Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Olabilir hatta büyük ihtimal öyle. Çoğu zaman epey farkediyor değerler. Biraz bekleyip direk keseyi görmeyi gidin hayırlı olsun
ayyyy canım benimmmm o kadar içime su serptin kiii daha önce dol gebelik geçmişim var ondan bu kadar tedirgin olma üzülme sebebim çok kendimi dünden beri yıprattım

Arkadaşlar ishal salgınına yakalanmışım aman dikkat edin şimdi eşimde ishal oldu..
Baya zor geçti dün. Evde bitkisel şeylerle atlattım galiba ama devam ederse acile gideceğim..
Mümkün olduğu kadar kşmseyle görüşmeyin çok sinsi bi salgınmış. 3 gün önce Arkadaşlarlarımla toplanmıştık 2 gün sonra hastalandım..

ayyyy canım benimmmm o kadar içime su serptin kiii daha önce dol gebelik geçmişim var ondan bu kadar tedirgin olma üzülme sebebim çok kendimi dünden beri yıprattım
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Kanları aynı saatte aynı yerde vermemiz gerekiyordu. Siz farklı yerlerde vermişsiniz öyle kötü bir sonuçta yok zaten gayet güzel katlamış. Umarım güzel ilerler

Çok geçmiş olsun. Burada okuduğum kadarıyla Nisan annelerinde kayıplardan sonra gebe kalan epey fazla. Bende onlardanım. İnşaallah bu sefer bebişlerimize sağlıkla kavuşacağız Nisan bebekleri kristal bebekler benim gözümde

benim devlette çarşamba günü betam 480 di cuma günü sağlık ocağında 746 çıktı moralim çok bozuk acaba dedim sağlık ocağı az mı çıkarttı olabilir mi
En az yüzde 60 artması yeterli ama %55 artmış sizin ya ben çok gördüm Tavas artıp sıkıntı olmayan bence cok az degl. totalde tam 48 saat mydı tam kan verdiğiniz saatler nedir tam olrak. Başka laboratuvar bide aynı olmuyor sanırım bir öğrenim laboratuvarlar farklı mı yoksa devlete mi yollanıyor bulunduğunuz şehirde. Sağlık ocakları genelde Halk sağlığı laboratuvarları tarafından bakılır

ayyyy hepiniz iyi ki varsınız beni çok mutlu ettiniz sağlıkla gelsin minik sincaplarımızzzz

değerlerimi hep araştırma hastanesinde veriyordum çok güzel artıyordu en son sağlık ocağında verdim ve bu şekilde çıktı çok üzüldüm evet sonuçlar farklı laboratuvarlarda çıkıyor

Merhaba herkes sağlıcakla kucağına alsın bebişini inşallah bir soru sormak istiyorum son adet tarihi 26 Temmuz bat ise 23 Ağustos 22 ağustosda beta 46 çıktı bugün son adet tarihime göre 4 haftalık oluyor ama beta az yani geç döllenme mi oldu yoksa bu beta değeri normal mi Dr haftaya cumartesi keseyi görebiliriz belki dedi ama sanmıyorum beta o kadar yükselmez gibime geliyor 1 haftada 8 ağustos da yumurtamın çatladıpını görmüştük ultrasonda ama bir yumurtam daha var idi o daha çatlamamıştı acaba o mu sonradan döllendi

canım zaten doktor görebiliriz demiş kesin konuşmamış vajinal ultrasonla görebilir diye düşünmüştür sanırım

Vajinal muayene olmalı mıyım peki problem olabileceğini duymuştum yoksa bekleyeyim 6. Haftada mı gideyim
benim dış gebelik geçmişim olduğu için ben muayene oluyorum hiç çok şükür leke kanama olmadı ama senin öyle bir durumun yoksa ve beta değerin düzenli artıyorsa bence bekle biraz daha çünkü kese görünmedi diyorlar vs boş yere tedirgin oluyoruz canım

benim devlette çarşamba günü betam 480 di cuma günü sağlık ocağında 746 çıktı moralim çok bozuk acaba dedim sağlık ocağı az mı çıkarttı olabilir mi
Merhaba sizin değerleriniz için chatgpt normal diyor.
  • "Erken gebelik döneminde (özellikle ilk 6-7 haftada) beta hCG’nin yaklaşık 48-72 saatte bir iki katına yakın artması beklenir.
  • Çarşamba günü 480 mIU/mL, cuma günü 746 mIU/mL çıkmış. Bu, yaklaşık 2 gün içinde %55 civarında bir artış demek.
  • Tam olarak iki katına çıkmamış ama %53-66 arası bir yükseliş genelde sağlıklı kabul edilir.
Yani şu anki artış normal sınırlar içinde."

İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim biraz :) teşekkür ederim

Kızlar 8+2 yiz bugün sabahtan beri afedersiniz ishalim. Hiçbişey yiyemedim. Başağrısı bel ağrı var. Sadece yatıyorum. Sizde geçirdiniz mi böyle bi durum.
Bende çok kötü ishaldim yaklaşık 2 hafta kadar. Doktorum önemli olmadığını, bu aşamada ishalin bebeğe olumsuz bir durum yaratmadığını söylemişti:) sonra kendi kendine geçti. Salgın varmış galiba.

Aminn sizin de hayırlı olsun. Yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet gelir. Yanı 22 si adet gününüzmüş ve o gun 44 çıkmışyerleşme süresi herkeste bir değil. 12. Gun yerlesse 14. Gün gayet güzel rakam önemli olan artışa bakın yarın n

Benim 3 günüm geçince 65 çıktı. 6+5 te vajinal kese göründü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…