Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah ben de sağlıkla kavuşurum bebeğime 1 yılın sonunda hamile kalabildim o kadar bekledik ki

Çok saolun Reflor doktorunuzmu yazdı eczaneden kendim alabirmiyim acaba
Rica ederim. Evde vardı zaten prebiyotik olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Reçeteye gerek yok. Eczaneden satın alabilirsiniz saşe ama iletşimde olduğunuz bir doktorunuz varsa sormadan almayın isterseniz

Kızlar Progestan verdi dün gece doktor çok şükür bir tehlike yok benim şüphem enfeksiyondandı ağrı için verdi. ama bugün hıc olmadı bana 1 hafta kullan dedi. Günde 2 imiş ben 1 alıyorum gece yeniden alacagım fitil olarak. Öyle bile çok güzel uyuttu . Ağrı kesilmiş olsa da almalı mıyım acaba. Acil dr.u verdi. Boşa vermiş olsa da faydalı bsy değil mi sonucta . Ve ben çok ileriye atamıyorum korkuyorum içeri girip kalıyor sadece. Uyku halsizlik yaptığına göre işe yarıyordur diye düşündüm. İlla en uca atmak mı lazımgece yarısı uyandım WC'ye gittim baya akmıstı çamaşıra. Normal mi

Uyku yaptıysa işe yarıyordur beni de aşırı uyutuyor.
İç çamaşırınıza akabilir ve kötü kokuyor bilginiz olsun.

Uyku yaptıysa işe yarıyordur beni de aşırı uyutuyor.
İç çamaşırınıza akabilir ve kötü kokuyor bilginiz olsun.
Bana kötü koku gelmedi gece diye mi anlamadım acaba teşekkür ederim. Ben de öyle düşündüm demek ki vücut emiyor

Kizlar 6+5teyim bugun, ultrason bakildi kese haftayla uyumlu ama icini goremedi yine, normal mi ya?

Kizlar 6+5teyim bugun, ultrason bakildi kese haftayla uyumlu ama icini goremedi yine, normal mi ya?
Olabilir canım benimki de 7. haftada zorla gösterdi kendini ama haftası geride çıktı 5+6 olarak göründü kalp atışı da duyamadık inşallah haftaya düzelmiş olur diye umut ediyorum sen de 1 hafta sonra tekrar git bence Allah’ın da izniyle görürsün inşallah bebeğini

İnsallah dedigin gibi olur, endiselendim

Biliyor musun benimde bugün hiç olmadı ve idrar testlerim temiz çıktı kuzum doktor yalancı sancı dedi onlar bizim demekki öyleymiş

Kızlar aranızda sağlık ocağı ile devlet hastanesine kan verip farklı sonuçlar alan var mı acaba yardımcı olur musunuz bana

Kızlar aranızda sağlık ocağı ile devlet hastanesine kan verip farklı sonuçlar alan var mı acaba yardımcı olur musunuz bana
Canım ben devlet hastanesi acilde vermiştim ilk kanı 142,38 di. Tam 60 saat sonra da 443,97 idi sağlık ocağındaki. Hayır olsun inşallah

Canım ben devlet hastanesi acilde vermiştim ilk kanı 142,38 di. Tam 60 saat sonra da 443,97 idi sağlık ocağındaki. Hayır olsun inşallah
benim devlette çarşamba günü betam 480 di cuma günü sağlık ocağında 746 çıktı moralim çok bozuk acaba dedim sağlık ocağı az mı çıkarttı olabilir mi

benim devlette çarşamba günü betam 480 di cuma günü sağlık ocağında 746 çıktı moralim çok bozuk acaba dedim sağlık ocağı az mı çıkarttı olabilir mi
Olabilir hatta büyük ihtimal öyle. Çoğu zaman epey farkediyor değerler. Biraz bekleyip direk keseyi görmeyi gidin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…