- 20 Mayıs 2025
- 204
- 258
- 18
- 27
Evet normal benimde aynıydı.Kizlar 6+5teyim bugun, ultrason bakildi kese haftayla uyumlu ama icini goremedi yine, normal mi ya?
ayyyy canım benimmmm o kadar içime su serptin kiii daha önce dol gebelik geçmişim var ondan bu kadar tedirgin olma üzülme sebebim çok kendimi dünden beri yıprattımOlabilir hatta büyük ihtimal öyle. Çoğu zaman epey farkediyor değerler. Biraz bekleyip direk keseyi görmeyi gidinhayırlı olsun
Hayırlı olsunayyyy canım benimmmm o kadar içime su serptin kiii daha önce dol gebelik geçmişim var ondan bu kadar tedirgin olma üzülme sebebim çok kendimi dünden beri yıprattım
Çok geçmiş olsun. Burada okuduğum kadarıyla Nisan annelerinde kayıplardan sonra gebe kalan epey fazla. Bende onlardanım. İnşaallah bu sefer bebişlerimize sağlıkla kavuşacağızayyyy canım benimmmm o kadar içime su serptin kiii daha önce dol gebelik geçmişim var ondan bu kadar tedirgin olma üzülme sebebim çok kendimi dünden beri yıprattım
En az yüzde 60 artması yeterli ama %55 artmış sizin ya ben çok gördüm Tavas artıp sıkıntı olmayan bence cok az degl. totalde tam 48 saat mydı tam kan verdiğiniz saatler nedir tam olrak. Başka laboratuvar bide aynı olmuyor sanırım bir öğrenim laboratuvarlar farklı mı yoksa devlete mi yollanıyor bulunduğunuz şehirde. Sağlık ocakları genelde Halk sağlığı laboratuvarları tarafından bakılırbenim devlette çarşamba günü betam 480 di cuma günü sağlık ocağında 746 çıktı moralim çok bozukacaba dedim sağlık ocağı az mı çıkarttı olabilir mi
ayyyy hepiniz iyi ki varsınız beni çok mutlu ettiniz sağlıkla gelsin minik sincaplarımızzzzHayırlı olsunAllah tamamına erdirsin. Kanları aynı saatte aynı yerde vermemiz gerekiyordu. Siz farklı yerlerde vermişsiniz öyle kötü bir sonuçta yok zaten gayet güzel katlamış. Umarım güzel ilerler
değerlerimi hep araştırma hastanesinde veriyordum çok güzel artıyordu en son sağlık ocağında verdim ve bu şekilde çıktı çok üzüldüm evet sonuçlar farklı laboratuvarlarda çıkıyorEn az yüzde 60 artması yeterli ama %55 artmış sizin ya ben çok gördüm Tavas artıp sıkıntı olmayan bence cok az degl. totalde tam 48 saat mydı tam kan verdiğiniz saatler nedir tam olrak. Başka laboratuvar bide aynı olmuyor sanırım bir öğrenim laboratuvarlar farklı mı yoksa devlete mi yollanıyor bulunduğunuz şehirde. Sağlık ocakları genelde Halk sağlığı laboratuvarları tarafından bakılır
Öyleyse bence herşey güzeldeğerlerimi hep araştırma hastanesinde veriyordum çok güzel artıyordu en son sağlık ocağında verdim ve bu şekilde çıktı çok üzüldüm evet sonuçlar farklı laboratuvarlarda çıkıyor
Ay ben hep ekşi ve tuzluuu hatta şuan ekşi elma yiyorum bunu yazarken8 haftalık ve üzeri olan anneler canınız ekşimi tatlı mı çekiyorcinsiyeti için tahmin yürütelim
Vajinal muayene olmalı mıyım peki problem olabileceğini duymuştum yoksa bekleyeyim 6. Haftada mı gideyimcanım zaten doktor görebiliriz demiş kesin konuşmamış vajinal ultrasonla görebilir diye düşünmüştür sanırım
benim dış gebelik geçmişim olduğu için ben muayene oluyorum hiç çok şükür leke kanama olmadı ama senin öyle bir durumun yoksa ve beta değerin düzenli artıyorsa bence bekle biraz daha çünkü kese görünmedi diyorlar vs boş yere tedirgin oluyoruz canımVajinal muayene olmalı mıyım peki problem olabileceğini duymuştum yoksa bekleyeyim 6. Haftada mı gideyim
Merhaba sizin değerleriniz için chatgpt normal diyor.benim devlette çarşamba günü betam 480 di cuma günü sağlık ocağında 746 çıktı moralim çok bozukacaba dedim sağlık ocağı az mı çıkarttı olabilir mi
İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim biraz :) teşekkür ederimbenim dış gebelik geçmişim olduğu için ben muayene oluyorum hiç çok şükür leke kanama olmadı ama senin öyle bir durumun yoksa ve beta değerin düzenli artıyorsa bence bekle biraz daha çünkü kese görünmedi diyorlar vs boş yere tedirgin oluyoruz canım
Bende çok kötü ishaldim yaklaşık 2 hafta kadar. Doktorum önemli olmadığını, bu aşamada ishalin bebeğe olumsuz bir durum yaratmadığını söylemişti:) sonra kendi kendine geçti. Salgın varmış galiba.Kızlar 8+2 yiz bugün sabahtan beri afedersiniz ishalim. Hiçbişey yiyemedim. Başağrısı bel ağrı var. Sadece yatıyorum. Sizde geçirdiniz mi böyle bi durum.
3 hafta sonraya çağırdı doktorum
3 hafta sonra
Aminn sizin de hayırlı olsun. Yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet gelir. Yanı 22 si adet gününüzmüş ve o gun 44 çıkmışyerleşme süresi herkeste bir değil. 12. Gun yerlesse 14. Gün gayet güzel rakamMerhaba herkes sağlıcakla kucağına alsın bebişini inşallah bir soru sormak istiyorum son adet tarihi 26 Temmuz bat ise 23 Ağustos 22 ağustosda beta 46 çıktı bugün son adet tarihime göre 4 haftalık oluyor ama beta az yani geç döllenme mi oldu yoksa bu beta değeri normal mi Dr haftaya cumartesi keseyi görebiliriz belki dedi ama sanmıyorum beta o kadar yükselmez gibime geliyor 1 haftada 8 ağustos da yumurtamın çatladıpını görmüştük ultrasonda ama bir yumurtam daha var idi o daha çatlamamıştı acaba o mu sonradan döllendi
Benim 3 günüm geçince 65 çıktı. 6+5 te vajinal kese göründüMerhaba herkes sağlıcakla kucağına alsın bebişini inşallah bir soru sormak istiyorum son adet tarihi 26 Temmuz bat ise 23 Ağustos 22 ağustosda beta 46 çıktı bugün son adet tarihime göre 4 haftalık oluyor ama beta az yani geç döllenme mi oldu yoksa bu beta değeri normal mi Dr haftaya cumartesi keseyi görebiliriz belki dedi ama sanmıyorum beta o kadar yükselmez gibime geliyor 1 haftada 8 ağustos da yumurtamın çatladıpını görmüştük ultrasonda ama bir yumurtam daha var idi o daha çatlamamıştı acaba o mu sonradan döllendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?