Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa çok teşekkür ederim hayatımmmm bende biraz sağlık ocağından da kaynaklı olduğunu düşünüyorum biraz daha yüksek olması gerekirdi bir daha farklı laboratuvarlarda kan vermeyeceğim beni üzüntüden derbeder etti bu durum dünden beri hepiniz iyi ki varsınız

Ay ben hep ekşi ve tuzluuu hatta şuan ekşi elma yiyorum bunu yazarken . Tatlıdan nefret edicem neredeyse
ben çevremde doğum yapanlara da sordum ama bu tez çürüdü ekşi tatlı farketmiyormuş. Kızda da ekşi erkekte de ekşi yemişler
Birde anne daha da güzelleşirse erkek çirkinleşirse kıza hamile diyorlar.şimdi buna takdım

Benim 3 günüm geçince 65 çıktı. 6+5 te vajinal kese göründü
Teşekkür ederimm

İyi akşamlar kızlar. Beni sağlık ocağından aradılar gebeymişsiniz bizde sizi takip edicez sürekli ararım falan dedi hemşire. Normal mi yani böyle mi oluyor herkeste? Siz arandınız mı?

kızlar bende sivilceler çıkmaya başladı öyle olan var mı öyle olunca kızmış diyorlar cinsiyeti ama.

Yok yok alakası yok canım dediğin gibi ben kızımda da kendimi çok beğenmiştim Yani gerçekten etraftakiler de söylüyordu ama kızım oldu 5 ayından sonra hep tatlı yedim ama oğlum olmadı

benim devlette çarşamba günü betam 480 di cuma günü sağlık ocağında 746 çıktı moralim çok bozuk acaba dedim sağlık ocağı az mı çıkarttı olabilir mi

Canım ben Fransa’da yaşıyorum. Burada yaptırdığım test raporumda şöyle bir not var:
Genel olarak gebelikten sonra hCG hormonu her 2 günde en az %35 artar, 8. haftaya kadar yükselmeye devam eder, 10. haftada plato yapar, sonra yavaşça azalır.

Yani hCG’nin illa tam iki katına çıkması gerekmiyor. Senin değerlerin 480’den 746’ya çıkmış, bu da %55 artış. Aslında olması gerekenden bile daha iyi bir artış İçini rahat tut

İyi akşamlar kızlar. Beni sağlık ocağından aradılar gebeymişsiniz bizde sizi takip edicez sürekli ararım falan dedi hemşire. Normal mi yani böyle mi oluyor herkeste? Siz arandınız mı?
Evet sağlık ocakları kayıt tutmazsa cezası varmış Ben kışın başka bir şehirde yaşıyorum Eylül'de gideceğim mesela oradaki sağlık ocağında kaydım var şu anda dün aradım açmadılar mutlaka kayıt ettirmem gerekiyor. normalde bize bakan doktorlar bildiriyor ama ben en son acilde kalp atımı duyduğum için randevuya gitmeden bildirmem gerekiyor mesela sağlık ocağına. Gebelikte belli başlı aşılar var bunları da sağlık ocakları yapıyor bunları da sağlık ocakları yapıyor

kızlar bende sivilceler çıkmaya başladı öyle olan var mı öyle olunca kızmış diyorlar cinsiyeti ama.
Benim de 2 hafta önce çok çıktı şimdi geçmeye başladı zordan dudağımın üstünde falan çıktı ya minik minik çok sinir bozucuydu

ayyyy canlarımmmm çooook teşekkür ederimmmm sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz inşallahhhh

Merhaba kızlar umarım hepiniz çok çok iyisinizdir bugün doktorumla ilk randevumuz vardı çok şükür kalp atışıda güzeldi haftaya tekrar çağırdı. Oksapar ve euthyrox başlattı ilk iğnemi eşim koldan yaptı göbekten yapmak istiyorum ama hiiç gelemiyorum öyle şeylere keşke kendim yapabilsem kullananlardan taktik alırım

Kuzum neden haftaya çağırdı kontrol hakkın var diye mi sürekli ultrasona girmemen gerekiyor bir sıkıntı yoksa yani bir zararı var demiyorum sadece neden merak ettim. normalde kan sonuçlarını falan mı bakacak Bu arada biz de çok iyiyiz teyzesi ben de burada gitmeye karar verdim muayeneye burada gidip Mardin'de 3 hafta sonra giderim falan diye düşündüm

Buarada maşallah canmm Bebek milimi flan kaç? Ay ben acilde hcbsy öğrenemedim ya demedi bana şu kadar dyee. Göremedim bile sadce dinletti. Senden azcok tahmin edeyim ben de bebişimin boyunu Cherie

Kuzum 9. Haftaya kadar kritik olduğundan kalp atışının iyi olduğundan emin olmak istiyor bi de idrar verdim. Ayy çok sevindim iyi olmanıza bebeğim. Hep iyi olun hep iyi olalım sağ salim kavuşalım yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…