- 20 Mayıs 2025
- 204
- 258
- 18
- 27
Çok saolunGeçmiş olsun canım bende geçen hafta öyleydim bol su iç, yağlı yiyeceklerden uzak dur. Ben bir de reflor kullandım prebiyotik zaten çok iyi geldi o
İnşallah ben de sağlıkla kavuşurum bebeğime 1 yılın sonunda hamile kalabildim o kadar bekledik kiMerhaba içinizi ferah tutun sağlıklı bebek ne olursa tutunuyor arkadaşımın kanaması kanama alanları vardı çok fazla,doktor düşük yapıyorsun dedi eve git düşmezse pazartesi kürtaj olacaksın dedi. Ama bebiş şu an 7 aylıkinşallah sabırlı sakin olun.
Rica ederim. Evde vardı zaten prebiyotik olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Reçeteye gerek yok. Eczaneden satın alabilirsiniz saşe ama iletşimde olduğunuz bir doktorunuz varsa sormadan almayın istersenizÇok saolunReflor doktorunuzmu yazdı eczaneden kendim alabirmiyim acaba
Hepimizin minikleri çok şanslı canımmm o senin miniğinin şansıMiniğin çok şanslı çok senin gibi bir annesi varheyecanın hiç eksilmesin
Uyku yaptıysa işe yarıyordur beni de aşırı uyutuyor.Kızlar Progestan verdi dün gece doktor çok şükür bir tehlike yok benim şüphem enfeksiyondandı ağrı için verdi. ama bugün hıc olmadı bana 1 hafta kullan dedi. Günde 2 imiş ben 1 alıyorum gece yeniden alacagım fitil olarak. Öyle bile çok güzel uyuttu . Ağrı kesilmiş olsa da almalı mıyım acaba. Acil dr.u verdi. Boşa vermiş olsa da faydalı bsy değil mi sonucta . Ve ben çok ileriye atamıyorum korkuyorum içeri girip kalıyor sadece. Uyku halsizlik yaptığına göre işe yarıyordur diye düşündüm. İlla en uca atmak mı lazım
Bana kötü koku gelmedi gece diye mi anlamadım acaba teşekkür ederim. Ben de öyle düşündüm demek ki vücut emiyorUyku yaptıysa işe yarıyordur beni de aşırı uyutuyor.
İç çamaşırınıza akabilir ve kötü kokuyor bilginiz olsun.
Ben de ilk zamanlar kokmuyor diyordum ama artık kokuyor banaBana kötü koku gelmedi gece diye mi anlamadım acaba teşekkür ederim. Ben de öyle düşündüm demek ki vücut emiyor
Olabilir canım benimki de 7. haftada zorla gösterdi kendini ama haftası geride çıktı 5+6 olarak göründü kalp atışı da duyamadık inşallah haftaya düzelmiş olur diye umut ediyorum sen de 1 hafta sonra tekrar git bence Allah’ın da izniyle görürsün inşallah bebeğiniKizlar 6+5teyim bugun, ultrason bakildi kese haftayla uyumlu ama icini goremedi yine, normal mi ya?
İnsallah dedigin gibi olur, endiselendimOlabilir canım benimki de 7. haftada zorla gösterdi kendini ama haftası geride çıktı 5+6 olarak göründü kalp atışı da duyamadık inşallah haftaya düzelmiş olur diye umut ediyorum sen de 1 hafta sonra tekrar git bence Allah’ın da izniyle görürsün inşallah bebeğini
Biliyor musun benimde bugün hiç olmadı ve idrar testlerim temiz çıktı kuzum doktor yalancı sancı dedi onlar bizim demekki öyleymişKızlar Progestan verdi dün gece doktor çok şükür bir tehlike yok benim şüphem enfeksiyondandı ağrı için verdi. ama bugün hıc olmadı bana 1 hafta kullan dedi. Günde 2 imiş ben 1 alıyorum gece yeniden alacagım fitil olarak. Öyle bile çok güzel uyuttu . Ağrı kesilmiş olsa da almalı mıyım acaba. Acil dr.u verdi. Boşa vermiş olsa da faydalı bsy değil mi sonucta . Ve ben çok ileriye atamıyorum korkuyorum içeri girip kalıyor sadece. Uyku halsizlik yaptığına göre işe yarıyordur diye düşündüm. İlla en uca atmak mı lazımgece yarısı uyandım WC'ye gittim baya akmıstı çamaşıra. Normal mi
Pes gerçektenBiliyor musun benimde bugün hiç olmadı ve idrar testlerim temiz çıktı kuzum doktor yalancı sancı dedi onlar bizim demekki öyleymiş
Ahaha büyük ihtimal bence dePes gerçektenay aynı gün doğuracagız bence
Canım ben devlet hastanesi acilde vermiştim ilk kanı 142,38 di. Tam 60 saat sonra da 443,97 idi sağlık ocağındaki. Hayır olsun inşallahKızlar aranızda sağlık ocağı ile devlet hastanesine kan verip farklı sonuçlar alan var mı acaba yardımcı olur musunuz bana
3 hafta sonraya çağırdı doktorumSizleri kalp atışı duyduktan sonra ne zaman tekrar muayeneye çağırdı doktorunuz?
Benim 7+5 te göründü. 6+5 te sadece kese göründü.Kizlar 6+5teyim bugun, ultrason bakildi kese haftayla uyumlu ama icini goremedi yine, normal mi ya?
Anladm, normal o zmn, bi endiselendimde doktor oyle diyince3 hafta sonraya çağırdı doktorum
Benim 7+5 te göründü. 6+5 te sadece kese göründü.
benim devlette çarşamba günü betam 480 di cuma günü sağlık ocağında 746 çıktı moralim çok bozukCanım ben devlet hastanesi acilde vermiştim ilk kanı 142,38 di. Tam 60 saat sonra da 443,97 idi sağlık ocağındaki. Hayır olsun inşallah
Olabilir hatta büyük ihtimal öyle. Çoğu zaman epey farkediyor değerler. Biraz bekleyip direk keseyi görmeyi gidinbenim devlette çarşamba günü betam 480 di cuma günü sağlık ocağında 746 çıktı moralim çok bozukacaba dedim sağlık ocağı az mı çıkarttı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?