneleri bırakamazdım bırakmadım da. Aspirinim de 100 mg. Allaha emanetiz…

Bu arada zayıf bir kızım, kilom 53 boyum 165
Psikolojik olarak daha rahat edecekseniz bence 6000 e geçmek istediğinizi söyleyin doktorunuza

Özel önceliğim ama arada devletede gideceğim siz?
Ben suanlik etlik şehir hastanesine gidiyorum. Büşra hoca ile başladık çok tatlı bir kadın. Özele 5 aydan sonra geçmeyi düşünüyorum. Çevremde ki çoğu kişi yarım paket aldi ve daha mantıklı geliyor. Çünkü ikili tarama harici başka bir test türü yok ve gereksiz geliyor 90 bin 130 bin vermek. Bu arada eğer şehir hastanesine gitmeyi düşünürseniz gebelik okuluna gidenlere tek oda veriliyormuş. Eğer Büşra hocadan memnun kalırsak geçmem belki

Yaa hayırr hiç ağlanacak şey değil bu. Benim ablamla aramda iki yaş var. Annem çok üzülmüş bana hamile kalınca, istememiş hiç. Ama biz ablamla o kadar iyiyiz ki çocukluktan beri. Birbirimize her an desteğiz, hep yanyanayız. Senin bebişler de öyle olacak

Ben de karın şişliği çok var ya sürekli kuru kayısı yiyorum. Ve bu sabah ilk defa aşırı mide bulantısı ile kalktım. Ama açlıktan oluyor sanırım.

Eşim bile bir buçuk aylıkken böyle olursan ilerde daha zorlanacaksın diyor ama 4.aydan sonra doğuma kadar daha rahat
ay bana da oyle diyolar ama dedigin gibi suan hormonlar cok hizli yukseliyomus, bi sure sonra vucut o yukseklige alisip normale donuyomus, bi an once alissak da normale donsek boyle yasayamiyorm
Bende aynıyım dışarı çıkmaya yeltenemiyorum bile sürekli mide bulantısı var ya yatıyorum ya lavabodayim
Bende olmayan sey yok ya, sirt agrisi bel agrisi mide karismasi mide bulanmasi tansiyon dusmesi uyku huzursuzluk mutsuzluk heeersey, zor yasiyorm suan

Benim yumurtlamanın ertesi günü meme hassasiyeti başladı. Regle 1 hafta kala başlardı normalde. Ve o günden bugüne ağrı ve şişlik inanılmaz yoğun. Sütyenlerime sığmıyorkarnımdaki şişlik de 1 haftadır var. Hazımsızlık gibi alt karın şiş. Uyku hali hep var. Dün başım ağrıdı. Migrenim tuttu. Sabaha karşı dayanamadım artık acile gittik. Parol serum taktılar. Şuan iyiyim. 8 inde öğrendim ve o günden beri sürekli bişeylerim var. Yani Allah a çok şükür 5 aydır deniyoruz ve çok şükür mucizeyi yaşadık fakat ben çok yorgunum enerjim kalmadı. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız fakat hep böyle mi olacak diye endişeleniyorum. Ben de arada evde yasin Meryem suresi falan açıp dinliyorum. Klasik müzik de dinlerdim hep ona da devam ediyorum.

Ben de karın şişliği çok var ya sürekli kuru kayısı yiyorum. Ve bu sabah ilk defa aşırı mide bulantısı ile kalktım. Ama açlıktan oluyor sanırım.
Meme ve karın şişliği yoğun benim de tuzlu kraker iyi geliyormuş diye duydum bulantıya

kızlar benim bugün 4+4 ama çok az mi göğüs hassasiyetim var dün daha çoktu bugün biraz daha az arada da belim ağrıyor o kadar acaba bu kadar az belirti normal mi hergünüm bir değişik geçiyor

kızlar benim bugün 4+4 ama çok az mi göğüs hassasiyetim var dün daha çoktu bugün biraz daha az arada da belim ağrıyor o kadar acaba bu kadar az belirti normal mi hergünüm bir değişik geçiyor
Benim 5+5 ve hiç göğüs hassasiyetim kalmadı. Uyku hali dışında hiç bir belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…