Eşim bile bir buçuk aylıkken böyle olursan ilerde daha zorlanacaksın diyor ama 4.aydan sonra doğuma kadar daha rahatEvt aynen sanki o halsizligi ve surunmeyi yasiyorum ayni sekilde, hicbiseye gucum yok
Merhabalar daha önceki iki kürtajımız neden oldu şuan tedavi görüyo musunuzMerhaba hanımlar, ben de hamile olduğumu silik çizgi ile öğrendim. Temiz testleri çok gördüğüm için o silik çizgiye hemen inandımikinci çocuğum olacak. Çok heyecanlıyım. Her şeyi unutmuşum gibi. Mesela az önce folik asit içmem gerektiğini buradan okuyunca hatırladım.
Oğlumdan önce iki kürtajım da var. O yüzden yine tedirginliğim var şimdi. Umarım Nisan ayı hepimize kuşları getirsin
Seninle neredeyse aynıyız. Benimde pazartesi 6+3 olacak ve doktor randevum var. İnşallah kalpŞuan ben de ilk etapta onu istiyorum. Pazartesi randevum var bakalım 6+2 olacak sata göre
Bende aynıyım dışarı çıkmaya yeltenemiyorum bile sürekli mide bulantısı var ya yatıyorum ya lavabodayimYa bu arada ben baya kotuyum, midem ayri kotu bi bulaniyo bi karisiyo bi oyuluyo gibi boyle calkalaniyo gibi ve asiri bi halsizlik, disari ciktim bgn fenalastim geri geldim eve, nefes nefese kaliyorm surekli, siz de boylemisiniz
Hayırlı olsun bebişinSeninle neredeyse aynıyız. Benimde pazartesi 6+3 olacak ve doktor randevum var. İnşallah kalpduyarız
Şu an tedavi görmüyorum. Daha doktora gitmedim. Yeni öğrendim. İlk kaybım 8. Haftada kalbi durdu. İkincisi 6. Haftada gelişimi durdu. Kese boş kaldı. İki hafta bekledik büyümedi. Sonra sağlıklı bir oğlum oldu çok şükür. Şimdi yine heyecanla kalp atışını bekleyeceğiz. Henüz bir kere beta baktırdım. Pazartesi tekrar bakacağım. Biraz rahat olmak istiyorum bu sefer. Oğlumda meraktan devamlı hastaneye gidiyordumMerhabalar daha önceki iki kürtajımız neden oldu şuan tedavi görüyo musunuz
Özel önceliğim ama arada devletede gideceğim siz?Ozel mi düşünüyorsun yoksa devlet mi
Canım öncelikle çok üzüldüm kayıpların için. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Bana doktorum hamile kalmayı denerken aspirin hap kullan demişti. Denemenin 11.ayında hamile kaldım. Ama bu süreçte hiç aspirin içmedim neredeyse (negatif test gördükçe bebek olmayacak hissine kapıldım) hamile olduğumu doktoruma söylediğimde oksapar 4000 verdi ilk başta. Daha sonra telefonu kapatmamıza yakın denerken aspirin içiyorduk degil mi dedi. Ben de hayır hocam diyince o zaman iğneyi 6000 yapalım ilerleyen haftalarda 4000 e çekeriz dedi. (2 değerim heterozigot)Merhaba ,
Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Oksapar 6000 iğne neye göre verildi. Bende de pıhtılaşma sorunu var daha önce 2 tane ileri haftada kayıp , 4 tane de 6-8 hafta arası kayıp yaşadım . Bu 7. Gebeliğim olacak. Son kayıpta bende oksapar 4000 kullandım acaba dozumu az geldi .
Bu arada zayıf bir kızım, kilom 53 boyum 165Merhaba ,
Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Oksapar 6000 iğne neye göre verildi. Bende de pıhtılaşma sorunu var daha önce 2 tane ileri haftada kayıp , 4 tane de 6-8 hafta arası kayıp yaşadım . Bu 7. Gebeliğim olacak. Son kayıpta bende oksapar 4000 kullandım acaba dozumu az geldi .
Alakası yok hamileliğin 2. Trimestri prenseslik dönemiEşim bile bir buçuk aylıkken böyle olursan ilerde daha zorlanacaksın diyor ama 4.aydan sonra doğuma kadar daha rahat
Ben suanlik etlik şehir hastanesine gidiyorum. Büşra hoca ile başladık çok tatlı bir kadın. Özele 5 aydan sonra geçmeyi düşünüyorum. Çevremde ki çoğu kişi yarım paket aldi ve daha mantıklı geliyor. Çünkü ikili tarama harici başka bir test türü yok ve gereksiz geliyor 90 bin 130 bin vermek. Bu arada eğer şehir hastanesine gitmeyi düşünürseniz gebelik okuluna gidenlere tek oda veriliyormuş. Eğer Büşra hocadan memnun kalırsak geçmem belkiÖzel önceliğim ama arada devletede gideceğim siz?
Merhaba bende Ankarada doktor arayışındayımKeseyi dün gördük doktor arayısındayım henüz Ankara'dabi dahaki ne zaman olur bende net bilmiyorum.bugün tekrar kan verdim kontrol amaçlı.siz kalp atışı için mi randevu aldınız?
Yaa hayırr hiç ağlanacak şey değil bu. Benim ablamla aramda iki yaş var. Annem çok üzülmüş bana hamile kalınca, istememiş hiç. Ama biz ablamla o kadar iyiyiz ki çocukluktan beri. Birbirimize her an desteğiz, hep yanyanayız. Senin bebişler de öyle olacakAhhh bende aynı durum 22 aylık bebeğim yeniside hazırlıksız oldu 5 haftalık ağlamaktan helak oldum ama çok şükür diyorum yinede bi ara istiyorduk sonra hep vazgeçmiştim Allah’ın vardığı bildiği
Evet temmuz geçmedi ağustos çok hızlı geçiyor diye geyikler dönüyor bende tam tersihatta eşim benden daha fena. Kalp atışını duysak o zaman rahatlayacağız. Bi taraftan kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum bi taraftan eşimi. Söyleme kimseye diyorum şimdiden 8 10 kişiye söylemiş bile. Her gün uyarıyorum bu son diyor. Tehlikelerden bahsediyorum bak yapma diyorum. Dün instagramdan paylaşmaya ramak kala engelledim yok daha neler diye bi de ben klimadan hasta oldum ne gebelik belirtisi ne hastalık belirtisi çözemiyorum. Yolunda mı herşey anlayamıyorum.
Bu arada siz kalp atışını duydunuz mu karnınızda şişlik var mı ?
ay bana da oyle diyolar ama dedigin gibi suan hormonlar cok hizli yukseliyomus, bi sure sonra vucut o yukseklige alisip normale donuyomus, bi an once alissak da normale donsek boyle yasayamiyormEşim bile bir buçuk aylıkken böyle olursan ilerde daha zorlanacaksın diyor ama 4.aydan sonra doğuma kadar daha rahat
Bende olmayan sey yok ya, sirt agrisi bel agrisi mide karismasi mide bulanmasi tansiyon dusmesi uyku huzursuzluk mutsuzluk heeersey, zor yasiyorm suanBende aynıyım dışarı çıkmaya yeltenemiyorum bile sürekli mide bulantısı var ya yatıyorum ya lavabodayim
Benim yumurtlamanın ertesi günü meme hassasiyeti başladı. Regle 1 hafta kala başlardı normalde. Ve o günden bugüne ağrı ve şişlik inanılmaz yoğun. Sütyenlerime sığmıyorKarnımda gaz şişliği var.kalp atışını pazartesi 6+5 olduğum için duyarım diye randevuyu o tarihe aldım .doktora test dışında henüz gitmedim .yolk sac durumunu da soracağım.bende bazen adet ağrsına belirti ağrı oluyor .genellikle sol tarafıma vuran bir ağrı var tam çözemedim ama akşamları sol tarafıma vuruyor gece idrarım geliyor yarı uykulu gidiyorum.günler geçmiyor birsey olmadan çabucak büyüsede dünyaya gelse.geçen haftadan beri vakit geçmiyor.bazen uyanıyorum gece aaa hamileyim ben çok şükür deyip tekrar yatıyorum.genellikle sağ tarafıma yatıp karnımı yatağa iyice bırakıyorum .en iyi pozisyon buymuş.karın şişliği 3.5 aydan sonra oluyor .bende kusma vs şuan için yok .ama uyku hali oluyor . öğleden sonra uyumaya çalısıyorum .hiç birseyi stres yapmıyorum.çocukta stresli bir karakter olmasın diye.bu arada asr suresi diye bir sure var çok kısa güzel ahlak için hergün onu okuyorum ve güzel yüzlü olsun diye 100 kere ya musavvir tesbih çekiyorum.sonuçta bize bu çocukları Allahımız verdi
Meme ve karın şişliği yoğun benim deBen de karın şişliği çok var ya sürekli kuru kayısı yiyorum. Ve bu sabah ilk defa aşırı mide bulantısı ile kalktım. Ama açlıktan oluyor sanırım.
Benim 5+5 ve hiç göğüs hassasiyetim kalmadı. Uyku hali dışında hiç bir belirtim yokkızlar benim bugün 4+4 ama çok az mi göğüs hassasiyetim var dün daha çoktu bugün biraz daha az arada da belim ağrıyor o kadar acaba bu kadar az belirti normal mi hergünüm bir değişik geçiyor
ayyy içimi rahattın kuzummm yarın doktor randevum var bakalım minik bebem ne durumdaBenim 5+5 ve hiç göğüs hassasiyetim kalmadı. Uyku hali dışında hiç bir belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?